icon

Čudné vyrážky u dieťaťa

radovanaa
26. jan 2026

Ahojte baby chcela by som sa opýtať ma niektorá mamina s týmto skúsenosti alebo pravdupovediac stretli ste sa s niečím podobným? Prosím premudrele nech si ma nevšímajú. Dopredu vravím že sa to už riešilo aj na kožné aj na imunológii, nie raz ani dva krát sme boli ci už k obvodnej alebo na pohotovosti . V lete mal častejšie tieto vyrážky mysleli sme si že to sú komáre aj keď vyrážka sa vôbec nepodobá na uhryznutie komárom ale nevadí čiže mal to častejšie teraz je zima a 3 dní späť ma opäť toto na nožičkach a viac menej po celom tele neskutočne ho to svrbí ale zároveň aj boli baby ak máte niektorá skúsenosť alebo ste sa s tým niekde stretli prosím poraďte mi co s tým aby mu to zmizlo poprípade aspoň trosku uľavilo. A áno sme saze objednaný na kožné bohužiaľ až v marci čiže teraz by som bola veľmi rada za každú jednu radu od vás. Ďakujem

Čudné vyrážky u dieťaťa
kp7333
26. jan 2026

Ekzem? Pliesen? Co vsetko ste skusali a co vam na to predpisali?

radovanaa
autor
26. jan 2026
@kp7333

Ekzem? Pliesen? Co vsetko ste skusali a co vam na to predpisali?

@kp7333 predpísali nám Locoid potom sme mali bactobran antibiotika . Ja som sú to mastila aj sudokremom lebo ani jedno nám nepomohlo , robievala som mu harmančekovy kúpeľ to už mi odporučila známa a nakoniec v lekárni teraz si už nespomeniem na názov tej vody , ale vyzeralo to ako mlieko bol tam dávkovač a vždy keď som ho kúpala tak som mu tam nastriekla par strikov ale ani to nepomohlo

anonym_b3c94d
26. jan 2026

Spat na kožné, toto nie sú vyrážky. Kozna by z toho mala vziat vzorku

radovanaa
autor
26. jan 2026
@anonym_b3c94d

Spat na kožné, toto nie sú vyrážky. Kozna by z toho mala vziat vzorku

@anonym_b3c94d No áno sme objednaný ale až v marci

kp7333
26. jan 2026

Skuste Fungicidin alebo Canesten.

radovanaa
autor
26. jan 2026
@kp7333

Skuste Fungicidin alebo Canesten.

@kp7333 Fungicidin som skúšala už ale Canesten ešte nie skúsim Ďakujem

kp7333
26. jan 2026
@radovanaa

@kp7333 Fungicidin som skúšala už ale Canesten ešte nie skúsim Ďakujem

@radovanaa ak nezabral Fungucidin, tak potom ani Canesten nepomoze. Este to moze byt alergia. Nejake antihistaminika boli uzivane?

radovanaa
autor
26. jan 2026
@kp7333

@radovanaa ak nezabral Fungucidin, tak potom ani Canesten nepomoze. Este to moze byt alergia. Nejake antihistaminika boli uzivane?

@kp7333 Nie , nič tam vraveli že nie je alergický na nič

anonym_b3c94d
26. jan 2026
@radovanaa

@radovanaa chudacik, ja by som hľadala aj súkromnú, vyšetrenie za poplatok, ale nech vás zoberie skôr

Svrbí to?

anonym_63fe2e
26. jan 2026
@radovanaa

@radovanaa sorry zajtra by som nabehla, že akútny stav, musia ho vyšetriť

anonym_63fe2e
26. jan 2026
@anonym_b3c94d

@radovanaa chudacik, ja by som hľadala aj súkromnú, vyšetrenie za poplatok, ale nech vás zoberie skôr

Svrbí to?

@anonym_b3c94d píše že neskutočne ho to svrbí a bolí!!!

anonym_63fe2e
26. jan 2026

Akože ho necháš tri dni s týmto sa trápiť?
Svrbí a bolí? Kokos normálne som sa rozčúlila teraz...

anonym_d30170
26. jan 2026

@radovanaa Vylučiť aj mastocytózu treba.

anonym_b3c94d
26. jan 2026
@anonym_63fe2e

@anonym_b3c94d píše že neskutočne ho to svrbí a bolí!!!

@anonym_63fe2e svrbí to najmä v noci?

slnecnica82
26. jan 2026

Nečakal by som do marca, mne to príde ako zapal

anonym_dfe483
26. jan 2026

Tieto flaky reaguju aj? Napriklad na drazdenie, teplo ci zimu? Opuchaju? Nemoze to byt mastocytom?
Skus napisat dr. Carskej do happyderma. Na jej stranke najdes mail. Je laskava a urcite ti odpise.

betulinka1
26. jan 2026

@radovanaa Skus na jednu davat 2-3 dni framykoin a na druhu tea tree, na tretiu co ti dala lekarka. Podla toho aka by bola reakcia za tie 3 dni, by som pokračovala v liečbe. Dala by som bavlnene periny a skusila zmenit prasok, vynechala na par dni lepok a mliecne vyrobky. Oblecenie iba bavlnene a nie na telo.