icon

Cukríky pre deti na kašeľ

lilitela
28. okt 2021

Ahojte, poradte prosim cukriky, vhodne pri kasli pre deti, nemali by byt ani kysle, aby nedrazdili, ale ani stiplave s mentolom, skor nieco upokojujuce. Vobec nemusia byt urcene na kasel, skor mi ide o to, aby dieta cmulalo a zvlhcovalo tak slinami hrdlo. V lekarni mi dali klasicky nejaky Strepfen, no jasne, ze nechutilo, nechutia ani od Ricoly salviove, tak myslim ze moze byt normlane aj nieco z obchodu, len okrem roksovych, ktore su teda kysle, nemam velmi prehlad. Dievcata, dakujem

nelca84
28. okt 2021

@lilitela vyskúšaj pastilky Dr. Max Islandský lišajník, sladenú verziu. Sú veľmi dobré na boľavé hrdlo. Ja som angínový typ a vždy si ich doma držím.

lusinda1989
28. okt 2021

Alebo hašlerky pripadne bonpari ovocné

lilitela
autor
28. okt 2021

@nelca84 Ano, ano, mali sme sirup, je fajn, pozriem cukriky, diky.

lilitela
autor
28. okt 2021

Este ma napadli Werthersky, take tie mliecne, tie by mohli byt dobre, ak by som nezohnala hned tie lisajnikove.

matinka
28. okt 2021

@lilitela od Verbena Salvia

greta26
28. okt 2021

@lilitela Herbal Sept lizatka pre deti na hrdlo alebo kasel, maju 2 druhy. Na krabicke je dracik, myslim ze znacka dr.Theiss. Cukriky maju dobre znacka dr.Weiss, sice nie su urcene konkretne pre deti, ale je viac druhov, proti kaslu, na vykasliavanie, pri prechladnuti... za mna super, vzdy pomozu, pokial to nie je nic vaznejsie

saxana000
28. okt 2021

Neo angin lizatka su super ja ich chodim malej kradnut ked ma boli hrdlo