Cysta na štítnej žľaze u 1,5-ročného dieťaťa
Zdravím dnes sme boli na endokrinológii so synom pretože mu vyšli výsledky s krvy trošku zvýšené na štítnu žľazu všetko mal v poriadku akurát te nejaká malička cysta bola vidieť na sone doktorka povedala ze to nieje nič zle ani nič že to je úplne bežne ze to časom zmizne ale moja otázka je či máte s tým niektorá skúsenosť či to mali aj vaše detičky a ako sa to ďalej riešilo poprípade či ste nato brali niečo Ďakujem.
Najlepšia kamarátka ma cysty na štítnej žľaze od detstva doteraz, nikdy lieky nebrala a nemala problémy. Je len sledovaná raz ročne u endokrinológa.
@louise Ďakujem zľakla som sa aj tak 😌
@trushme20 Pochopiteľne. Ja riešim s dcérou predčasnú pubertu a zníženú funkciu štítnej žľazy. Ale keďže sa na to liečim aj ja, aspoň som registrovala príznaky, vedela reagovať, viem s ňou o tom hovoriť. Nová situácia a u dieťaťa zbystrí pozornosť a vyplaší rodiča. Je fajn môcť sa spýtať a mať viac informácií. 🙂 Ja mám uzlíky na ľavom laloku už tretí rok a vyplašená som pred každou kontrolou. 😀

@trushme20 Ja mám cystu a je iba sledovaná. Ale nebola som teraz diho, tak dúfam je to ok.Nebojte sa treba to sledovať a nechať na lekárov .