icon

Cysta v prínosovej dutine. Operácia v BB: Roosveltka vs ORL klinika?Čo mám robiť?

deximix
5. nov 2019

Neviem do ktorého zariadenia ísť. Naša dr somorova nám napísala doporučenie Fess v ETA do detskej fakultnej v bb. Ale teraz som zistila ze je aj súkromná v tej istej budove. Chcem pre svoje dieťa len to najlepšie zabezpečiť a mat to uz čím skôr za nami lebo ma čaká aj pôrod na prelome januára a februára. Nikde skoro žiadne skúsenosti so štátnou verziou a posledne hodnotenie súkromnej dosť negatívne....

ifa23
5. nov 2019

@deximix mna operovali v ORL klinike, vysledok vynikajuci, rovnako ako pristup lekarov aj sestier. Jedina nevyhoda, ze sa dlhsie caka na termin, maju toho vela. Uz su v novych priestoroch, v budove byvalej transfuznej stanice.

deximix
autor
5. nov 2019

@ifa23 a co si platila?

ifa23
6. nov 2019

@deximix zalezi od typu operacie, ja 150€

292008
12. nov 2019

presne pred rokom s touto istou diagnózou operovali moju dcéru/mala vtedy 10r./operácia bola v detskej fakultnej BB.nemôžem nič vytknúť , príjemný prístup sestričiek , operatéra , anesteziológa i odbornosť. Dcéra nemá zlú skúsenosť s operáciou , budúci týždeň nás čaká ďalšia a nebojí sa ako pred prvou.Ak chceš pre dieťa to najlepšie ako píšeš , doporučujem detskú fakultnú , nakoľôko sú vybavení ihneď zasiahnuť aj v prípade komplikáciíí.Som detská sestrička a viem o čom hovorím