Dajú sa deťom odstrániť laserom aj celé krčné mandle?
Mám na myslí úplné odstránenie laserom, nie "len" zrezanie? Rozmýšľam Levice, Piešťany, Sereď alebo neviem, či Skalica niečo také robí.
@logo_napady A keď klasicky, robia dobre? Primára poznám, len môj syn je háklivý strašne. A teraz som sa dozvedela, že ak sa berú celé, je lepšia klasika. Možno to ani laserom nejde. Neviem toto.
@tslobik Zalezi, ci su mandle loziskom zapalu. Ak nie, staci ich zmensit. Videla som oboje (uplne odstranenie aj zmensovanie) a mozem povedat, ze v SI su lekari velmi dobri a aj s detmi to naozaj vedia.
@logo_napady Tiež sa mi Skalica pozdáva. Ja neviem či sú ložiskom. Ale začalo to šarlachom celé .Potom hneď angína. Potom nič.....aslo kleslo z 1100 na 900. Potom mal dve angíny zase po sebe. Bol týžden v nemocnici a aslo má teraz 2000. Akože primár povedal na Myjave, že mandle má malé, nemá ich na pohľad zdevastované, ale ja myslím, že to je z nich, keďže to stúplo po angíne znovu. Ešte je objednaný na krčné do Serede, nech to skonzultujem. Ale Baraník už po tom šarlachu chcel mandle vybrať. Vtedy sa mi to zdalo veľmi unáhlené rozhodnutie. Ale vyzerá to tak, že mal asi pravdu. Ale predsa, nech to vidí ešte jeden lekár aspoň. Strašne sa bojím tých následkov. Idem ho zajtra objednať na reumatologiu do PN, na výsledky z nefrologie čakáme. Na kardio bol ok, ale to ešte nemal takéto hodnoty. Len ktovie aká je čakacia doba.....Ach jo.

@tslobik Skalica laserom urcite nerobi