icon

Daju sa hlísty alebo mrle vždy vidieť v stolici?

8. jún 2023

Maminy, ktore mate skusenost. Je ich vzdy vidno v stolici? Hybu sa, alebo nemusia? Alebo skor ste ich spoznali podla inych priznakov svrbenie konecnika, nechutenstvo, bolest brucha??

Strana
z2
bloger
8. jún 2023

Tiež som to mal. Si pamätám ako mi mama umývala chrbát kapustnicou. Samé diery som mal a štípalo to strašne. Ale vraj by mi rozožrali srdce.

ajka0207
8. jún 2023

@bloger chrbát? Prečo?

bloger
8. jún 2023

@ajka0207 Tam to bolo treba umývať. A tlačili sa mi z chrbta von. Nepríjemné to bolo ale vdaka tomu žijem.

autor
8. jún 2023

@bloger ale ja som sa pytala nieco ine.. 🤦‍♀️

bloger
8. jún 2023

Prepáč väčšinou tým svrbením konečníka.Dá sa to aj vyhľadať.

zuzulka558
8. jún 2023

Ja som staršej nasla na pošve večer keď spala ale aj v stolici, keď bola skolkarka

simsalabim
8. jún 2023

@bloger ako sa mohli tlacit z chrbta von, ked ziju v creve? 🤔

juliacenc
8. jún 2023

Ja som videla v stolici biele nehybne nitky vraj to boli mrle, ale dr povedal, ze nie kazdemu vindu von. Da sa spravit vyter stolice u dr a mas to na 100% potvrdene/vyvratene

whatever1
8. jún 2023

@bloger To si ale nemohol mat mrle a ani hlisty, skor nieco ine😳

autor
8. jún 2023

@whatever1
@simsalabim
@ajka0207 dievcata, tipujem ze mamka mu to rozpravala ako dietatu zo srandy, aby ho vobec tou kyslou kapustou mohla umyt. A asi nechcela mu umyvat len zadok, alebo si nechcel dat umyt zadok, tak vymyslela ze sa mu tlacia z chrbta a musia to cele umyt 😄😄😄😄

bloger
9. jún 2023

@autorka Tak to si vyprosím. Prišla si tu hľadať pomoc alebo sa vysmievať z druhých. Nevieš o tom vôbec nič. A neprajem ti zažiť si také niečo. Treba to tak robiť a myslel som si, že by si to vedela využiť pri synovi. Môžeš sa hanbiť.

bloger
9. jún 2023

@whatever1 biele chrobáky čo to podľa teba je?

simsalabim
9. jún 2023

@bloger tak ale hlisty a mrle su cerviky, nie chrobaky... ty si mal nejake biele chrobaky?

bloger
9. jún 2023

@simsalabim už som na to odpovedal. A hovorilo sa tomu mrle.

simsalabim
9. jún 2023

@bloger no moc ti nerozumiem. Mrla je cervik v crevach. Nie je to chrobak a nerobi ziadne diery, ani nevylieza chrbtom. To, co si mal, mrla nemohla byt. Muselo to byt daco ine, aj ked netusim, co a tvoja nama nevedela nazov.

bloger
9. jún 2023

@simsalabim Ja len viem, že som nepriberal normálne. Boli sme za jednou liečiteľkou. Taká stará babička a dala mi piť uhlíkovú vodu. Ona aj zistila, že takéto niečo mám v tele. Kázala umývať chrbát kapustnicou. Písal som to v dobrom, že to autorke pomôže. Mama veru mala so mnou čo robiť. A je mi ľúto, že sa s tohto dokáže vysmievať. Každá mama čo má choré dieťa vie. Zachránila ma doslova hrobárovi z lopaty.

simsalabim
9. jún 2023

@bloger no mrle to urcite neboli, ale nejaky iny parazit, aj ked netusim, aky, o bielych chrobakoch nic neviem...mozno svrab? Lekar sa k tomu vobec nevyjadril?

bloger
9. jún 2023

@simsalabim nie lekár mi nič také nezistil.

simsalabim
9. jún 2023

@bloger tak to je divne, ked si mal aj diery v kozi.

bloger
9. jún 2023

@simsalabim to len potom umývaní. Ako sa mi to tlačilo von. Samozrejme sa mi to zahojilo.

svokrinjazykmonika
9. jún 2023

@bloger ako sorry že sa smejeme, ale tak keď tu píšeš takú blbosť tak sa nečuduj. Podľa mňa si robíš len srandu. Ani obhájiť si to nevieš, ani normálne vysvetliť. Ako vážne? VÁŽNE sa ti akože tlačili červy z chrbta von a mama ti zachránila život umývaním v kapustnici? Na radu nejakej mastičkárky/liečiteľky? Dobrá absurdita. Iba žeby si pochádzal z Afriky z nejakého ghetta, tam majú mango worms. Ale pochybujem...

bloger
9. jún 2023

@svokrinjazykmonika dalšia odborníčka na životy druhých. Z ghetta pochádzaš asi ty. Aj tvoje reakcie a hlúpe vysmievanie o tom svedčia.

simsalabim
9. jún 2023

@bloger no ale musis uznat, ze co pises, je zvlastne. Ak vies nieco o parazitoch - ucili sme sa o nich v skole - tak logicky nemozes hovorit o chrobakoch v tele. Chrobaky - parazity mozu zit na tele - napriklad vsi, ale nie v tele. Tam budu cervy... a nech rozmyslam, ako rozmyslam, nemyslim si, ze v nasich klimatickych podmienkach nejake parazity ziju pod kozou a nie je to naoko vidno a ze vyjdu von po aplikacii niecoho kysleho. Lebo aj ten svrab - ktory podla mna prichadza do uvahy - je na kozi vidno vo forme raniek. Ale nesposobuje chudnutie, takze neviem, ci to je ono. Preto by ma naozaj zaujimal nazor lekara - co povedal, ze ti je.

bloger
9. jún 2023

@simsalabim Ale ako môže detský doktor toto v tele odhaliť? Však nemá rentgenove oči. A ty si myslíš, že len to čo si sa učila je všetko? Medicína ide dopredu a koľko nového objavili. A vždy aj lekárov prekvapujú nové a nové veci. Ja píšem čo som osobne zažil. Nezdá sa ti sprosté vysmievať sa z niekoho choroby? A tá babička mala dar. Prežila klinickú smrť. Niekedy ani medicína nepozná odpovede na všetko.

simsalabim
9. jún 2023

@bloger ved ja sa ti nevysmievam. Klasicka medicina ma svoje medzery, diagnostikovat parazity nie je vzdy jednoduche. Ale nejake klinicke prejavy si urcite mal a tie lekar predsa musel vysetrit. No a nakoniec, tie parazity sa musia spravat podla zakonov biologie - a teda chrobaky podla mojich vedomosti nemozu zit vnutri tela. Ako vyzerali, okrem toho, ze boli biele? Ake boli velke?

bloger
9. jún 2023

@simsalabim Vo vnútri tela môže žiť čokoľvek. Veľmi sa mýliš. Klinické prejavy okrem toho, že som nepriberal som nemal. Doktor to nijako neriešil. Nemal dôvod a možno sa o tom tak nevedelo ešte. Zober si, že u zubára bežne človek vykrvácal. Kým prišla záchranka bolo už neskoro. Teraz už vedia toto riešiť. Ja som sa mami nepýtal. Bol som rád ked skončila. Vieš si predstaviť. že tá kyská kapusnica v tých rankách štípe.

simsalabim
9. jún 2023

@bloger nesuhlasim, ze vo vnutri tela moze zit cokolvek. Toto vobec nie je pravda. Na to cokolvek musia platit zakony biologie. Ak doktor daco neriesi, treba trvat na vysetreniach. parazity krasne ukaze IgE, len potom este treba zistit, aky to je a podla toho zvolit liecbu. A stale si myslim, ze ak to malo kozne prejavy, teda ranky, ze by to mohol byt svrab. Ale neodpovedal si mi: Ako vyzerali tie chrobaky, okrem toho, ze boli biele? Ake boli velke?

bloger
9. jún 2023

@simsalabim No vidím, že sa perfektne vyznáš. Po prvé nežili sme v nejakej cigánskej kutici. Teda nemohol som mať svrab. Vyhľadaj si ako sa prejavuje svrab. A ešte raz nemalo to kožné prejavy. Pekne sa mi všetko zacelilo. Len im to voňalo a museli sa nejako dostať von. A mama mi to potom vytrhávala odtiaľ. Tak mal som tam také otvory. Ale sa mi to zahojilo doktor o tom nevedel nič.

simsalabim
9. jún 2023

@bloger zas si mi neodpovedal na otazky. A ak si pozries, ako sa prenasa svrab, tak budes vediet, ze v ciganskej kutici vobec zit nemusis, aby si ho dostal. Ale ok, svrab to nebol. A opises mi tie chrobaky? Mozno google bude vediet, ale to, ako sa vyhybas odpovedi neznie velmi doveryhodne.

bloger
9. jún 2023

@simsalabim Malé a biele stačí ti taká odpoved? Už ti to znie dôveryhodne? A niečo v tom tele musia požierať. Teda aby prežili.

Strana
z2