icon

Daju sa hlísty alebo mrle vždy vidieť v stolici?

8. jún 2023

Maminy, ktore mate skusenost. Je ich vzdy vidno v stolici? Hybu sa, alebo nemusia? Alebo skor ste ich spoznali podla inych priznakov svrbenie konecnika, nechutenstvo, bolest brucha??

Strana
z2
simsalabim
9. jún 2023

@bloger nestaci. Ja som vedec v dusi. Co to je "male"? 1cm? 3mm? Ak to je chrobak - kolko mal noh? Co robil, ked vysiel na vzduch - zabil ho pobyt mimo tela? A podobne.

bloger
9. jún 2023

@simsalabim Oh tak to je pre mňa veľká česť. Stretnúť takto na MK vedkyňu. Neviem či ho zabil pobyt mimo tela. Asi skôr to, že ich utopila vo vode. Ja si už presne detaily nepamätám. Ty si predpokladám z detstva tie nepamätáš podrobnosti.

ajka0207
9. jún 2023

@simsalabim keď zistíš, čo to mal daj vediet, normálne ma zaujal, že čo za podivného parazita to mohol mať.

bloger
9. jún 2023

@ajka0207 Odpusti si blbé komentáre na moju osobu. Ja ťa tiež neurážam.

simsalabim
9. jún 2023

@bloger vies co, presne takymto sposobom ludia veria roznym famam a tmarstvu. Informacie si treba overovat v doveryhodnych zdrojoch, zistovat si fakty, porovnavat ich... nediv sa, ze ti tu neveria, lebo to, co pises, je skor divne ako doveryhodne. Netvrdim, ze na vsetko mame dokaz, ale na mnohe veci ano. To, co ty popisujes, si nikto nemoze na zaklade tvojho popisu nijako overit, preto to zaradia medzi fantazmagorie. Z tvojho popisu tazko nieco vydedukuje aj lekar-parazitolog. Ty si "detaily nepamatas", takze kludne tvoj uz aj tak chaby popis a spomienky nemusia byt pravdive. Ty to tu prezentujes ako fakt, volas to mrle, hoci to mrle evidentne neboli... co cakas? Veci treba pomenuvat pravym menom (tiez nehovorim, ze si opica, hoci si evidentne clovek) a aj objektivne opisovat. Inaks a pohybujes v rovine "ta zena je bosorka, uriekla ma, upalme ju!"

ajka0207
9. jún 2023

@bloger čo presne ta urazilo?

bloger
9. jún 2023

@simsalabim ešte nakoniec budem aj židojašter. Smutné v akej dobe žijem. A ako sa ľudia k sebe dokážu správať.

simsalabim
9. jún 2023

@bloger darmo sa urazas. Svoje tvrdenia musis niecim podlozit. Inak ta ludia mozu nazvat klamarom. Chrobaky v tele neziju, potrebuju kyslik. Preto by ma zaujimalo, co to bolo. Mrle to neboli, lebo tvrdis, ze to boli chrobaky. Ale chrobaky v tele neziju. Takze ak ma dakto identifikovat co to bolo (ak vobec), treba dalsie fakty. Urazit sa a obvinovat ostatnych, je reakcia typu "trafena hus zagagala".

simsalabim
9. jún 2023

@bloger uz som ti 2x napisala, ze nestaci. A ani na internete o niecom takom nie je zmienka. Ak by to bol realny parazit, asi by si to niekto vsimol, nemyslis?

bloger
9. jún 2023

@simsalabim Nemám chuť strácať tu s takýmito samozvanými odborníčkami čas. To čo som si zažil mi nikto nezoberie. A nikto to nemôže ani spochybniť. Prepáč ja už 4 dni bojujem s chorobou. Cítim sa strašne slabo a bolí ma príšerne hrdlo. A ešte mám reagovať na takéto ponižovanie.

deginko
9. jún 2023

Autorka:nie mrle nie sú vždy vidno v stolici...a ani z rozboru stolice nemusia vyjsť pozitívne aj keď ich v tele máš....Moja dcéra,mala dlho dlho s mrlami problém asi od 1roka...zistila som to tak,že večer sa jej horšie zaspavali,budila sa, skrabala sa...a hlavne ju svrbelo v konečníku ..dala som ju na štyri roztiahla riťku zasvietila a mala ich tam...a nie vôbec vzorky stolice a zlepu alebo zo steru konečníka nemusia vyjsť...málokedy jej vyšli v stolici von...výsledky vyšli zo steru vždy negatívne,zo stolice tiež negatívne,raz sa mi podarilo nájsť v stolici živú..tak som odobrala vzorku aj s tou živou mrlou...a čuduj sa aj tak prišiel výsledok negatívny....takže akým spôsobom to testujú neviem,ale zjavne NATO dosť kašľu....a mrle som videla vždy na vlastné oči,aj fotku som si urobila aby mi dr verila...ale najistejšie som mala ,keď sa mi podarilo doslova z konečníka vytiahnuť živú mrlu,nalepila som ju na zlep lepiacej pásky,nalepila na sklíčko od dr a zaniesla na rozbor...vtedy konečne vyšiel pozitívny výsledok

bloger
9. jún 2023

@simsalabim Tak chrobáky v tele nežijú ale mrle môžu. Zujímavé nemyslíš? Alebo tie žijú v ZOO?

simsalabim
9. jún 2023

@bloger vidim, ze trpis paranojou, ked ta niekto ziada o fakty a ty to interpretujes ako utok na teba... ja ta neurazam, ale ziadam fakty.
A co sa tyka toho, ze chrobaky v tele neziju, ale mrle ano - no to je zakladna biologia. Ake mas vobec vzdelanie? Ved to je argument ako - ryby vo vode zit mozu a ludia nie? Na to staci ZS, aby si vedel, preco to tak je.

bloger
9. jún 2023

@simsalabim Ja som zo svojím vzdelaním spokojný. Mňa okrem iného učili aj vážiť si druhých.

simsalabim
9. jún 2023

@bloger a mas pocit, ze si ta nevazim? Fuuuha, pravdupovediac by som nechcela byt tvoja zena, lebo ty mas len svoju pravdu a argumentom, ze nieco nie je tak, ako si ty myslis, nie si pristupny. Dufam, ze uz aspon chapes, preco mrle mozu v tele zit a chrobaky nie. Tvoj parazit nemohol byt chrobak.

sin_dy1
12. okt 2023

Ludia su to cervy co spominal ,,bloger,, uz som nezavisle od 3 ludi pocula o vychadzajucich cervoch z chrbta. Jedna znama mi to spominala uz 10 rokov dozadu. Mala velmi chore deti, kaslali a dostali odporucanie od nejakej liecitelky, ze ma deti posadit do vane do vody a potierat chrbatiky kapustovou stavou spolu tusim s ovsenou kasou. Zacali im po par minutach vychadzat male biele cervy. Po prvom raze prestali kaslat. Potom to este po par dnoch opakovala. No potom uz zhanala nieco na odcervenie, pretoze podla jej slov, je to len pre silne zaludky. Potom dalsi clovek asi cca rok dozadu to spominal ale nespomeniem si na pribeh. A treti pan ( zakaznik ) mi vypraval pribeh o jeho dcere, ako bola velmi napuchnuta, velmi pribrata a nic poriadne nejedla a bolelo ju brusko a bola bleda. Dr. nevedeli pomoct, tak isli na odporucanie k liecitelke a ta ked zbadala dievcatko hned isla pre vedro s kapustnicou. A ze prvy raz vracal, ked to videl. Vychadzali z chrbta male cervy a vyzerali ako zapalka. Hlavicky mali cierne a boli chude a asi cm dlhe. Potom to opakoval doma a zas vracal. Sused mu neveril, pozval ho domov a ze vracal aj on aj sused 😀😀. A blogger 4ty pripad co o tom pocujem. Musi to byt pravda ale co su to za parazity netusim. Parazity nie su iba hlista, mrla a pasomnice. Existuju aj motolice, vlasovce, dirofilarie, strongyloidy….

Strana
z2