icon

Dali by ste dieťa s kašlom do škôlky?

iivkaa1
9. máj 2013

Ahojte chcem sa opytat maly bol tyzden v skolke, potom dostal nadchu,tyzden sme ostali doma, tyzden sme boli v skolke a opat sme zacali kaslat.. Boli sme u doktorky a povedala,ze mu nic nieje, proste len takto reaguje na kolektiv a zmenu, ci by ste ho dali do skolky... Kasle tak drazdivo a to hlavne ked spinka.... Nema ani zelene sopliky,co viem,ze je infekcne,to by som ho nedala,len take priesvitne....dakujem za rady

Strana
z2
katinka71
10. máj 2013

@iivkaa1 mam stale dr prizvukuje ze ked nema horucku tak vela snim vonku byt aj v kolektive napriek kaslu,my byvame v rakusku tu inak lieca deti az niekedy mi rozum zastava

zsuzsuka
10. máj 2013

@iivkaa1 no nemusi mat hned alergiu, ale aj v televizii vravela, ze je velka pelova koncentracia 🙂 nechci vidiet mna ako alergika ked som vonku... 😉 vystriekavaj mu noztek ..moze sa par x cez den..ale ked je v pohode, tak len ked pridete z vonku...a uvidis...snad sa to zlepsi..a trosku ho pozoruj, ci je to len ked budete vonku...potom by som aj porozmyslala nad navstevou alergloga..ale to uz len fakt v najnutnejsom pripade....

zsuzsuka
10. máj 2013

pardon za gramaticke preklepy...ale dnes je pocitac mimo...uz mi dva x vymazal prispevok, tak som to pisala jak sip rychlo 😀

iivkaa1
autor
11. máj 2013

@zsuzsuka v pohode,mne nevadia chyby 🙂 vystriekavat noztek ako kvapkami? cize myslis,ze ked je to iba vonku ten kasel nesla by si hned k dr? lebo kasle dost vonku a potom akoby sa mu tazsie dychalo a az ho pri kasli napne.

zsuzsuka
12. máj 2013

@iivkaa1 ahoj ...nie kvapkami...je vela nosnych sprejov na baze slanej vody...nam sa osvedcil uz treti rok physiomer...to nastriekas do nosteka...nech pekne vtiahne...a po case moze vyfukat nostek....
a co sa tyka dr...pozeram, ze ma drobcek tri rocky...este je malinky behat s nim po alrgologii...samozrejme pokial to nie je neunosne...mozno to je docasne....aspon ja som toho nazoru....ked bola mala este asi pol rocna mala nepekny vysev na tvaricke...a obvodna hned k alergologovi..nesla som a preslo to za tyzden....ja sama som alergicka..takze viem, ze dnes je skoro kazdy alergicky, len niekomu sa to zisti a niekomu nie...pokial to bude dlho trvat samozrejme bude treba ale pokial to nemal, len nejako teraz sa to nakopilo...pockala by som....

timotea244
16. máj 2013

@iivkaa1 ahoj...záleží o aký kašel ide...ak je alergický,tak tým sa nedá nakaziť...Ale môj syn mal minulý týždeň v piatok v škôlke vystúpenie a počas týždňa nechodil jeho spolužiak lebo bol chorý a bral atb...no na to vystúpenie s ním prišla jeho matka a s takým kašlom,že ho išlo zadusiť,úplne očervenel...no a samozrejme od tohto utorka sme doma s horúčkami,lebo sa syn nakazil ☹ takéto matky by som vedela nakopať niekam... 😕

Strana
z2