icon

Dávajú uplakaným bábätkam v pôrodnici niečo na ukľudnenie?

15. máj 2023

Ahojte, tak ma dneska napadlo pri preplakaných (bábätko) dňoch, že či bábätkám v pôrodnici nedávajú niečo na ukludnenie alebo neviem čo. Lebo môj sa narodil predčasne a mesiac bol v nemocnici a koľko krát sme tam boli neplakal, potom som tam aj bola ubytovaná s ním a nezaplakal nikdy. Doniesla som ho domov a odvtedy plače každý deň ( má 3 mesiace). Nieje to nejaký strašný plač ale niekedy plače aj hodinu a tak ma napadlo že mne doma prečo plače a na novorodeneckom ani raz.

Strana
z3
juliaailuj1
18. máj 2023

@elisabethka glukoza je cukor, hroznový cukor. Je skodlivý, je návykový. Preco by malo mať drobné narodené babatko prísun cukru, len kvôli tomu, "aby dalo pokoj" a potom im nedajú rodicia do 3 rokov sladke, lebo cukor a tu vam to nevadí...

megan777
18. máj 2023

Ano davaju glukozu

daniela1911
18. máj 2023

Dávaju glukozu na cumel v prípade vyšetrenia, určite sa nepoužíva na utíšenie deti v nemocnici, aby neplakali.

lulicka92
18. máj 2023

@petrahl nebola to glukoza

profantova
Autor odpoveď zmazal
profantova
19. máj 2023

Môj po narodení šiel do Martina, bol tam 10 dní, tiež keď sme boli pozrieť vždy spal, keď prišiel domov, to boli hrozné a dlhé revy, až po pár týždňoch sme zistili prečo...sestričky tam ho krmili umelým mliekom, čo bolo sýte a len spal, keďže ja som musela rozbiehať mlieko sama, tak ho moc nebolo a on bol stále hladný...ešte mi tam poradili / to bola teda rada /, že ho stačí krmiť raz za 4 hodiny...no jasné - umelým možno, ja ako prvorodička som nevedela, že treba furt, takže on plakal aj hodinu od hladu, kým nezaspal, my mysleli, že kolika - tak ho prehýbalo, a krčil nôžky....keď nepriberal, robili mu chúďaťu testy - pečeňové, až jedna doktorka na pohotovosti povedala - veď on je hladný, tak naťahoval ten cumel...ja vravím, veď jedol pred hodinou a pol / asi nie moc nacucal /....no a takto sme prišli na to...začala som ale prikrmovať umelým, hneď bol spokojnejší, no v 6 týždňoch normálne odmietol prsník, len čo videl, že nie fľaša, taký ľútostivý pohľad a rev, takže týždeň zase revy, lebo už som fľašu nedala a potom konečne sa mlieko rozbehlo a krmila som každú chvíľu, ako chcel a bolo ok. A pri druhom som už vedela, takže kŕmila aj každú hodinu, keď zaplakal dostal jesť a čuduj sa svete, žiadne koliky, ani teda u prvého, keď som mu potom dávala jesť, kedy chcel, žiadne koliky neboli...

iveta1970
20. máj 2023

Moje dvojičky sa vždy ukľudnili, keď som ich priložila na prsník aj keď boli najedené. Jedna z nich na prsníku nejaký čas zaspávala....úplne ju to ukľudnilo.

Strana
z3