icon

Dávali ste testovať štvorročné deti?

simkam2912
3. dec 2021

Dávali ste testovať aj malē deti( 4 roky),ked ste boli pozitivni? Dakujem

veronykacs
3. dec 2021

ja som kúpila v lekarni ten samotest, tam sa len otrie soplik tycinkou, dá do roztoku, roztok kvapne na test a vyjdú jedna alebo dve čiarky

simkam2912
autor
3. dec 2021

@veronykacs viem,ale ci bude do skolky potrebovat oficialny test?

sasitimi17
3. dec 2021

Áno moja dcéra bola aj na pcr

sasitimi17
3. dec 2021

A do škôlky nepotrebovala nič

danieli
3. dec 2021

Keby sme nedali, nevieme od koho to doma mame, tak dcera 5 rocna😁 doniesla takyto poklad domov🤦‍♀️Testovali sme sa vzdy naraz vsetci, najskor pozitivna len dcera a zvysok rodiny negativny, o 7 dni pozitivny zvysok rodiny, isli sme ako z knizky🙈

romanovaz
3. dec 2021

@simkam2912 ano dala ako 3,5 r.potrebovala som do skolky potvrdenie,ze je negativna a na zaklade toho testu sme zistili,ze je pozitivna a aj teraz ako 4 r.opat do skolky.Ved im sa len palicka do hrdla da,nic hrozne to nie je

zuzkaa1991
3. dec 2021

@simkam2912 ja som dala testovať 3,5r. Teraz c stredu.n pcr boli sme s pozitivnou osobou a pacilo sa malej len sa smiala a.len z hrdla jej robili ....nevidim dovod preco nedat dieta otestovať uz mala.aj ag dva týždne dozadu tiez znamy bol pozitívny a to.mala uz teploty a ag jej dali len cmulat našťastie tiez neg

thoughtfulweirdo
3. dec 2021

Dala som otestovať 3,5 ročnú po kontakte s pozitívnym. Nič jej nebolo, ale ak by náhodou bola bezpriznakova pozitivna, mala by potvrdenie o prekonaní a nemusela dodržiavať ďalšie skolkarske karantény. A nemala s tým žiaden problém, trochu zažmurkala a bolo hotovo 😁

dzina007
3. dec 2021

ja by som asi dala. hlavne teraz ked su tie nariadenia ze ak aj uvolnia tak obchody len pre OP. Jeden test by mi za to stal aby som mohla s dietatom ist do kazdeho obchodu, ist do restauracie a aby zakazdym ked v skolke bude spoluziak pozitivny nemuselo byt v karantene kedy ani z domu by vyjst nemalo.

12katka21
3. dec 2021

Moj 2,5 rocny otestovany....aj z nosteka aj z hrdielka.....ani sa nepohol.

euka210
3. dec 2021

@simkam2912 ano, ked bol niekto v rodine pozit, aj 5r siel na pcr, aj ag...betar maly, jediny z rodiny co nechytil, no nechapem...