Dávali ste testovať štvorročné deti?
Dávali ste testovať aj malē deti( 4 roky),ked ste boli pozitivni? Dakujem
@veronykacs viem,ale ci bude do skolky potrebovat oficialny test?
Áno moja dcéra bola aj na pcr
A do škôlky nepotrebovala nič
Keby sme nedali, nevieme od koho to doma mame, tak dcera 5 rocna😁 doniesla takyto poklad domov🤦♀️Testovali sme sa vzdy naraz vsetci, najskor pozitivna len dcera a zvysok rodiny negativny, o 7 dni pozitivny zvysok rodiny, isli sme ako z knizky🙈
@simkam2912 ano dala ako 3,5 r.potrebovala som do skolky potvrdenie,ze je negativna a na zaklade toho testu sme zistili,ze je pozitivna a aj teraz ako 4 r.opat do skolky.Ved im sa len palicka do hrdla da,nic hrozne to nie je
@simkam2912 ja som dala testovať 3,5r. Teraz c stredu.n pcr boli sme s pozitivnou osobou a pacilo sa malej len sa smiala a.len z hrdla jej robili ....nevidim dovod preco nedat dieta otestovať uz mala.aj ag dva týždne dozadu tiez znamy bol pozitívny a to.mala uz teploty a ag jej dali len cmulat našťastie tiez neg
Dala som otestovať 3,5 ročnú po kontakte s pozitívnym. Nič jej nebolo, ale ak by náhodou bola bezpriznakova pozitivna, mala by potvrdenie o prekonaní a nemusela dodržiavať ďalšie skolkarske karantény. A nemala s tým žiaden problém, trochu zažmurkala a bolo hotovo 😁
ja by som asi dala. hlavne teraz ked su tie nariadenia ze ak aj uvolnia tak obchody len pre OP. Jeden test by mi za to stal aby som mohla s dietatom ist do kazdeho obchodu, ist do restauracie a aby zakazdym ked v skolke bude spoluziak pozitivny nemuselo byt v karantene kedy ani z domu by vyjst nemalo.
Moj 2,5 rocny otestovany....aj z nosteka aj z hrdielka.....ani sa nepohol.
@simkam2912 ano, ked bol niekto v rodine pozit, aj 5r siel na pcr, aj ag...betar maly, jediny z rodiny co nechytil, no nechapem...

ja som kúpila v lekarni ten samotest, tam sa len otrie soplik tycinkou, dá do roztoku, roztok kvapne na test a vyjdú jedna alebo dve čiarky