Dávate deťom vitamíny?
Dobrý deň, mala by som otázku dávali ste deťom nejaké vitamíny. Ktoré vám pomohli pri chorobe. A pribrali z nich deti?
@janula2511 my jedávame počas roka kvapky Cebion 😊 syn prvák bol chorý minimálne a dcéra v škôlke taktiež, teraz cez prázdniny sme trošku pozabudli a malý hneď laryngitida s teplotami a dcéra len teplotu mala 🤦
@stanusenka áno cebion- vitamin c v kvapkách,super ako prevencia, celkovo s tými vitamínmi je najlepšie ich brať preventívne ...potom už keď je choroba tak môžu pomôcť ale už to nemá taký efekt
A z ktorých vitamínov sa aj priberá? Chcem dávať synovy na jeseň vitamíny nejaké a aby aj trocha pribral je chudý.
@janula2511 z vitamínov sa nepriberá ..priberá sa zo sacharidov a tukov.. koľko rokov má tvoj syn?
@goodidea 9 rokov, napr som počula že deti z arko defens po čase trocha pribrali z toho.
@janula2511 možno ten zinok a kolostrum mohli mať efekt pribratia ale za týmto účelom by som sa na vitamíny nespoliehal, ak je chudý a chce pribrať tak zvýšiť porcie jedla na raňajky napr poriadnu porciu ovsených vlociek, navýšiť prílohy ..ryža, zemiaky
Davala som pri choroba a davam kazdy den ovocie celorocne syn bol z 3 a pol roka 2 krat chory dcera ma 19 m a bola raz chora vyliecila som bez antb
@janula2511 tieto sú super vitamíny...!! A ak chcete posilniť imunitu tak jednoznačne colostrum
čučoriedkový narosan od Justu je výborný , super chutí obsahuje všetky dôležité vitamíny , aj vitamíny skupiny B a železo ..Ked je nedostatok B a železa častokrát trpia deti nechutenstvom...Teraz je za super cenu akí ešte nebola ike je to stále vela peniažkov no maminky si ho pochvalujú aj tu na MK...
@janula2511 vitamín B zvyšuje chuť do jedla ale neviem či u syna bude toto riešením "problému"
@stanusenka ten aj ja dávam Dáške celoročne a klop klop všetko je na poriadku, malá zdravá, takže sa vytešujem, už len seba aby som nejako ešte udržiavala fit, samozrejme, že aj stravu sa snažím čo najpestrejšiu, ale aj tak nedostanem do nej toľko ovocia koľko by som si predstavovala 😀
@ajka0207 tiež mi jedine toto napadlo, keď som si prečítala, že aby trošku pribral. ale či to ozaj pomôže to je otázne no. donedávna ja som celkovo vitamínom nejako pozornosť nevenovala, ale veľa vecí sa u mňa už zmenilo konečne 🙂

Rybí olej základ suplementacie nielen u detí 🙂 ( je to tuk ale dcéra ani ja z toho nepriberame ) ,potom sme dávali ešte vitamín C v kvapkách...ale keď je dostatok vitamínov z ovocia/zeleniny tak podľa mňa nieje až tak dolezity, celkovo tie vitamíny hlavne v zimných mesiacoch majú určite zmysel