Dávate dieťa do škôlky, keď mu začína choroba?
Dávate dieťa do škôlky aj keď sa vám zdá že začína choroba? Dali ste dieťa so soplom do škôlky lebo ste nemali inú možnosť? Stalo sa vám, že vám volali zo škôlky že máte choré dieťa a nič mu nebolo? Mali ste kvôli soplom a všeobecne chorobe konflikt s učiteľkou alebo inými rodičmi?
ako vysoké IQ má človek, ktorý sa opýta takúto otázku a vôbec zvažuje dať chore dieta do kolektívu a riskovať reťazové nakazenie všetkých v triede ?
podľa mňa, autorka, máš tak pod 70 IQ. a všetky Tebe podobné (ak sa to samozrejme nepýta nejaká študentka, ktorá si robí prieskum 😀 potom sa ospravedlňujem)
@tosomja Máš pravdu, nemôžem vedieť, ale keď sa mamičky bavia medzi sebou, že zase je ich dieťa choré, že už sú zúfalé, že hnisavá angína, a neviem čo. Tak to alergia nebude. Pozerám, že si z TV tiež, ja som tu nová, v meste, ľudí veľmi nepoznám a nevravím, že deti alergie nemajú, len som to napísala preto, lebo som počula ako sa o tom bavia, ináč by som si nedovolila niečo také tvrdiť 😉

nie, nedavam.
ked som nemala inu moznost, a mala som pocit, ze na dieta nieco lezie, tak som dala, ale nebolo vyslovene chore. dala s vycitkami svedomia a zariadila tak, aby dalsi den do skolky neslo.
nestalo, len mi casto v skolke hovorili, ze hrozne kasle ked poobede lezia, doktorka problem nevidela, ked vysetrila, pre nu to bolo zdrave dieta. robila aj odber na alergie a nic.
konflikt som nemala.
zazila som sok, ked som si prisla po dieta, dieta behom dna soplave a komentovala som, ze zajtra zostane doma a druha mamicka mi poradila rano poriadne vysmrkat nos, dat panadol a sup do skolky.
ja ked mam pocit, ze mi dieta ide ochoriet, tak radsej necham doma, raz mi takto rano dcera vstala a povedala: boli ma usko, inak absolutne nevyzerala chora, ziadna teplota, sopel, vobec nic, ale nechala som ju doma, sli sme k doktorke, potom na orl, zapal stredneho ucha, na obed uz mala horucky.