icon

Dcéra je takto vyhádzaná

22. apr 2023

Zienky prosím vas co toto môže byt samozrejme idem s ňou na pohotovost len som už zúfalá doktorka povedala že to je reakcia na atb máme hnisavú anginu ..zmenila jej lieky ale tie vyrážky sú stále a ešte viac

marca12
22. apr 2023

Ak je to zihlavka,tak min.3-4 dni trva,kym to prejde. Tiez som takto zareagovala na lieky. Potom sa odporuca ist na vysetrenie z krvi,aby jej zistili,na ktoru latku konkretne je alergicka a bude to mat napisane v karte,aby jej v buducnosti nepredpisali lieky s obsahom danej latky.

jana_eyre_2
22. apr 2023

Reakcia na lieky odchadza dlhšie, ale zase nemala by sa už rozširovať.. bol to penicilín? Ďalšie lieky ktoré má už neobsahuju penicilín?

Ja som na neho alergická tiež, býva to pri ňom časté.. skús zavolať niekam na pohotovosť v blízkosti a vysvetlí situáciu či to treba riešiť, alebo môžeš ešte počkať ako sa to vyvinie.

nina37
22. apr 2023

dobry den,my sme takto mali zihlavku,na pohotovosti pichli injekciu ditiaden,zabrala lepsie ako tabletka,nam to trvalo tyzden,striedala som fenistil a ditiaden,prajem skore uzdravenie

jaja1979
22. apr 2023

Ja som sa kedysi takto vyhádzala po augmentine. Potom mi celý týždeň pichali dithiaden. Skoré uzdravenie prajem

zuza265
22. apr 2023

No ked hovorite o angine - nema meningokoka? Pozrite ci to nie je rovnaky vysyp…

macik34
22. apr 2023

Môže byť aj mononukleoza

zenazaba
22. apr 2023

Hm, predpokladam, ze berie nejaky aminopencilin. Dieta ma mononukleozu a vyhadzalo sa skrz skrizenu reakciu s tymito antibiotikami.

zuzulka558
22. apr 2023

My sme mali toto z fenistilu na chrbte a bruchu

ria_s
25. apr 2023

Čo ste zistili?

autor
25. apr 2023

@ria_s pravdepodobne mononukleoza zajtra by sme mali mat výsledky krvi

veroni111
24. nov 2023

Ahoj,čo to prosím ta bolo?

autor
24. nov 2023

@veroni111 ahoj , mononukleoza .

veroni111
26. nov 2023

Napíšeš mi prosím? Chcem ti poslať foto,lebo ani lekári nevedia čo to je

autor
27. nov 2023

@veroni111 písala som ti správu 🙂

jajuuus
27. dec 2023

Ahoj, prosím ťa, akú liečbu dali dcérke na tú mononukleózu? Ako dlho bola takto vyhádzaná? Práve riešim niečo podobné... Ďakujem ☺️

autor
28. dec 2023

@jajuuus dali nám najprv atb lebo si mysleli že angína , alw nezabrali vôbec ..veľmi dlho takto bola vyhadzana odporučili nám hypermangan a fenistil ale toto tiež nic moc ..až časom zmizlo .keď nám prišli výsledky že sa potvrdila mononukleoza už sme nedávali nic a potom tak do 2tyzdnov to mizlo 🙂