icon

Dcéra má tretí deň teplotu

simonka3
27. aug 2014

Dcera teplotuje a uz treti den odmieta jest,najskor aj pitie odmietala .Pit uz zacala ale malo,boli sme u lekara a dehydrovana este neni,ani nic nezistil,ikeen toho nic ine neni.Este jej idu dole bocne zuby.Z coho to moze byt a kedy zacne jest,fakt neviem

sissy27
27. aug 2014

@simonka3 teplotu má najskôr zo zubov, dôležité sú tekutiny a jesť začne až ju to prestane bolieť a klesne jej teplota, neboj, neublíži jej to... neviem o akej vysokej teplote sa bavíme, ale môžeš znižovať zábalmi a na zuby niečo z toho množstva prípravkov z lekárne, nech sa jej uľaví trošku...

simonka3
autor
27. aug 2014

@sissy27 aj doktor povedal,ze zacne jest,ale uz sa mi to zda dlho bez jedla.Teploty uz mala aj 39,38 .Pri predoslych zuboch to nemala,tak neviem.Dakujem za nazor

sissy27
27. aug 2014

@simonka3 takú vysokú teplotu už treba znižovať... a k tomu jedlu - koľko toho zješ ty, keď si chorá, máš teploty a nedajbože ťa zuby bolia? so zlomenou nohou sa ti tiež behať nežiada, s boľavou pusou sa ti nebude chcieť jesť, to je normálne...

simonka3
autor
27. aug 2014

@sissy27 to mas pravdu inak,ked bude starsia bude lepsie ked bude vediet povedat Co ju boli

siska53
27. aug 2014

@simonka3 ak mala aj moc v poriadku,tak najskor zo zubov. Nad 38,5 znizuj a ak nezaberu geliky,skus repikom potierat dasna. Nam to odporucil zubar po uraze zubkov a veru som v tom pokracovala,lebo do toho urazu sa jej tlacili dalsie tri zuby (no a 4.sa chysta)...niekotre deti rast zubov alebo urcitych zubov neznasaju dobre. Mne sa v dospelosti nevedela prerezat osmicka a vzdy mi to zbejlo na priedusky..az po roku mi napadlo ist k zubarovi a on mi to nastrihol. A teda to dasno vie riadne svrbiet..necudujem sa detom,ze su z toho nervozne...