Dcérka je neustále chorá a nespolupracuje s liečbou
Ahojte potrebujem radu uz som z toho zufala. Cca v novembri dcerka ochorela klasika teploty hrdlo sople dobrala cele atb a odvtedy dookola to iste. Vylieci sa vyjde kus von aj ked poriadne oblecena a zasa je chora. Zhruba o tyzden. A doteraz to trva. Teraz teploty nema ale neustalr kycha ma nadchu v noci ju dusi. Kasle v noci aj hodinu v kuse. Acc na kasel jej.nezabera aj jej vyvetram urobim jej teply caj a kasel neprechadza v noci. Za ten cas uz treti nurofen nam isiel davala som jej aj cipky brala amoksiklav ale z toho vracala takze asi to.nemalo ucinok a ptm cedrox taky oranzovy brala a ten.jej pomohol na 2tyzdne a.zasa. papucky.nechce doma nosit teplo mame doma ale aj tak. Mikinku ani dlhe tricko nechce ked jej obleciem do pol hodky da dolu zo seba a nebavi ma za.nou s tym behat cely den. Teplo mame ale znizujem teplotu aby sa nedusila. Ako z toho von ? Cim podporit imunitu? Ved musi aj von niekedy vyjst. Ciapku dava tiez dole z hlavy. Nespolupracuje nijak.

@sunny8 stále neviem čo za miestnosť je hala... je to obývačka, alebo čo to je? trávite tam čas? pre mňa je hala vstupná, tam je zima jak hovädo, ale čas tam netrávime, takže je mi to jedno. Druhá vec... neviem ako inak to chceš riešiť... darmo obehneš všetkých možných aj nemožných lekárov, keď nie si ochotná v ničom ustúpiť. Doma máte saunu, lebo Ty nechceš byť ako v chladničke- aj Tebe by na tie dutiny pomohlo, keby si mala v byte/ dome chladnejšie a nie hentaké teplo.. Ja keď som chorá, tak je mi najlepšie vonku... riadne sa nabalím, ale rozhodne mi robí lepšie chladnejší a vlhký vzduch ako teplý a suchý... šport zamietaš, lebo to nemáš rada. No tak vláč decko po doktoroch a per do neho lieky.. je to pohodlnejšie.. pre Teba...
Keď je v lete 26°C tak máš tiež mikinu? Veď pri takej teplote sa ľudia chodia kúpať...