icon

Dcérka je stále skapatá z očí. Čo mám robiť?

vivienka26
3. máj 2013

Baby ja som už zúfala moja mala je vkuse skapatá z oči neviem čo mam robiť červenú šnúrku nie a nie nosiť čo jej mám dávať alebo čo pomáha?Poradte prosím vas

terezka1947
3. máj 2013

viete,co,zeny?
je to tema na zasmiatie...ale zase,treba si fakt uvedomit,ze zlo na svete je a v roznych podobach 😒 ale zase chranit sa snurkov a inymi blbostami je somarina ...no ale aby som bola uprimna,tiez som pocula kadejake pripady akoze z oci-a teda minimalne je to zaujimave,len by ma zaujimal princip,na kt.to funguje 😉

mibi41
3. máj 2013

@maca_p ano ano prestne tak, vsade a na kazdeho moze dolahnut zla energia, a toto su len sposoby ako si pomocť z toho sa dostať, aby babatka neplakali cele noci. Fakt maminky ktoré s tým nemate problémy budte štastne 🙂
Ja som tiež veriaca a viem. že ritualy s Bohom nemaju nič spoločne, ide o tú zlú energiu ktorou človek chce ćloveku ublížiť, či už mu niećo závidí alebo mu nedopraje a potom sa to prejaví takto, prosiť Boha aby naśe miminka od takýchto ľudí chránil a aby sme sa s nimi nestretávali 🙂, lebo ako slimstar, tuna na Slovensku je to už raz tak, dobrúuu

zuzkat1
3. máj 2013

@mibi41 to ako ked ti niekto pochvali dieta a usmeje sa na neho tak uz ho lizes?mala ma 3roky je blond a modre oci stale ju obdivuju a skeria sa na nu a nikdy jej nic nebolo...
Ved je to normalne ze vam pokukuju dieta...vzdy to babky robili ... Co je na tom...je to otravne ale inak nic...

svetlusska
3. máj 2013

@mibi41 teraz si to vystihal ako to je....

nintu
3. máj 2013

verte ci neverte...u nas sa to hovorí ze prislo z oci.....ja som tiez neverila.mojej malej som odmietala davat cervenu stuzku a pod.blbosti ale vela krat sa jej to stalo.babina radila ze aby som jej oci pretrela ocikanou plienkou-moja reakcia no fuuuj nikdy 😖 .ale ked som uz bola zufala tak som to pekne urobila a cuduj sa svete pomohlo 😀 !!!!!! a do vnutra kocika som dala aj cervenu stuzku a od vtedy klop klop nic pokoj!! 🙂

maca_p
3. máj 2013

@zuzkat1 presne. moj syn (2) je dlhovlasejsi kuceravy blondak, kazdy den mi na neho pozeraju, kazdy den sa nam na vychadzke prihovaraju ci uz babky, mamky, slecny a aj chlapi a je v poho.
kto sa Boha neboji, nemusi sa bat ani urieknutia. proste si netreba pripustat vplyv negativnych energii. mna to v podstate ani nikdy nenapadlo - take to echt urieknutie, len tu obcas narazim na taketo strasidelne temy 😲

zuzkat1
3. máj 2013

@nintu a ako sa to prejavuje?

svetlusska
3. máj 2013

@zuzkat1 ale takyto ludia to nemyslia zle, oni sa mu tesia...ide o takych ludi ktory ti povedia ze och aky je krasny ale pri tom ti to zavidia ze mas take krasne babo a oni nie..oni ti to ale nepovedia ale myslia si to.......vtedy malemu skodia....aspon ja tomu tak rozumiem...

maca_p
3. máj 2013

@mibi41 babtka urcite neplacu cele noci, lebo su urieknute. babatka proste placu, niekedy viac,niekedy menej.

nintu
3. máj 2013

@zuzkat1 ked sme prisli z prechadzky (a niekto ju ocumoval) tak strasne plakala a nic nepomahalo.nedala sa nijako utisit....a bolo to ine ako plac pri bolesti bruska apod.

zuzkat1
3. máj 2013

@svetlusska aha no neviem...ja tomu neverim ze to moze ublizit... Kazdy druhy je falosny takze to by sme vsetci mali mat problemy ak by toto bola pravda

maca_p
3. máj 2013

@svetlusska to akoze klamu? navonok ti povedia, ze mas krasne babo a v sebe si hovoria, ze ma capatu hlavu, krive oci, malo vlasov??

no nist difcence, ja idem spat. bejby vstava posledny tyzden o 5.30...
dobru 🙂

svetlusska
3. máj 2013

@maca_p ano ale je rozddiel plac a plac...

maca_p
3. máj 2013

@svetlusska a da sa rozlisit obycajny plac od placu z urieknutia? 😀

svetlusska
3. máj 2013

@maca_p tak presne...moj vstava o 6 rano,.,.a este kazde 2 hodiny v noci.

slimstar
3. máj 2013

Ved zlo alebo zle veci sa deju kazdemu, ci nie? Si myslim ze je viac zla. My sme ti dobry a preto nam zli ludia
ublizuju.dobro sa prekryva zo zlom, bude to tak stale aj o tisic rokov, pretoze to robia ludia.

zuzkat1
3. máj 2013

@nintu to je podla mna len tvoja psychika...proste v to veris tak si to automaticky tomu pripisala...
Moja vela plakavala ako babo,tak som ju nosila,kojila a potom ju to placlive obdobie preslo...kontakt so mnou jej pomahal a najma kojenie...

cat
3. máj 2013

@nintu.. lebo TOMUTO sa hovorí Placebo efekt, ty si uverila že sa malej nič nestane a ani keby sa ňu pozrelo 100 "čarodejníc" - bársjakých zlých babiek, tak jej to neublíži, s tým červená stužka nemá nič. To je skôr o tvojej viere / presvedčení /človeka ...čo si vsugeruješ- to máš!

svetlusska
3. máj 2013

@maca_p da toto je taky iny plac taky ako by do neho niekto pichal spendliky....aj je taky malatny, taky iny...a nic ho neutisi...
@zuzkat1 no ano ale nieektory su fakt prajny....ale to je na dddddddddddddlhhhhhhhhhu debatu

zuzkat1
3. máj 2013

@svetlusska jasne kazdy plac je iny... Hlad,smad,nuda,teplo,zima,nervozita,bolest-to vsetko je ine...

zuzkat1
3. máj 2013

@svetlusska ty si este na ziadne babo nepovedala len zo slusnosti ze je zlate?
Mozno ma odsudite ale ja hej...a nic sa mu kvoli mojej neuprimnosti nestalo...

svetlusska
3. máj 2013

@cat hmm dobre a vysveteli mi to na mojom pripade ten efeekte placebo: bola som na jarmoku, vsetko okej nic mi nebolo, prisla som domov tiez ok...veceeer sme sli do svokry, kecali sme smiali sa a z nicoho nic zrazu som bola mimo, hlava mi trestala, nevedela som o svete, boli mi zle ale vracat som nemohla a len spat na oci som ani nevidela...na zoci som v tej chvili ani nepomyslela...ak mi toto vysvetlis zacnem rozmyslat nad tym vsugeerovanim...

kristinaanna
3. máj 2013

a o upíroch ste ešte nepočuli?, 😠

zuzkat1
3. máj 2013

@svetlusska slaba dehydratacia,vycerpanie,unava...

svetlusska
3. máj 2013

@zuzkat1 vsetky babatka su pekne...toto je iny plac tazko to vysvetlit....

svetlusska
3. máj 2013

@zuzkat1 kedze som kojila vodou som sa nalievala...a nebola som ani unavena ani vycerpana....

ginger_fox
3. máj 2013

@svetlusska no ked chodite "do svokry", tak sa prestavam cudovat, ze v tvojom zivote asi nebude nieco v poriadku 😉

zuzkat1
3. máj 2013

@svetlusska ked v to veris tak ver...🙂
A neviem mne sa nepaci kazde babo...

cat
3. máj 2013

@svetlusska -keď mi to preložíš aby som pochopila, snáď ti aj odpoviem, nič v zlom, ale slovným spojeniam "išli sme do svokry"... a aj ostatný zbytok vety...ako fakt nie, nechytám sa 😅 O placebo efekte viem rozprávať z titulu onkologického pacienta,ale to je iná téma. Mne sa v tomto živote osvedčilo, že čomu ozaj verím, to aj je /bude..že naše želania/myšlienky/..atd..-ovládame. Usmerňujeme. Kto si raz povie, že mu bude zle, tomu aj bude! Bárs aj z ničoho..

svetlusska
3. máj 2013

@ginger_fox moju svokru neepoznas tak ju neurazaj.je to najuzasnejsi clovek akeho poznam...tak sa nenavazaj...