Dcérka je stále skapatá z očí. Čo mám robiť?
Baby ja som už zúfala moja mala je vkuse skapatá z oči neviem čo mam robiť červenú šnúrku nie a nie nosiť čo jej mám dávať alebo čo pomáha?Poradte prosím vas
@maca_p ano ano prestne tak, vsade a na kazdeho moze dolahnut zla energia, a toto su len sposoby ako si pomocť z toho sa dostať, aby babatka neplakali cele noci. Fakt maminky ktoré s tým nemate problémy budte štastne 🙂
Ja som tiež veriaca a viem. že ritualy s Bohom nemaju nič spoločne, ide o tú zlú energiu ktorou človek chce ćloveku ublížiť, či už mu niećo závidí alebo mu nedopraje a potom sa to prejaví takto, prosiť Boha aby naśe miminka od takýchto ľudí chránil a aby sme sa s nimi nestretávali 🙂, lebo ako slimstar, tuna na Slovensku je to už raz tak, dobrúuu
@mibi41 to ako ked ti niekto pochvali dieta a usmeje sa na neho tak uz ho lizes?mala ma 3roky je blond a modre oci stale ju obdivuju a skeria sa na nu a nikdy jej nic nebolo...
Ved je to normalne ze vam pokukuju dieta...vzdy to babky robili ... Co je na tom...je to otravne ale inak nic...
@mibi41 teraz si to vystihal ako to je....
verte ci neverte...u nas sa to hovorí ze prislo z oci.....ja som tiez neverila.mojej malej som odmietala davat cervenu stuzku a pod.blbosti ale vela krat sa jej to stalo.babina radila ze aby som jej oci pretrela ocikanou plienkou-moja reakcia no fuuuj nikdy 😖 .ale ked som uz bola zufala tak som to pekne urobila a cuduj sa svete pomohlo 😀 !!!!!! a do vnutra kocika som dala aj cervenu stuzku a od vtedy klop klop nic pokoj!! 🙂
@zuzkat1 presne. moj syn (2) je dlhovlasejsi kuceravy blondak, kazdy den mi na neho pozeraju, kazdy den sa nam na vychadzke prihovaraju ci uz babky, mamky, slecny a aj chlapi a je v poho.
kto sa Boha neboji, nemusi sa bat ani urieknutia. proste si netreba pripustat vplyv negativnych energii. mna to v podstate ani nikdy nenapadlo - take to echt urieknutie, len tu obcas narazim na taketo strasidelne temy 😲
@zuzkat1 ale takyto ludia to nemyslia zle, oni sa mu tesia...ide o takych ludi ktory ti povedia ze och aky je krasny ale pri tom ti to zavidia ze mas take krasne babo a oni nie..oni ti to ale nepovedia ale myslia si to.......vtedy malemu skodia....aspon ja tomu tak rozumiem...
@svetlusska aha no neviem...ja tomu neverim ze to moze ublizit... Kazdy druhy je falosny takze to by sme vsetci mali mat problemy ak by toto bola pravda
@svetlusska to akoze klamu? navonok ti povedia, ze mas krasne babo a v sebe si hovoria, ze ma capatu hlavu, krive oci, malo vlasov??
no nist difcence, ja idem spat. bejby vstava posledny tyzden o 5.30...
dobru 🙂
@maca_p ano ale je rozddiel plac a plac...
@svetlusska a da sa rozlisit obycajny plac od placu z urieknutia? 😀
@maca_p tak presne...moj vstava o 6 rano,.,.a este kazde 2 hodiny v noci.
Ved zlo alebo zle veci sa deju kazdemu, ci nie? Si myslim ze je viac zla. My sme ti dobry a preto nam zli ludia
ublizuju.dobro sa prekryva zo zlom, bude to tak stale aj o tisic rokov, pretoze to robia ludia.
@svetlusska jasne kazdy plac je iny... Hlad,smad,nuda,teplo,zima,nervozita,bolest-to vsetko je ine...
@svetlusska ty si este na ziadne babo nepovedala len zo slusnosti ze je zlate?
Mozno ma odsudite ale ja hej...a nic sa mu kvoli mojej neuprimnosti nestalo...
@cat hmm dobre a vysveteli mi to na mojom pripade ten efeekte placebo: bola som na jarmoku, vsetko okej nic mi nebolo, prisla som domov tiez ok...veceeer sme sli do svokry, kecali sme smiali sa a z nicoho nic zrazu som bola mimo, hlava mi trestala, nevedela som o svete, boli mi zle ale vracat som nemohla a len spat na oci som ani nevidela...na zoci som v tej chvili ani nepomyslela...ak mi toto vysvetlis zacnem rozmyslat nad tym vsugeerovanim...
a o upíroch ste ešte nepočuli?, 😠
@svetlusska slaba dehydratacia,vycerpanie,unava...
@zuzkat1 vsetky babatka su pekne...toto je iny plac tazko to vysvetlit....
@zuzkat1 kedze som kojila vodou som sa nalievala...a nebola som ani unavena ani vycerpana....
@svetlusska no ked chodite "do svokry", tak sa prestavam cudovat, ze v tvojom zivote asi nebude nieco v poriadku 😉
@svetlusska ked v to veris tak ver...🙂
A neviem mne sa nepaci kazde babo...
@svetlusska -keď mi to preložíš aby som pochopila, snáď ti aj odpoviem, nič v zlom, ale slovným spojeniam "išli sme do svokry"... a aj ostatný zbytok vety...ako fakt nie, nechytám sa 😅 O placebo efekte viem rozprávať z titulu onkologického pacienta,ale to je iná téma. Mne sa v tomto živote osvedčilo, že čomu ozaj verím, to aj je /bude..že naše želania/myšlienky/..atd..-ovládame. Usmerňujeme. Kto si raz povie, že mu bude zle, tomu aj bude! Bárs aj z ničoho..
@ginger_fox moju svokru neepoznas tak ju neurazaj.je to najuzasnejsi clovek akeho poznam...tak sa nenavazaj...

viete,co,zeny?
je to tema na zasmiatie...ale zase,treba si fakt uvedomit,ze zlo na svete je a v roznych podobach 😒 ale zase chranit sa snurkov a inymi blbostami je somarina ...no ale aby som bola uprimna,tiez som pocula kadejake pripady akoze z oci-a teda minimalne je to zaujimave,len by ma zaujimal princip,na kt.to funguje 😉