icon

Dcérka je stále skapatá z očí. Čo mám robiť?

vivienka26
3. máj 2013

Baby ja som už zúfala moja mala je vkuse skapatá z oči neviem čo mam robiť červenú šnúrku nie a nie nosiť čo jej mám dávať alebo čo pomáha?Poradte prosím vas

fra
4. máj 2013

@sabiatko osobne si myslím že tu nejde o čiernu, ale o bielu mágiu, ale v konečnom dosledku je to jedno - prašť jak uhoď

sabiatko
4. máj 2013

@zuzana581 Nie, nie. Ved to tu stale pisem. Boh nechce, aby sme zomreli, on nas stvoril pre vecnost, to Satan chce, aby sme zomreli.

zuzkat1
4. máj 2013

Ja teda v boha neverim ale ak existuje tak si myslim ze lieky a moderna medicina tak ako aj prirodne lieciva vznikli s jeho pomocou...
Cary a povery do tej kategorie nezaradujem ani ako ateista...

svetlusska
4. máj 2013

@sabiatko nie ty si si pomylila temu tato tema je o zoci a ty tu spamujes keedze nedavas rady ale iba utocis na inych...

sabiatko
4. máj 2013

@fra To je v pohode, kazdy ma na to svoj pohlad a nazor, ja ten tvoj respektujem 🙂

zuzana581
4. máj 2013

@sabiatko zahováraš, lebo nemáš odpoveď.. a o to ide.. ak niečo napíšem, tak si za tým stojím.. odvolávať sa na Boha a pritom sa neriadiť výsostne jeho pravidlami je ako "vodu káže, víno pije"

svetlusska
4. máj 2013

@zuzana581 teraz si trafila klinec po hlavicke 🙂

sabiatko
4. máj 2013

@svetlusska Ja sa prave snazim pomoct tym detom, okolo ktorych carujete so svieckami a mocom. A moja rada tu uz odznela: nerobit cary-mary a aj vreskoty prejdu. Spamujes tu ty, lebo neuznavas inu radu ako svoju 🙂

zuzana581
4. máj 2013

@sabiatko v akej kategorii si našla, že olízanie očka je čarovanie.. pošli link, rada si to prečítam.. 😀 Dávaj pozor, aby náhodou pri nejakej prechádzke tvoje deti neoblízal nejaký psík.. ešte by im počaroval..

sabiatko
4. máj 2013

@zuzana581 Vidim, ze si zahajila taktiku odviest pozornost, zahovorit a zmiast vecami, ktore neboli povedane. Cista politika 😀 No nic, opustam spolok ciernej magie, kedze tu len spamujem a nikto si nechce brat dobre rady ku srdcu. Napriek vsetkemu prajem vasim detom, aby boli len zdrave a aby uz nikdy nevrestali a mali pokojny zivot... z uprimneho srdca 🙂

svetlusska
4. máj 2013

@sabiatko mojmu dietatu nic nechyba, je zdrave a stastne...dakujem za radu ale nechaj si ju v tejto teme je neadekvatna a absolutnee z cesty...takze laskavo neverav ze mojmu dietatu ublizujem neepoznas ma zdrz sa komentara....

katarinka4102
4. máj 2013

Moja staršia dcéra bola veľmi slabá, stále nám ju niekto uzrel. Preto vždy, keď sme prišli z prechádzky tak som ju po čele pretrela pocikanou plienkou. Keď nebola plienka, tak som si napľula na ruku a pretrela tak jej čelo. Zabralo to vždy. Len raz som to nespravila, malá to zaspala a vracala asi 2 hodiny, bola nepokojná a stále plakala- to mala asi 3 roky. Až po zotretí sa upokojila. Teraz pri mladšej to robím vždy. Sú to babské recepty ale u mňa zaberajú. Dieťa môžete obliecť celé do červeného, nemusí to zabrať. Keď má niekto "zlý" pohľad, tak uriekne nielen dieťa ale aj Vás.

svetlusska
4. máj 2013

@sabiatko sak ja neviem preco si tu..si tu nemala ani co robit kedze si nic neporadila..zbohom

fra
4. máj 2013

@zuzana581 Zuzka, napríklad ja osobne nespochybnujem to, že tvoja malá prestala po vykonaní ritualu plakať, dokonca myslím že tieto ritualy možu "naoko" načas pomocť- avšak mám dovodné podozrenie že tým sa skutočná podstata problému nerieši- niečo ako v tom prísloví o kline, čo sa klinom vybíja ... nemyslim si že by @sabiatko chcela niekoho odsudzovať alebo zosmiešnovať, mne to pripada skor iba ako varovanie pred tym, lebo niektorí ľudia nevedia, s akymi silami sa vlastne zahrávajú ... ono všetky tieto praktiky (vrátane veštenia) sú v skutočnosti vážnym prestúpením 1. Božieho prikázania... ak veríš, že sú tu nejaké duchovné sily, ktoré tu spolu kadejako zápasia, neveríš aj tomu, že je tu skutočný Boh?

svetlusska
4. máj 2013

@katarinka4102 niekeddy veci naopak nosene nepomahaju, pravezee potom sa zoci zle odraba...alee hlavne ze ste nasli spôsob co zabera. u nas zabera to same, myslim s pospluvanim...

katarinka4102
4. máj 2013

svetlusska, ani nám nosené veci na opak nepomohli. Kamarátka pálila sviečku, čo jej dcérke bolo tak zle. Viem, že ju kúpali vkúpeli z nejakej rastlinky.

svetlusska
4. máj 2013

@katarinka4102 zrejme ocistec, pocula som uz o nom aj jedna mamicka v nasej skupine ho pouziva a ze ked v nom vykupala raz maleho leebo bol zly a placlivy tak tam ostala daky cudny tvar ci co..ja som to este neskusala...ale som rada ze konecnee po xy ustipacnych mamickach niekto kto vravi zo skusenosti....

zuzana581
4. máj 2013

@fra pozri, to sa stalo párkrát a keď pomohlo zlíznutie očka, tak ja neviem.. neriešila som, prečo to pomohlo.. nemusím zasa všetko rozobrať do podrobna.. Možno dezinfekčné látky v slinách, možno by rovnako pomohol opthalmoseptonex do očí.. ja naozaj neviem, prečo a ako sa to udialo.. len viem, čo som videla. Taktiež som ochotná prijať názor, ktorý je niečim podložený, ale reči o mágii sú úplne mimo.. V Boha verím a nemyslím si, že ak niekto verí energiám, tak sa to vylučuje s vierou v Boha, lebo Boh je najčistejšia energia vesmíru.. Pamätám si, že si sa venovala feng shui.. Aj to je o energiách predsa a neprieči sa Bohu..

svetlusska
4. máj 2013

@lubikan dakujem 🙂

fra
4. máj 2013

@zuzana581 nene, to s tym feng shui bolo len tak, že mam naštudovane take tie najzakladnejšie principy ktore su pochopitelne aj logicky čírym rozumom, akože posteľ nema stať priamo medzi dverami a oknom (logicky- ved prievan) alebo čelom k potrubiam, že z postele ma byť vidno priamo na dvere, že sa nema pracovať chrbtom ku dveram (logicky- pocit bezpečia) a množstvo podobnych vecí - to nema s energiami moc spoločné a hlbšie sa fs nevenujem ani som sa nevenovala...

lubikan
4. máj 2013

@svetlusska nasla som aj ...ja si to chcem tiez kupit,ale vraj len ten rovny....tak ak by niekto vedel kde....ja obeham lekarne,cajovne

https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/ako-sa-pouziva-cistec-rovny/

svetlusska
4. máj 2013

@lubikan no planovala som si ho kupit ale nevedela som kde, skusim najprv lekarne...skor myslim ze skor bude v lekarni...

zuzana581
4. máj 2013

@fra podla mňa je celý svet o energiách.. aj ten duchovný.. Anjeli sú energia.. Ale s niečím, čo tu už bolo napísané predsa len trošku môžem súhlasiť, že to čo dáte von, to priťahujete.. Pretože v to verím.. možno to naozaj bolo kvôli niečomu, čo som napríklad ja neurobila tak, ako by sa patrilo. Možno nechuť tráviť čas v tej dedine... a ten plač mi to len mal sprostredkovať.. no čo ja viem.. každopádne olízanie (vyplutie oka) pomohlo malej, aby bola kludná.. 🙂

sammael777
4. máj 2013

ahoj ....

neviem co presne znamena zkapate z oci, ale mam pocit,ze sa jedna o nejaky druh pocarovania, alebo tak ...

kazdopadne sa nachadzame v kategorii , kde sa zohladnuju cinitele, ako ludksa bioelektrika a elektromagnetizmus ....

velmi dobrymi vedcacmi v tomto odbore su cinania so svojou naukou o cakrach - elektromagnetickych centrach na ludskom tele... na tomto zaklade je postavena aj akupunktura, odblokovanie energetickych centier a rozne ine prospesne veci - pomocou ihiel , ktore zapichuju .... - ale tomu sa nejdem teraz venovat ...

moja cerka mala v prvych 4-5 mesiacoch zaludocne krce casto .... a tak som ju stale braval na ruky ...

a ako sme tak spolu oddychovalli a zladili sme svoje dychanie , tak som ju hombal v tom rytme ... mame niekolko spolocnych oblubenych rytmov ... ide vsak o to, ze pocas tohoto spolocneho zazitku som si predstavoval, ze moje a jej energeticke centra sa poprepajali zlatymi nittami a krasne ako sme spolu dychali tak sa vsetko reaktivovalo, doplnalo a vyprazdnovalo zlatou energiou , ktora postupne cez kozu vystupovala z nas obidvoch , a postupne utvorila okolo nas zlatu bublinu a potom zaplnila celu miestnost, zacala sa rozlievat von z miestnosti po byte, von z bytu na ulicu ....
a tak by sa dalo pokracovat ... az na cellu planetu, sllnecnu sustavu galaxiu, vsetky galaxie, vesmir, vsetky vvesmity ...
a ... nic ... dve svetielkujuce bodky ... to sme ... v tom zlatom mlieku ....

takto tyvoris nielen ochrannu okolo vas, ale previbrujes svoje frekvencie na uroven , kde ziadne pocarovanie nema dosah .... lebo sa rozplyva ... v svetle , ktore ho nakoniec pohhlti uplne ...

z dvoch svetielkujucich bodiek sa mozes zas vratit ku vam dvom a uvidiet, aka bublina sa okolo vas utvorila ... my mme teraz obrovsky zvon ... je to praktickejsie ... 🙂

prajem prijemny zvysok dna

sammael777
4. máj 2013

este nieco pridam

existuju vselijake iontove vody a podobne vei, je toho plno, mozem ccel z toho splasit, kompletnu ponuku mozem poslat na email, ale -

1. stoji to dost vela penazi, aj ked ucinky su viditelne (niekto by povedal ze garantovane, ale je to silne slovo, nieje to moj styl :D)

2. verim viac na silu mozgu, prenosovu energiu myslienky centrum smerovania - sustredenie ... tam sa vytvara z energie realita ... najroznejsimi sposobmi .... - tak ak osa do monitoru prenesie obraz, ktory je v kabli na internet len 0 alebo 1... tenbod, kde sa to meni na obraz, to je predstavivost .... - a hlavne je to zadarmo a da to dietatu aj rodicovi pocit blizkosti - alebo inak - ludske teplo ...

co ak je dieta vacsie ? neviem ... nieco vymyslim, ked vyrastie moja dcerka
🙂

cuculik1
4. máj 2013

@vivienka26 to fakt nemyslis vazne 😉 zijeme v dobe vedy, mediciny, faktov a nie carodejnic, uriekania a nejakej magie.zmyslanie o nejakych cervenych nitkach, prikladani picikanych plienok....normalne tie reci o nejakom urieknuti a pod mi pridu chore....uz dosliva len cakam, nech ti niekto poradi , aby si nieco obetovala...

sammael777
4. máj 2013

@sabiatko

ahoj

myslim, ze sa trochu mylis - nikto nechce aby sme zomreli, bohu aj satanovi je to totalne jedno, nakoniec sa ludia naucia neumierat

smrt je dosledok nespravneho systemu premyslania a nizkeho stupna vedomosti pravdy o tom, kto sme odkial pochadzame a kam smerujeme a aj to, kde sa aktualne nachadzame...

a budeme zomierat dovtedy pokial uz toho nebudeme mat fakt plne zuby a nenaucime sa konecne - nezomierat :D

prajem pekny den

fra
4. máj 2013

@sammael777 ty berieš človeku poslednu istotu- myslela som, že jedina istota človeka na tomto svete je tá, že tu človek raz zomrie- a lala, už ani toto neplatí? Sorry ale podobne teorie som už raz počula - v mladosti ked do nas vtlkali marxleninizmus - tí zase sľubovali raj na zemi 😉

sammael777
4. máj 2013

kazdy z nas je tvorca

kazdy z nas nieco tvori a tvori to cely zivot. ma na to pravo, ale nemusi, ale aj tak tvori,.

kazdy clovek ma zodpovednost za to co vytvori - a to tak,ze sa to co vytvori premietne postupne do jeho zivota.

nie vsetko tvori clovek vedome, skor naopak - vacsinu veci tvori podvedome - o tom vypoveda aj nas sucasny stav - ludia umieraju , su casto chori na rozne choroby, tieto choroby su niekedy komplikovane, vznikli nove tzv nevyliecitelne choroby a civilizacne choroby, vsetko su to produkty vytvorene nespravnym - nevedomym tvorenim, teda tvorenim , ktore v dosledku umyselneho ,alebo neumyselneho zanedbania niektorych zakladnych energeticych zakonitosti prinieslo vysledok - nespravna funkcia niektorej struktury , organu a pod. odstttranenim jej prejavu nemusi bbbyt odstranena aj pricina a vacsinou ani nieje.

akonahle zacne clovek vedome konat inac, bude aj vsetko okolo inac, lebo to pretvori na svet, za ktory bude niest zodpovednost podla najnovsich vedomosti a schopnosti.

z toho povedane normalnoou ludskou recou vyplyva jedine ... - momentalne robime to najlespie, co vieme pre seba urobit a nachadzame sa najbezpecnejsom a najprijemnejsom mieste , ake si vieme predstavit - kdezto kazda zmena - hlavne ak nieco chceme - je povazovana za zmenu k lepsiemu - ak nechceme, mozme to nechat tak a zaoberat sa niecim uplne inym ...

ked sa rozhodneme nieco zmenit a zacneme sa tym zaoberat a zacneme robit nieco pre nejaky svoj plan, zacneme realizovat nejaku myslienku, v tej chvili sme sa rozhodli prijat zodpovednost za vedome tvorenie - vedomu zmenu k lepsiemu ...

a co nepodarky ?
- niektore nase projekty nevieme posunut dalej a mame dve moznosti :
1. nehat to tak a pravdepodobne sa k tomu vratit v buducnosti
2. dalej na tom pracovat, bez ohladu na to, ci vieme vsetky detaily ,alebo nie

v pripade moznosti c 2 su dalsie dve moznosti :
1.odkryvanim dalsich krokov a postupnym porozumenim veci dosiahneme vytuzeny ciel - produkt tak, ako sme ho povodne zamyslali - tato postupna cesta sa vola vzdelanie - clovek sa uci pomocoou serie testov - vymysli a rrealizuje dosiahnutie mensich cielov ktorych vysledky su riesenim pre problemy pri dosahovani hlavneho ciela - tento postup sa nazyva tvorenie

2. postupnym vzdelanim pri dosahovani mensich cielov a tym aj hlavneho ciela je mozne, ze uvidime svoj hlavny ciel, ako bezpredmetny a zbytocny a dalsie tvorenie , ktore by malo sluzit na jeho dosiahnutie mozme zacat povazovat za nadbytocne - neuzitocne ... aj keby sa nam ciel podarilo dosiahnut v podobe, v akej sme ho povodne zamyslali ...

toto mnoze mat dva rozne dosledky :
1. uspokojime sa s mmomentalnym vysledkom a tym padom nechame vzniknut nepodarok. toto ma vyhodu taku, ze cas a snahu mozme pouzit na vytvaranie noveho ciela, avsak na toto rozhodnnutie musi existovat naozaj vazny dovod, lebo nasa snaha by mala byt prave trenovat sa v dokoncovanie a dosahovani svojich cielov, nie ich zanechavanie v nedokoncenom stave.... pocet nepodarkov ma priamy suvis s kvalitou nasich cielov, s ich dlhodobou perspektivou.hlavny ciel by mal byt meneny len zriedka.

2. povodnu podobu ciela zmenime, prisposobime ju nasim novym poziadavkam a o dalsich krokoch rozhodujeme v ramci tychto novo prijatych poziadaviek - tym padom nestracame cas a snahu, ako pri nepodarku, ale to co vzniklo doteraz pouzijeme ako material pre vznik niecoho dalsieho - dalo by sa povedat ze sme sa poucili.

jedinnu istotu, ktoru teda mame nieje smrt, ale to, ze nakoniec nieco vytvorimme .