Dcérka je stále skapatá z očí. Čo mám robiť?
Baby ja som už zúfala moja mala je vkuse skapatá z oči neviem čo mam robiť červenú šnúrku nie a nie nosiť čo jej mám dávať alebo čo pomáha?Poradte prosím vas
Ja teda v boha neverim ale ak existuje tak si myslim ze lieky a moderna medicina tak ako aj prirodne lieciva vznikli s jeho pomocou...
Cary a povery do tej kategorie nezaradujem ani ako ateista...
@sabiatko nie ty si si pomylila temu tato tema je o zoci a ty tu spamujes keedze nedavas rady ale iba utocis na inych...
@zuzana581 teraz si trafila klinec po hlavicke 🙂
@svetlusska Ja sa prave snazim pomoct tym detom, okolo ktorych carujete so svieckami a mocom. A moja rada tu uz odznela: nerobit cary-mary a aj vreskoty prejdu. Spamujes tu ty, lebo neuznavas inu radu ako svoju 🙂
@zuzana581 Vidim, ze si zahajila taktiku odviest pozornost, zahovorit a zmiast vecami, ktore neboli povedane. Cista politika 😀 No nic, opustam spolok ciernej magie, kedze tu len spamujem a nikto si nechce brat dobre rady ku srdcu. Napriek vsetkemu prajem vasim detom, aby boli len zdrave a aby uz nikdy nevrestali a mali pokojny zivot... z uprimneho srdca 🙂
@sabiatko mojmu dietatu nic nechyba, je zdrave a stastne...dakujem za radu ale nechaj si ju v tejto teme je neadekvatna a absolutnee z cesty...takze laskavo neverav ze mojmu dietatu ublizujem neepoznas ma zdrz sa komentara....
Moja staršia dcéra bola veľmi slabá, stále nám ju niekto uzrel. Preto vždy, keď sme prišli z prechádzky tak som ju po čele pretrela pocikanou plienkou. Keď nebola plienka, tak som si napľula na ruku a pretrela tak jej čelo. Zabralo to vždy. Len raz som to nespravila, malá to zaspala a vracala asi 2 hodiny, bola nepokojná a stále plakala- to mala asi 3 roky. Až po zotretí sa upokojila. Teraz pri mladšej to robím vždy. Sú to babské recepty ale u mňa zaberajú. Dieťa môžete obliecť celé do červeného, nemusí to zabrať. Keď má niekto "zlý" pohľad, tak uriekne nielen dieťa ale aj Vás.
@sabiatko sak ja neviem preco si tu..si tu nemala ani co robit kedze si nic neporadila..zbohom
@zuzana581 Zuzka, napríklad ja osobne nespochybnujem to, že tvoja malá prestala po vykonaní ritualu plakať, dokonca myslím že tieto ritualy možu "naoko" načas pomocť- avšak mám dovodné podozrenie že tým sa skutočná podstata problému nerieši- niečo ako v tom prísloví o kline, čo sa klinom vybíja ... nemyslim si že by @sabiatko chcela niekoho odsudzovať alebo zosmiešnovať, mne to pripada skor iba ako varovanie pred tym, lebo niektorí ľudia nevedia, s akymi silami sa vlastne zahrávajú ... ono všetky tieto praktiky (vrátane veštenia) sú v skutočnosti vážnym prestúpením 1. Božieho prikázania... ak veríš, že sú tu nejaké duchovné sily, ktoré tu spolu kadejako zápasia, neveríš aj tomu, že je tu skutočný Boh?
@katarinka4102 niekeddy veci naopak nosene nepomahaju, pravezee potom sa zoci zle odraba...alee hlavne ze ste nasli spôsob co zabera. u nas zabera to same, myslim s pospluvanim...
svetlusska, ani nám nosené veci na opak nepomohli. Kamarátka pálila sviečku, čo jej dcérke bolo tak zle. Viem, že ju kúpali vkúpeli z nejakej rastlinky.
@katarinka4102 zrejme ocistec, pocula som uz o nom aj jedna mamicka v nasej skupine ho pouziva a ze ked v nom vykupala raz maleho leebo bol zly a placlivy tak tam ostala daky cudny tvar ci co..ja som to este neskusala...ale som rada ze konecnee po xy ustipacnych mamickach niekto kto vravi zo skusenosti....
@fra pozri, to sa stalo párkrát a keď pomohlo zlíznutie očka, tak ja neviem.. neriešila som, prečo to pomohlo.. nemusím zasa všetko rozobrať do podrobna.. Možno dezinfekčné látky v slinách, možno by rovnako pomohol opthalmoseptonex do očí.. ja naozaj neviem, prečo a ako sa to udialo.. len viem, čo som videla. Taktiež som ochotná prijať názor, ktorý je niečim podložený, ale reči o mágii sú úplne mimo.. V Boha verím a nemyslím si, že ak niekto verí energiám, tak sa to vylučuje s vierou v Boha, lebo Boh je najčistejšia energia vesmíru.. Pamätám si, že si sa venovala feng shui.. Aj to je o energiách predsa a neprieči sa Bohu..
@lubikan dakujem 🙂
@zuzana581 nene, to s tym feng shui bolo len tak, že mam naštudovane take tie najzakladnejšie principy ktore su pochopitelne aj logicky čírym rozumom, akože posteľ nema stať priamo medzi dverami a oknom (logicky- ved prievan) alebo čelom k potrubiam, že z postele ma byť vidno priamo na dvere, že sa nema pracovať chrbtom ku dveram (logicky- pocit bezpečia) a množstvo podobnych vecí - to nema s energiami moc spoločné a hlbšie sa fs nevenujem ani som sa nevenovala...
@svetlusska nasla som aj ...ja si to chcem tiez kupit,ale vraj len ten rovny....tak ak by niekto vedel kde....ja obeham lekarne,cajovne
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/ako-sa-pouziva-cistec-rovny/
@lubikan no planovala som si ho kupit ale nevedela som kde, skusim najprv lekarne...skor myslim ze skor bude v lekarni...
@fra podla mňa je celý svet o energiách.. aj ten duchovný.. Anjeli sú energia.. Ale s niečím, čo tu už bolo napísané predsa len trošku môžem súhlasiť, že to čo dáte von, to priťahujete.. Pretože v to verím.. možno to naozaj bolo kvôli niečomu, čo som napríklad ja neurobila tak, ako by sa patrilo. Možno nechuť tráviť čas v tej dedine... a ten plač mi to len mal sprostredkovať.. no čo ja viem.. každopádne olízanie (vyplutie oka) pomohlo malej, aby bola kludná.. 🙂
ahoj ....
neviem co presne znamena zkapate z oci, ale mam pocit,ze sa jedna o nejaky druh pocarovania, alebo tak ...
kazdopadne sa nachadzame v kategorii , kde sa zohladnuju cinitele, ako ludksa bioelektrika a elektromagnetizmus ....
velmi dobrymi vedcacmi v tomto odbore su cinania so svojou naukou o cakrach - elektromagnetickych centrach na ludskom tele... na tomto zaklade je postavena aj akupunktura, odblokovanie energetickych centier a rozne ine prospesne veci - pomocou ihiel , ktore zapichuju .... - ale tomu sa nejdem teraz venovat ...
moja cerka mala v prvych 4-5 mesiacoch zaludocne krce casto .... a tak som ju stale braval na ruky ...
a ako sme tak spolu oddychovalli a zladili sme svoje dychanie , tak som ju hombal v tom rytme ... mame niekolko spolocnych oblubenych rytmov ... ide vsak o to, ze pocas tohoto spolocneho zazitku som si predstavoval, ze moje a jej energeticke centra sa poprepajali zlatymi nittami a krasne ako sme spolu dychali tak sa vsetko reaktivovalo, doplnalo a vyprazdnovalo zlatou energiou , ktora postupne cez kozu vystupovala z nas obidvoch , a postupne utvorila okolo nas zlatu bublinu a potom zaplnila celu miestnost, zacala sa rozlievat von z miestnosti po byte, von z bytu na ulicu ....
a tak by sa dalo pokracovat ... az na cellu planetu, sllnecnu sustavu galaxiu, vsetky galaxie, vesmir, vsetky vvesmity ...
a ... nic ... dve svetielkujuce bodky ... to sme ... v tom zlatom mlieku ....
takto tyvoris nielen ochrannu okolo vas, ale previbrujes svoje frekvencie na uroven , kde ziadne pocarovanie nema dosah .... lebo sa rozplyva ... v svetle , ktore ho nakoniec pohhlti uplne ...
z dvoch svetielkujucich bodiek sa mozes zas vratit ku vam dvom a uvidiet, aka bublina sa okolo vas utvorila ... my mme teraz obrovsky zvon ... je to praktickejsie ... 🙂
prajem prijemny zvysok dna
este nieco pridam
existuju vselijake iontove vody a podobne vei, je toho plno, mozem ccel z toho splasit, kompletnu ponuku mozem poslat na email, ale -
1. stoji to dost vela penazi, aj ked ucinky su viditelne (niekto by povedal ze garantovane, ale je to silne slovo, nieje to moj styl :D)
2. verim viac na silu mozgu, prenosovu energiu myslienky centrum smerovania - sustredenie ... tam sa vytvara z energie realita ... najroznejsimi sposobmi .... - tak ak osa do monitoru prenesie obraz, ktory je v kabli na internet len 0 alebo 1... tenbod, kde sa to meni na obraz, to je predstavivost .... - a hlavne je to zadarmo a da to dietatu aj rodicovi pocit blizkosti - alebo inak - ludske teplo ...
co ak je dieta vacsie ? neviem ... nieco vymyslim, ked vyrastie moja dcerka
🙂
@vivienka26 to fakt nemyslis vazne 😉 zijeme v dobe vedy, mediciny, faktov a nie carodejnic, uriekania a nejakej magie.zmyslanie o nejakych cervenych nitkach, prikladani picikanych plienok....normalne tie reci o nejakom urieknuti a pod mi pridu chore....uz dosliva len cakam, nech ti niekto poradi , aby si nieco obetovala...
ahoj
myslim, ze sa trochu mylis - nikto nechce aby sme zomreli, bohu aj satanovi je to totalne jedno, nakoniec sa ludia naucia neumierat
smrt je dosledok nespravneho systemu premyslania a nizkeho stupna vedomosti pravdy o tom, kto sme odkial pochadzame a kam smerujeme a aj to, kde sa aktualne nachadzame...
a budeme zomierat dovtedy pokial uz toho nebudeme mat fakt plne zuby a nenaucime sa konecne - nezomierat :D
prajem pekny den
@sammael777 ty berieš človeku poslednu istotu- myslela som, že jedina istota človeka na tomto svete je tá, že tu človek raz zomrie- a lala, už ani toto neplatí? Sorry ale podobne teorie som už raz počula - v mladosti ked do nas vtlkali marxleninizmus - tí zase sľubovali raj na zemi 😉
kazdy z nas je tvorca
kazdy z nas nieco tvori a tvori to cely zivot. ma na to pravo, ale nemusi, ale aj tak tvori,.
kazdy clovek ma zodpovednost za to co vytvori - a to tak,ze sa to co vytvori premietne postupne do jeho zivota.
nie vsetko tvori clovek vedome, skor naopak - vacsinu veci tvori podvedome - o tom vypoveda aj nas sucasny stav - ludia umieraju , su casto chori na rozne choroby, tieto choroby su niekedy komplikovane, vznikli nove tzv nevyliecitelne choroby a civilizacne choroby, vsetko su to produkty vytvorene nespravnym - nevedomym tvorenim, teda tvorenim , ktore v dosledku umyselneho ,alebo neumyselneho zanedbania niektorych zakladnych energeticych zakonitosti prinieslo vysledok - nespravna funkcia niektorej struktury , organu a pod. odstttranenim jej prejavu nemusi bbbyt odstranena aj pricina a vacsinou ani nieje.
akonahle zacne clovek vedome konat inac, bude aj vsetko okolo inac, lebo to pretvori na svet, za ktory bude niest zodpovednost podla najnovsich vedomosti a schopnosti.
z toho povedane normalnoou ludskou recou vyplyva jedine ... - momentalne robime to najlespie, co vieme pre seba urobit a nachadzame sa najbezpecnejsom a najprijemnejsom mieste , ake si vieme predstavit - kdezto kazda zmena - hlavne ak nieco chceme - je povazovana za zmenu k lepsiemu - ak nechceme, mozme to nechat tak a zaoberat sa niecim uplne inym ...
ked sa rozhodneme nieco zmenit a zacneme sa tym zaoberat a zacneme robit nieco pre nejaky svoj plan, zacneme realizovat nejaku myslienku, v tej chvili sme sa rozhodli prijat zodpovednost za vedome tvorenie - vedomu zmenu k lepsiemu ...
a co nepodarky ?
- niektore nase projekty nevieme posunut dalej a mame dve moznosti :
1. nehat to tak a pravdepodobne sa k tomu vratit v buducnosti
2. dalej na tom pracovat, bez ohladu na to, ci vieme vsetky detaily ,alebo nie
v pripade moznosti c 2 su dalsie dve moznosti :
1.odkryvanim dalsich krokov a postupnym porozumenim veci dosiahneme vytuzeny ciel - produkt tak, ako sme ho povodne zamyslali - tato postupna cesta sa vola vzdelanie - clovek sa uci pomocoou serie testov - vymysli a rrealizuje dosiahnutie mensich cielov ktorych vysledky su riesenim pre problemy pri dosahovani hlavneho ciela - tento postup sa nazyva tvorenie
2. postupnym vzdelanim pri dosahovani mensich cielov a tym aj hlavneho ciela je mozne, ze uvidime svoj hlavny ciel, ako bezpredmetny a zbytocny a dalsie tvorenie , ktore by malo sluzit na jeho dosiahnutie mozme zacat povazovat za nadbytocne - neuzitocne ... aj keby sa nam ciel podarilo dosiahnut v podobe, v akej sme ho povodne zamyslali ...
toto mnoze mat dva rozne dosledky :
1. uspokojime sa s mmomentalnym vysledkom a tym padom nechame vzniknut nepodarok. toto ma vyhodu taku, ze cas a snahu mozme pouzit na vytvaranie noveho ciela, avsak na toto rozhodnnutie musi existovat naozaj vazny dovod, lebo nasa snaha by mala byt prave trenovat sa v dokoncovanie a dosahovani svojich cielov, nie ich zanechavanie v nedokoncenom stave.... pocet nepodarkov ma priamy suvis s kvalitou nasich cielov, s ich dlhodobou perspektivou.hlavny ciel by mal byt meneny len zriedka.
2. povodnu podobu ciela zmenime, prisposobime ju nasim novym poziadavkam a o dalsich krokoch rozhodujeme v ramci tychto novo prijatych poziadaviek - tym padom nestracame cas a snahu, ako pri nepodarku, ale to co vzniklo doteraz pouzijeme ako material pre vznik niecoho dalsieho - dalo by sa povedat ze sme sa poucili.
jedinnu istotu, ktoru teda mame nieje smrt, ale to, ze nakoniec nieco vytvorimme .

@sabiatko osobne si myslím že tu nejde o čiernu, ale o bielu mágiu, ale v konečnom dosledku je to jedno - prašť jak uhoď