Dcérka má vzadu na krku červené fľaky
Toto ma aj moj. Tiez netusim z coho to je 🤔
@adriana7272 daj do googlu stork bite baby ci to nie je ono
toto je u babatiek normalne 🙂 zmizne to casom
@adriana7272 Toto mal aj môj syn, zmizlo to samé od seba.
tieto flaky babatka mavaju, okrem tohto miesta na hlavicke to moze byt aj vpredu na tvari okolo oci a cela. Na tvari to zvykne do roka zmiznut, vzadu pod vlasmi to moze aj nemusi zmiznut, ale zvykne sa to zmensit a uplne to zarastu vlasy. Nemusis to nijako riesit.
@adriana7272 Sleduj to par dni. Ak sa to nezhorsuje, tak je to znamienko. ako vravela
@juliet86 stork bite. Mal to aj nas syn. Tiez som myslela ze to je zaparenina.
Ale on mal aj skutocnu zapareninu vzadu na krku, lebo sme ho krmili a uspavali na rukach a mal ten krk pritlaceny na moju holu ruku dost casto a na dost dlho. To bolo ale v lete ked nosi clovek kratky rukav. Odvtedy sme vzdy davali pod hlavicku bavlnenu plieku ked bol na rukach. V zime ma clovek sveter a tym padom netreba tu plienku lebo nie je hola koza na holej kozi.
@adriana7272 toto mal aj môj brat po narodení, vzadu na krku a aj na čele, mne to mamina vysvetlila tak, že je to od tlaku ktorý vyvíjal doktor prstami na hlavičku, keď ho vyťahoval z pôrodných ciest. Bratovi to úplne nezmižlo, iba vybledlo a to už je dospelý.
Ja mam 3 deti, najmladsia ma 4 mesiace. Ma tiez take cervene fliacky vzadu. Aj tie starsie ich mali. Zmizlo to samo. Taktiez to lekarka ani pri jednom neriesila. Je to normalne. Nemusis sa bat....🙂🙂

@adriana7272 ahoj neviem co to je ale moja to mala od narodenia tiez,postupne to vymizlo a teraz tam ma jeden slaby fliacik.pediatricka to nikdy neriesila 🤷