icon

Dcérka má zlatého stafylokoka

bambuliacick
5. aug 2017

Dobry den,prosim vas,ak ja a dcerka mame zlateho stafylokoka a nejde nam to preliecit atb doma a dcerka musi ist na infuzie,lebo hned na to bude operovana po prelieceni,tak ja ako bacilonosic mozem by s nou prijata na prelieceni a pocas operacie a po nej? Koli tomu bacilovi nam pol roka odkladaju operaciu,takze ho musia zlikvidovat. Nie je nejaka hrozba,ze tam ked budem pri nej chyti toho bacila po operacii a nastanu komplikacie,alebo ze by jej infuzie ani nezabrali ked budeme spolu a ja by som ho prenasala stale na malu,moze sa to stat? Ide o operaciu razstepu pery,kde nemoze mat ani stopy po stafylokokovi. Dakujem

evakalna
5. aug 2017

Preboha, toto čo zase znamená? Keď ste choré a máte zlatého stafylokoka, tak ho najprv zlikvidujte.
A až potom keď obidve budete mať výsledky v poriadku a lekár vám dá povolenie, že nemáte stafylokoka, tak až potom začnite riešiť operáciu.

unctadorg
5. aug 2017

Nemozes. Najprv sa vyliecte. I

evakalna
5. aug 2017

Ak vám ambulantná liečba nezaberá, tak choďte obidve do nemocnice, nech vám tam infúziami zlikvidujú toho stafylokoka.
A až potom keď budete obidve "čisté", tak potom môžete spoločne plánovať operácie, kde musíte byť aj tak úplne zdravé.

bambuliacick
autor
5. aug 2017

@evakalna nehnevajte sa,ale ja na atb mam silnu alergiu,prave preto sa pytam,ci mozem byt s nou,ked mna preliecit nemozu a dcerka je uz objednana na prijem a operaciu,nesudte ak nepoznate okolnosti prosim

evakalna
5. aug 2017

Musíte svoj aj dcérkin zdravotný stav prekonzultovať s lekármi odborníkmi.

sadika
6. aug 2017

Urcite nemozete,toboz na operacnu salu!!!! Kde musi byt vsetko sterilne. Mojej babicke odkladali operaciu koli stafylokokovi. Nemohla byt operovana koli tomu ze na salu v takom stave nemohla.

loginexistuje
6. aug 2017

@bambuliacick nemozes tam byť ved možes ohrozit ine deticky po operacii .. ale to si treba prebrat s lekarom ..

bambuliacick
autor
7. aug 2017

@sadika ano,o tom pisem,ze idemw na preliecenie,ale ak nja mam toho bacila,tak to tiez bude vadit? Vezmu ma s tym vobec nanprijwm?

sadika
7. aug 2017

@bambuliacick toto ti najlepsie povedia na prijme, informuj sa tam, aby si nebola potom prkvapena. Ale logicky podla mna nie, lebo mozes ohrozit vsetkych naokolo, nakolko ludia ked su v nemocnici tak z nejakeho dovodu tam su a prave vtedy su nachylni na kadeco. Myslim si ze nikto si nevezme na triko ak sa im tam rozmnozi stafylokok, ktoreho sa je tazko zbavit.

evakalna
7. aug 2017

Sadika - Ďakujem za tvoje slová, presne to som hovorila aj ja 😉

evakalna
15. sep 2017

@bambuliacick
Ako ste pokročili - boli ste na tej operácii rázštepu pery?

bambuliacick
autor
20. sep 2017

Dobry den,este nie,pani dr nas nepreliecila,vraj nechce zbitocne davat tolko atb 😢

evakalna
20. sep 2017

Samozrejme. Nič netreba zbytočne siliť. Keď príde správny čas, všetko sa dá riešiť.
Želám vám obidvom veľa zdravia a nech sa vám darí.

bambuliacick
autor
21. sep 2017

@evakalna dakujeme,le problem mame s papkanim,odmieta flasu,teraz jej vysli 3 horne zubky,dasienko krvaca... no neviem ci dr robi spravne,lebo vnemocnici sa vsetci cudovali,preco uz nie je preliecena