icon

Dcérka nechtiac buchla mesačné bábo lakťom do hlavičky

2. mar 2023

Dcera bola pri nom a ako sa otacala tak ho laktom buchla troaku do cela.. myslite ze mam ist doktorovi? Alebo co robit?

marisoul17
2. mar 2023

Má tam modrinu alebo podliatinu? Dcérka určite nemá takú silu, aby dieťatku spôsobila otras mozgu. Takže upokoj sa a nestresuj.

nique
2. mar 2023

Nemyslim si, ze by jej ublizila.Mne moj 2,5r vyklopil 5tyzdnovu z kocika zvladla to bez ujmy. Starsi mi 10t spadol z postele a aj to zvladol. Ale chapem, ze si sa zlakla.

zabka79
2. mar 2023

Dieta plakalo? Ja som spadla s malym na rukach ked mal 3 mesiace. Smykla som sa. Syn strasne plakal. Na pohotovosti mu robili rtg a bol ok.

elis248
2. mar 2023

Myslím si, že to nie je nič vážne. Takých buchnutí ešte bude veľa.

hvolkovamirka
2. mar 2023

treba ho sledovat jednoznacne. to iste by ti poradil aj akykolvek lekar🙂 pokial na nom nebadas ziadne zmeny, tak je vsetko v poriadku, neboj sa. hlavne ziaden stres, dietatko ta potrebuje pokojnu a s chladnou hlavou🙂

asia83
2. mar 2023

Áno, ale vy… To sa vážne pýtate? Sama píšete, že “trochu”. Akože čo by mu mohla urobiť? To nie je porcelánová bábika. Zdravý sedliacky rozum treba používať. No ako tu vidím, temer nikto ho nemá.

ivka21
2. mar 2023

Celkom ta chápem mne sa 2 rocny celou váhou hodil na 3 týždnoveho skoro som dostala infarkt.
Treba pozrieť ci ma dieťatko rovnaké zreničky, ci ne krváca z usiek nosa a ci ne grcka. Ale ak sa bojíš a máš pocit ze sa mu dačo mohlo stať radšej chod na pohotovosť.

jaskolka
2. mar 2023

Sleduj babatko, ale myslím, že nič sa mu nestalo. Ono tie deti nie sú z cukru, pokiaľ to nebol vyslovene silný úder, tak je to ok.

bluka2
2. mar 2023

Ukludnim ta, mne padol na take dieta taky tenky notebook :(, ale nebolo to nic

konikvrany
4. mar 2023

Žiadne obavy! Male dieta je prisposobene ze hlavou prechadza cez uzky porodny kanal a jeho hlava sa doslova stlaci. Preto niektore babatka maju nejaly cas po porode hlavu podlhovastu ako ufon(dufam ze sa nikto neurazi za toto prirovnanie). Takze detska hlavicka je celkom odolna. Navyse pisete ze ho buchla len trochu. Nebojte.