Dcérka nekakala už 9 dní
Ahojte.
Tak som tu opäť. Máme zase ten istý problém...
Dcérka už nekakala 9 dní. Hneď potom ako sa to stalo minule sme boli na gastre kde jej upravil stravu lekár, urobili jej vyšetrenia na lepok, laktózovú intoleranciu a iné možné alergie. Na gastroskopicke vyšetrenie sme objednaní až o 3 týždne (skôr som nenašla nikde termín). Skúšame už 5-tý deň slivkové šťavy, vločky, semienka, no ale nič nepomáha... Volala som lekárovi no náš gastroenterológ je v karanténe a pediater má dovolenku. Dala som jej už glycerínové čipky a aj easylax. Zatiaľ sa nesťažuje na bolesť, len je z toho nervózna bojím sa aby sme opäť neskončili v nemocnici pri manuálom vyberaní. Vôbec neviem čo mám robiť. Mám ísť s ňou na pohotovosť? Neviem co mám robiť. Mám doma aj rektalnu rúrku pre syna, no nikdy som ju nepoužila. A asi ani takto veľká dcéra ju nemôže či? Ja som už fakt zúfalá 😞
Aj my sme mali so synom strašne problémy s kakanim, u nás nakoniec pomohlo dlhodobé užívanie probiotik a sirupu lacteon, u nás vôbec nezabrali slivky, olej, vláknina už mal až psychicky blok z toho, po behali sme gastro,metabolicku ambulanciu a tam nám poradili túto kombináciu a klop klop, drzim palce,
@sonikcka_2021 môže mať už lenivé črevo nepríde k posunom perilstatike ...tá vláknina od Nestlé určite pomôže my sme tiež boli až u chirurga.Treba ovsenne vločky do polievok, do jogurtu, ovocie so šupkou hrušky, jablká veľa vody je to na nervy, ak má rada acidko, kefír, kapustovu polievku
@sonikcka_2021 Tak to je super že to ma za sebou ...My sme sa trapili mali zadrziaval lebo sa bal davala som mu laxaktiv sirup probiotika upravena strava, pohyb ,vlaknina opti fibre nam pomohla hned ,ja som pridala do jedla a čapiky sme objavili nejake nove "pediadtric kids "a fakt zabralo mali sa bal ale nakoniec sa vykakal a potom mi dakoval ze som mu pomohla a samozrejme dakovali sme Bohu"modlili sme sa aby ten strach odišiel , niekedy je to tak že je to len o psychike a tam pomôže len Pan Boh a modlitba takže verim že bude len lepšie a držim palce aj vám pekny večer

@sonikcka_2021 skus kupit lactulosu v lekarni, to sa moze aj dlhodobo a davaj jej to aj ked sa jej podari ist na stolicu