icon

Dcérka v sebe neudrží antibiotiká

barboritta
24. mar 2015

Žienky, poraďte mi prosím čo mám robiť. Moja najmenšia dcéra dnes dostala atb vo forme sirupu a nijako ho neviem v nej udržať. Hneď ako ho do nej nasilu dostanem ho vyvrati lebo je fakt dosť nechutný. Ale čo keď užiť ho musí. Už to urobila dva krát po sebe. Myslíte že v nej niečo z toho ostalo alebo mám dookola skúšať jej ho dať. Ona je strašne tvrdohlavá, po dobrom ho nezje, ani v dzuse. Ďakujem

Strana
z2
simca06022011
25. mar 2015

@barboritta no to pojde, flasu liekovu ani neukazuj 🙂)) ja to vzdy zakecam "dobrotkou", ale zase my odjakziva berieme nejaky sladky sirup, ci uz na imunitu, alebo len Ccko... cize zvyknuta 🙂) a ked nevidi flasu nevie 🙂

@natalym hej colu radia pri zvracani, ale ci je to spravne neviem, kedze je tam kopec latok co deti ani dospeli vobec nemusia.. rovnaky efekt ma aj presladeny bylilnkovy caj.

natalym
25. mar 2015

@simca06022011 Vieš čo mne to bolo tiež proti srsti, ale keď pomohlo. A to bola fakt 1,5 ročná a doktorka mi to povedala, dajte trošku coly. Čaj vyvracia, colu nie. Ale tak to dávame po lyžičkách alebo fakt len dva glgy, lebo keby viac tak vyvracia.

simca06022011
25. mar 2015

@natalym presladeny caj po glgoch rovnkao ako kolu nevyvracia, lebo tam ide presne o cukor;) je to otestovane, mam doma "zvracaca" pravidelneho 🙂))) Robim bud harmancekovy caj, alebo materina duska alebo nejaky mix bylin, do toho kopec cukru 🙂 no raz skuste 🙂 Ja to mam tiez z prvej ruky od bratranca lekara, ktory teda povedal, ze nechape ako mozu kolu liat do seba kvoli zaludku.. ale zase ak by nezabral caj, dala by som ja tiez kolu, aby si si nemyslela, ze ta za to odcudzujem aleb co 🙂))

natalym
25. mar 2015

@simca06022011 Ja viem...... 😉 Čaj sme skúšali a harmančekový vôbec nie, dokonca sa z neho vyhádžeme, aj ja aj obe deti. Treba skúšať pri takých malých deťoch, teraz sú už veľké, máme svoje postupy, ktoré viem, že fungujú.

zuzana315
28. mar 2015

....u mojho drobca sa velmi osvedcilo - do striekacky, strieknut na koniec jazyka a hned zapit vodou...

barboritta
autor
28. mar 2015

Ďakujem všetkým za rady 🙂

Strana
z2