icon

Dcérke dal starý jogurt - čo teraz?

linda2766
14. mar 2020

Ahojte...partner dal 14 mes. Dcerke stary biely jogurt otvoreny v chladničke...lyzicku a pol... čo robiť? :( Poradte...

Strana
z2
prasiatko30
14. mar 2020

@linda2766 ak by bol ten jogurt pokazeny alebo by mu nieco bolo tak by honto dieta nezjedlo lebo to je hnusne a nedostal by ho do neho

lindusss2016
14. mar 2020

@linda2766 ja ti to nepisem v zlom. Ale treba sa trosku skludnit, neboj, dieta nie je cukrova vata... nerozpusti sa ti na dazdi a z jednej lyzicky jogurtu tiez neskonci na jiske... ved si zober, ze by si ten jogurt zjedla ty cely... co by ti bolo? Mozno by ti pokrutilo creva... to iste sa max stane jej

linda2766
autor
14. mar 2020

Ok, dik za rady...ked budem chcieť partnerskú poradnu staci napisat slovo debil a hned kazdy vie aky je naozaj moj partner s ktorým nezijete a každý je mudry...nevedela som ze to je tak vazne slovo, ze z jogurtu sa dostaneme k tomuto...ale ok 😉

linda2766
autor
14. mar 2020

Ale keby bola zamena manzeliek tak idem do toho s tou, ktorá tu tvrdila ze sa mám ospravedlnit 😉

linda2766
autor
14. mar 2020
sticker
barbora01
14. mar 2020

@linda2766 "čítať ta naucili na ZS?" prepac, ale ked si pozries cas nasich prispevkov, tak sme pisali naraz, ty si napisala, ze to, ze je nezodpovedny debil uz vies, reagovala som na to. Az potom si vysvetlila, ze nie kvoli jogurtu (teda nie potom, ale sucasne ako som pisala komentar, aby si ma nechytala za slovicka), vyznelo to akoby bol nezodpovedny debil kvoli jogurtu, ktory si ty nechala otvoreny v chladnicke ani nevies ako dlho. Ale ok, isto sa nechcem hadat. Urcite tvojej dcerke nic nebude, ved si zober, ze kedysi ludia pili kysle mlieko, co bolo vlastne skysnute mlieko a nic im nebolo

linda2766
autor
14. mar 2020

@barbora01 ja nvm co tu kazdy rozobera...keby si sa stretla so mnou tak by som ti porozpravala vaelijake veci ale tu ja rozoberam jogurt len a len jogurt

23121974
14. mar 2020

@linda2766 Keď nadávaš na partnera,tak mimochodom bol to tvoj výber a aj mať s ním dieťa.Predpokladám,že ti nikto pištol pri hlave nedržal,takže nadávať môžeš aj na seba,keď už....

ukulela
15. mar 2020

@linda2766 tak zrejme ked si jogurt do chladnicky dala a planovala zjest, nebol tam tyzdne. ak by uz bol pokazeny - bola by tam plesen a pod - tak by si to vsimol. mala je uz velka - z lyzicky otoreneho jogurtu nebude mat ani spominanu hnacku. (tu by mozno mala, keby to bolo v prvych prikrmoch) - uz ma aj mikrofloru poriadnu v crevach, tak nepanikar. a chlap nie je nezodpovedny debil, ze toto urobil (pripadne ine dovody neriesim/nepozna) - takze pokoj, klud, nadych, vydych ... ziadna salmonela nebude ani ziadny iny problem.

jaskolka
15. mar 2020

Z lyžičky a pol jej nič nebude,maximálne sa pokaka, ale nič hrozne

linda2766
autor
15. mar 2020

@jaskolka dakujem za konečne normalnu odpoved bez iných komentárov

weisovameggy4444
15. mar 2020

@linda2766 pýtaš sa na jogurt a dostaneš partnerskú poradňu 😂to je možné len na konikovi

linda2766
autor
15. mar 2020

@ukulela uz som pisala ze nezodpovedný je koli niecomu inemu...asi tu správu vymazem

tinapa
15. mar 2020

@linda2766 Keby to bolo 4mes.bábätko, tam by som sa možno stresovala, nie u 14 mes. Poradí si s tým, ak jej neprišlo zle alebo neprejavovala nejaké zmeny, netreba robiť paniku...

linda2766
autor
15. mar 2020

Uz je oka...dakujem

janulik2008
15. mar 2020

Nič jej nebude max ju preženie. Nestrachuj sa toľko. Ak nebol plesnivý max sa naozaj po.erie ... my sme omylom dali malej ako to nazvať mlieko nebolo skysnuté len bolo trochu "chytené" a malá vypila iba troška a nič jej nebolo. Horšie bolo keď mala asi rok a kúpili sme NESTLÉ jogurt a po otvorení bol skysnutý dobre že som najprv ho ochutnala ...

lindusss2016
15. mar 2020

@linda2766 ja som nikde nanapisala, ze tvoj partner je super zodpovedny rodic. To, co mate medzi sebou, viete len vy, to sa tu ani nerozoberalo. Skor som narazala na to, ze ty panikaris kvoli uplnej zbytocnosti a ver mi, nevycitam ti to, sama som taka kedysi bola. A moj manzel tiez nie je ziaden dokonaly superhrdina, ale teraz s odstupom casu si uvedomujem, ze prvu chybu a prvy nespravny krok som urobila ja. Presne touto hysteriou pre nic som v nom vyvolala pocit neschopnosti, zneistila som ho v jeho ulohe byt otcom a spustilo to lavinu problemov. Teraz to uz viem, kiez by som to vedela vtedy. Preto som povazovala za spravne upozornit ta na to, aby si nerobila rovnaku chybu ako ja. A opakujem, narazam ciste na tuto situaciu, co ine mate medzi sebou, to neriesim. Ale nie je dobre mysliet si, ze si jedina na svete, ktora sa vie o svoje dieta postarat. Ano, si mama a nikdy ta nikto nedokaze v tejto ulohe zastupit, ale mala by si dat sancu aj jemu, popripade starym rodicom. A hlavne to urob sama pre seba, ak sa mas stresovat kvoli kazdej lyzicke jogurtu, budes ublizovat sama sebe. Trosku sa uvolni a bude ti lepsie 😊

Strana
z2