icon

Denné užívanie Espunisan L pre mesačné bábätko

20. sep 2022

Ahojte maminy, máte skúsenosť s užívaním espumisan l pre mesačne bábo raz denne? Neuškodí to pri dlhodobom užívaní? Nejaké informácie od vašich pediatrov alebo priamo skúsenosti. Poprípade čo odporúčate namiesto toho. Ďakujem

hugigugin
20. sep 2022

Synovec aj neter brali pravidelne do kazdeho jedla. Bude espumisan alebo sab simplex. Neter ešte aj coliprev na koliky.

hilda08
20. sep 2022

No na krabičke je, ze sa ma davat s kazdym jedlom….ja som dávala kazdy vecer pred spanim asi dva mesiace…ci to pomohlo neviem, ale následky nema žiadne tak hadam to ani neuskodilo

lucia851
20. sep 2022

Môj syn musel kvôli silným bolestiam brucha užívať espumisan ale tabletky 3 krát denne a nič sa nestalo

anavixy
20. sep 2022

Urcite neuskodi, malo by sa davat pri kazdom jedle, takze raz denne neuskodi a na druhej strane asi ani nepomoze. Rovnaku ucinnu latku obsahujú kvapky Sab Simplex, ten si mamicky chvalia viac. My sme mali oboje, nepomohli ani jedny. Uskodit nemaju ako, obsahuju ucinnu latku simetikon ktory posobi povrchovo priamo na bublinky plynu v creve a nei farmakologicky na crevo, telo si nema na co “zvyknut”, dokonca sa neuvadzaju ani neziaduce ucinky.

veronikanika1982
20. sep 2022

Ja som dávala pri každom pití mlieka. Aspoň takto mi aj doktorka kázala. A je to tuším aj v návode písané. Ževraj nieje návykový, takže v pohode. My sme mali dobre skúsenosti.

marianarem
20. sep 2022

Aj moj ho mal dlho v kazdom mlieku (UM). Ked uz nic ine, zabrani napeneniu mlieka pri zarabani a do zaludka a criev sa tak dostane menej vzduchu.

sudocek
20. sep 2022

Môj syn musel užívať pre každým druhým jedlom.A nič sa nestalo.

zara1357
Autor odpoveď zmazal
nikasmile
20. sep 2022

Brali sme každý deň kým to bolo potrebné.