icon

Detská gastroenterológia: Otázky ohľadom vyšetrenia a odberov krvi?

12. mar 2026

Dobrý deň ,bola som s dieťaťom na vyšetrení ďalšie o tri mesiace ,len systém udáva len kontrola a žiadne odbery ,to nemohli hned dieťa objednať na krv?
Keby som vedela tak sa spýtam ich

thirstymonk
12. mar 2026

@anonym_autor No šak zavolaj a spýtaj sa. Veď každá ambulancia to má inak. Jak to my máme vedieť?

autor
12. mar 2026
@thirstymonk

@anonym_autor No šak zavolaj a spýtaj sa. Veď každá ambulancia to má inak. Jak to my máme vedieť?

@thirstymonk píšem tým ktorí tam chodia, reagovať nemusíš

lucka_ke
12. mar 2026

kedysi keď som chodila so synom mu pri každej kontrole brali aj krv, neobjednávali nás samostatne na odbery

autor
12. mar 2026
@lucka_ke

kedysi keď som chodila so synom mu pri každej kontrole brali aj krv, neobjednávali nás samostatne na odbery

@lucka_ke aha a to aj napr o 11.00? Som myslela že ráno berie sa krv a potom kontrola

thirstymonk
12. mar 2026
@anonym_autor

@thirstymonk píšem tým ktorí tam chodia, reagovať nemusíš

@anonym_autor Aha, to je akože jedno jedine gastro na celom slovensku? Či z jakej riti si mam vycucať o ktorom z tých 250 detskych gastier hovoríš? :D

autor
12. mar 2026
@thirstymonk

@anonym_autor Aha, to je akože jedno jedine gastro na celom slovensku? Či z jakej riti si mam vycucať o ktorom z tých 250 detskych gastier hovoríš? :D

@thirstymonk ja som písala Poprad a hodilo ma to tu teraz pozerám kde to som

thirstymonk
12. mar 2026
@anonym_autor

@thirstymonk ja som písala Poprad a hodilo ma to tu teraz pozerám kde to som

@anonym_autor Aha. Tak keď mysliš Globinovsku, tak tam som chodil so synom. Ale odbery mu spravila hneď.

lucka_ke
13. mar 2026

áno, robili mu odbery aj o 11tej, keď potrebovali odbery nalačno tak nám to vždy povedali