Detská gastroenterológia: Otázky ohľadom vyšetrenia a odberov krvi?
Dobrý deň ,bola som s dieťaťom na vyšetrení ďalšie o tri mesiace ,len systém udáva len kontrola a žiadne odbery ,to nemohli hned dieťa objednať na krv?
Keby som vedela tak sa spýtam ich
@anonym_autor No šak zavolaj a spýtaj sa. Veď každá ambulancia to má inak. Jak to my máme vedieť?
@thirstymonk píšem tým ktorí tam chodia, reagovať nemusíš
kedysi keď som chodila so synom mu pri každej kontrole brali aj krv, neobjednávali nás samostatne na odbery
kedysi keď som chodila so synom mu pri každej kontrole brali aj krv, neobjednávali nás samostatne na odbery
@lucka_ke aha a to aj napr o 11.00? Som myslela že ráno berie sa krv a potom kontrola
@thirstymonk píšem tým ktorí tam chodia, reagovať nemusíš
@anonym_autor Aha, to je akože jedno jedine gastro na celom slovensku? Či z jakej riti si mam vycucať o ktorom z tých 250 detskych gastier hovoríš? :D
@anonym_autor Aha, to je akože jedno jedine gastro na celom slovensku? Či z jakej riti si mam vycucať o ktorom z tých 250 detskych gastier hovoríš? :D
@thirstymonk ja som písala Poprad a hodilo ma to tu teraz pozerám kde to som
@thirstymonk ja som písala Poprad a hodilo ma to tu teraz pozerám kde to som
@anonym_autor Aha. Tak keď mysliš Globinovsku, tak tam som chodil so synom. Ale odbery mu spravila hneď.
áno, robili mu odbery aj o 11tej, keď potrebovali odbery nalačno tak nám to vždy povedali

@anonym_autor No šak zavolaj a spýtaj sa. Veď každá ambulancia to má inak. Jak to my máme vedieť?