icon

Detská psychiatria Kremnica

karolinkakarinka
1. feb 2022

Dobrý večer,
Chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť, či je tu niekto, kto má, resp. mal v poslednom roku umiestnené dieťa v tomto zariadení.
Ako sú tam nastavené pravidlá, ako často viem svoje dieta vidiet, ci je to tam rozdelené podľa závažnosti ochorenia atd.
Za každú informáciu a názor ďakujem.

Strana
z2
jin2009
4. nov 2023

@tonina1981 Dobrý večer, skúste zmeniť psychiatra, online terapiu, IPčko. A čo oddelenie v Nitre?

jeanet12
10. nov 2023

@ammalka75 Dobrý večer ako prosím prebieha prepustenie na reverz. Ďakujem

otec2
24. okt 2024

Dobrý deň , hľadám niekoho, rodiča, alebo účastníka pobytu ( 2023, 2024 ) so skúsenosťami v Kremnici . Mojej 14 ročnej dcerke s postraumatickou úzkosťou so sebapoškodzovaním a s dvojnásobným pokusom o sebevraždu doporučili zo Psychiatrie Kramáre dovyšetrenie - 3 týždňový pobyt v Kremnici. ináč sa chová "normálne" komunikuje, vie sa aj smiať, neučila sa zle, je veľmi citlivé dievča, len sa strašne bojíme že do tretice sa jej podarí ... ked má úzkosti, velmi ju bolí hlava, a nedovolí nikomu sa jej dotýkať. tvrdia mi že na kramároch nemôže zostať dlhšie, , kde sa momentálne cíti dobre , majú tam dobrý režim a sú láskaví. strašne sa o ňu bojím . preto som súhlasil, ale ked čítam o bodovaní, o málo lekárov,( staršie príspevky,) nemám dobrý pocit. má niekto aj pozitívne výsledky z takejto podobnej diagnózy? som si vedomí že je to dlhodobá liečba , ani neviem či to niekto číta, som tu prvý krát na koníku

ammalka75
25. okt 2024

Dobrý deň, úprimne a zo srdca Vám NEODPORÚČAM toto zariadenie. Ak Vaša dcérka potrebuje dlhšiu hospitalizáciu, skúste vybaviť umiestnenie niekde inde. Pobyt v Kremnici celkom určite Vašej dcérke nijako psychicky neprospeje, skôr naopak. Ak chcete, môžete ma kontaktovať na mail, kľudne Vám pošlem na mňa telefónne číslo a poskytnem Vám obšírnejšie a konkrétne informácie a tomto zariadení. Držím Vám s dcérkou palce, aby sa jej podarilo svoje trápenie zmierniť a nájsť pokoj v duši, momentálne je v tom najkritickejšom veku...

otec2
28. okt 2024

dakujem za Vašu reakciu, moje tel č.je 0903726334 rád sa s vami poradím , vôbec nevime kd inde, viem že ppotrebuje pomoc , poprosím zavolajte mi, neviem Vás kontaktovať na mail, som tu nováčik môj mail je alfred.poznan@gmail.com dakujem krásne

iamgroot
20. mar 2025

@ammalka75 Dobrý deň,
poslala som vám správu. ďakujem za pomoc.

mana85
23. máj 2025

Dobrý deň , prosím ma niekto momentálne skúsenosť s detským oddelením ? Ďakujem

andeahaskova
25. máj 2025
@mana85

Dobrý deň , prosím ma niekto momentálne skúsenosť s detským oddelením ? Ďakujem

@mana85 doteraz pocujem len horsie a horsie veci. Dcera tam bola v roku 2022 a uz vtedy sa kazdy telefonat neobisiel bez 5 minutoveho prosenia nechjej podpiseme reverz… ku primarovi sa deti bali chodit a vsetky odchadzali s hysterickym placom, bodovaci system je hrozny a so psychologom za tri tyzdne pobytu bola raz. Skola tiez hrozna, sestricky neempaticke, pristup bezludsky. Urcite by som zvazila ine miesto lebo tu vam s nikoho stavom nepomozu a maximalne mu vytvoria traumu

mana85
25. máj 2025
@andeahaskova

@mana85 doteraz pocujem len horsie a horsie veci. Dcera tam bola v roku 2022 a uz vtedy sa kazdy telefonat neobisiel bez 5 minutoveho prosenia nechjej podpiseme reverz… ku primarovi sa deti bali chodit a vsetky odchadzali s hysterickym placom, bodovaci system je hrozny a so psychologom za tri tyzdne pobytu bola raz. Skola tiez hrozna, sestricky neempaticke, pristup bezludsky. Urcite by som zvazila ine miesto lebo tu vam s nikoho stavom nepomozu a maximalne mu vytvoria traumu

@andeahaskova Ach Bože , dcérka je tam zatiaľ krátko volali sme spolu druhý krát majú ju nastaviť na liečbu ma viacero diagnóz, dnes hovor bol živší , komunikovala v pohode prvý krát má vydesilo že mi ani nerozumie nevedela artikulovať zrejme to bolo spôsobené novými liekmi a bolo to prechodné , uvidíme čo ďalej , ďakujem moc za reakciu .

andeahaskova
25. máj 2025
@mana85

@andeahaskova Ach Bože , dcérka je tam zatiaľ krátko volali sme spolu druhý krát majú ju nastaviť na liečbu ma viacero diagnóz, dnes hovor bol živší , komunikovala v pohode prvý krát má vydesilo že mi ani nerozumie nevedela artikulovať zrejme to bolo spôsobené novými liekmi a bolo to prechodné , uvidíme čo ďalej , ďakujem moc za reakciu .

@mana85 drzim vam palce, zvladnete to

didus12
30. sep 2025

@andeahaskova prosim Vas môžem nejake info dostať ako dcérke bolo v Kremnici ? Moja bola v Hrani na východe, ale teraz chce ist do Kremnice ale čo čítam recenzie mi to pride ze je to tam horšie ako v tej Hrani. Dakujem

mana85
1. okt 2025
@didus12

@andeahaskova prosim Vas môžem nejake info dostať ako dcérke bolo v Kremnici ? Moja bola v Hrani na východe, ale teraz chce ist do Kremnice ale čo čítam recenzie mi to pride ze je to tam horšie ako v tej Hrani. Dakujem

@didus12 Dobrý deň , dcérka je tam momentálne druhý krat , prvý krat bola 6 týždňov nastavili liečbu , ono pýtala sa domov stále aj plakala ale nesťažovala sa nikdy ani na sestričky , či doktorky aj škola v pohode po dvoch týždňoch bola v najvolnejšom režime čiže mohla mať celodenné návštevy aj priepustku domov či telefonaty 3 krát za týždeň, jediné čo jej vadi že musi vela jesť a vážia ich a keď priberie ťažko to znáša . Záleží od povahy dieťaťa aj na aký kolektív detí tam zrovna narazí. Čo sa týka prístupu lekárky tak teraz má druhú ošetrujúcu ako predtým no obe v pohode raz týždenne volám ohladom informacii o stave a odpovedia, poradia , zhodnotia . Osobne nemám negatíva, určite by sa dalo niečo zlepšiť ake suyto skôr nepodstatné domnienky. Naozaj je to individualne poznám prípady keď vzali deti po pár dňoch. Moja je tam druhý krát obávam sa že s jej diagnózami asi ani nie posledný. Kľudne sa pýtajte ak budem vedieť poradím.

simkam2912
3. okt 2025
@fitiko

My sme zatial este hospitalizovany na Kramaroch 3 tyzden, zatra mame pohovor s jej psychiatrickou ,tak zatial viac nevieme, Jin dakujem za odpoved

@fitiko dobry den, prosim vas mozem sa spytat na tie kramare? Dakujem

nikoleta7676
16. okt 2025

Prosím Vas viete my niekdo poradiť mam tam syna uz 4tyzden chcem ho zobrať na reverz ale primarka povedala ze pondelok alebo utorok ale ja chcem aby prišiel domov uz dnes alebo zajtra včera som tam.bola maleho my nedali poslali na mňa SBS nasadili mu lieky o ktorých má vopred ani neupozornili

simkam2912
16. okt 2025
@nikoleta7676

Prosím Vas viete my niekdo poradiť mam tam syna uz 4tyzden chcem ho zobrať na reverz ale primarka povedala ze pondelok alebo utorok ale ja chcem aby prišiel domov uz dnes alebo zajtra včera som tam.bola maleho my nedali poslali na mňa SBS nasadili mu lieky o ktorých má vopred ani neupozornili

@nikoleta7676 Dobry den,prosim vas napiste mam tam dceru.

fitiko
19. okt 2025
@simkam2912

@fitiko dobry den, prosim vas mozem sa spytat na tie kramare? Dakujem

@simkam2912 áno?

hannah182
11. dec 2025
@nikoleta7676

@nikoleta7676 Ahoj. Podarilo sa ti vybavit ten reverz? Mam tam tiez syna.

hannah182
11. dec 2025
@mana85

@didus12 Dobrý deň , dcérka je tam momentálne druhý krat , prvý krat bola 6 týždňov nastavili liečbu , ono pýtala sa domov stále aj plakala ale nesťažovala sa nikdy ani na sestričky , či doktorky aj škola v pohode po dvoch týždňoch bola v najvolnejšom režime čiže mohla mať celodenné návštevy aj priepustku domov či telefonaty 3 krát za týždeň, jediné čo jej vadi že musi vela jesť a vážia ich a keď priberie ťažko to znáša . Záleží od povahy dieťaťa aj na aký kolektív detí tam zrovna narazí. Čo sa týka prístupu lekárky tak teraz má druhú ošetrujúcu ako predtým no obe v pohode raz týždenne volám ohladom informacii o stave a odpovedia, poradia , zhodnotia . Osobne nemám negatíva, určite by sa dalo niečo zlepšiť ake suyto skôr nepodstatné domnienky. Naozaj je to individualne poznám prípady keď vzali deti po pár dňoch. Moja je tam druhý krát obávam sa že s jej diagnózami asi ani nie posledný. Kľudne sa pýtajte ak budem vedieť poradím.

@mana85 Prosim Vam,mam tam syna,mozete mi poslat spravu? Vobec neviem,co cakat,povedali mi,ze 4-6 tyzdnov tam bude a dako sa mi vidi,xe to chcu oddalovat...neda sa mi doktorke dovolat,syn je uz 4 tyzdne a poriadne nic neviem

Strana
z2