icon

Detská urologická klinika na Kramároch. Skúsenosti?

gizmo22
14. okt 2010

prosim kto ma skusenost , teda komu operovali dieta na detskej urolog. klinike..Dg. hydronefroza pripadne ine diagnozy obliciek
v priebehu poslednych 5 rokov ..potrebujem sa porozpravat . 😕

Strana
z20
zuz1177
24. sep 2022

@katuskatt stehy vie vybrat v podstate hocikto, ale podla mna na tu jednu kontrolu treba ist na kramare, oni tu pooperacnu kontrolu chcu robit u nich. Malemu robili aj sono a celkovo skontrolovali ci je po operacii vsetko ok. A robil mu tu kontrolu ten lekar, co ho aj operoval. Na dalsiu kontrolu o pol roka, uz ale planujem ist normalne nasemu urologovi.

sasha07
26. sep 2022

@katuskatt my sme boli po týždni na kontrole .stichy vypadli samé, dali nám taký gél na krajšie hojenie ranky..na druhú kontrolu sme mali ísť o mesiac ( auguste) ale sme boli odcestovaný tak teraz nám dali termín cez rezervačný systém až v decembri..

katuskatt
9. nov 2022

Mamičky,tie čo ste po operácii migrujúceho vajíčka. Chcela by som sa opýtať koľko mali vaši chlapci bolesti,ako sa vám hojili ranky a kedy vaši chlapci začali normálne fungovať?? Náš malý bol na operácii v pondelok a teda zatiaľ nič moc.

sasha07
9. nov 2022

@katuskatt ahoj môj malý bol po odznení narkózy hneď aktívny akoby ho ani nič nebolelo..som sa čudovala
.. keď som som to hovorila doktorke na kontrole, tak vravela , že väčšinou menšie detičky to zvládajú dobre u starších je to už ťažšie..ale asi je to aj individuálne

katuskatt
10. nov 2022

@sasha07 nás má 4 roky. Ale on je taký "simulant" alebo ako to povedať. Jemu aj keď berú krv,alebo sa niekde oškre tak je z neho malý invalid. Teraz normálne papá,je živý, spí celú noc..... Jediné, čo je problém je chodenie.

zuz1177
10. nov 2022

@katuskatt moj 3 rocny chodil dva dni tak horsie - zhrbeny a rozkroceny, proste bolo vidno, ze ho to boli. Ale po tych dvoch dnoch bol uz uplne ok, skor som ho musela brzdit aby moc nebehal 🙂 a tvoj jechce chodit vobec ci je len taky opatrny? Inak nam este v nemocnici ked nechcel moc chodit kvoli bolesti dali rano nurofen, vtedy zacal chodit lepsie. A hovorila sestricka, ze ak by mal bolesti, mozem mu dat nurofen aj doma.

sasha07
10. nov 2022

@zuz1177 môj mal 16 mesiacov keď ho operovali a išiel hneď na nohy a behal ako obvykle trošku mal teplotu ale ozaj miernu na večer ..dávali mu tiež nurofen doma sme museli opakovať odrážadlá a dávali sme pozor aby moc nevyliezal

katuskatt
10. nov 2022

@zuz1177 môj nechce pokročiť nohy keď ide, má ich stále vyrovnané a hádže ho dozadu, chodí jak pokakany

Strana
z20