Detská urologická klinika na Kramároch. Skúsenosti?
prosim kto ma skusenost , teda komu operovali dieta na detskej urolog. klinike..Dg. hydronefroza pripadne ine diagnozy obliciek
v priebehu poslednych 5 rokov ..potrebujem sa porozpravat . 😕
Mamičky,tie čo ste po operácii migrujúceho vajíčka. Chcela by som sa opýtať koľko mali vaši chlapci bolesti,ako sa vám hojili ranky a kedy vaši chlapci začali normálne fungovať?? Náš malý bol na operácii v pondelok a teda zatiaľ nič moc.
@katuskatt moj 3 rocny chodil dva dni tak horsie - zhrbeny a rozkroceny, proste bolo vidno, ze ho to boli. Ale po tych dvoch dnoch bol uz uplne ok, skor som ho musela brzdit aby moc nebehal 🙂 a tvoj jechce chodit vobec ci je len taky opatrny? Inak nam este v nemocnici ked nechcel moc chodit kvoli bolesti dali rano nurofen, vtedy zacal chodit lepsie. A hovorila sestricka, ze ak by mal bolesti, mozem mu dat nurofen aj doma.

@katuskatt stehy vie vybrat v podstate hocikto, ale podla mna na tu jednu kontrolu treba ist na kramare, oni tu pooperacnu kontrolu chcu robit u nich. Malemu robili aj sono a celkovo skontrolovali ci je po operacii vsetko ok. A robil mu tu kontrolu ten lekar, co ho aj operoval. Na dalsiu kontrolu o pol roka, uz ale planujem ist normalne nasemu urologovi.