Detský šampón na problematickú pokožku: Ktorý je najlepší?
Zdravim, chcem sa spytat na nejaky detsky sampon na pokozku s ekzemom, psoriazou, seboreou apod. Na dlhodobe pouzivanie nie iba na liecbu. Vacsina samponov na taketo problemy je dospelacka a detske su zase iba hypoalergenne ale nijak kozu neliecia🤷 skin-cap mi naslo ale vraj v nom nasli kortikosteroidy tak neviem ci to skusit
@kukuricka008 ja som veľmi spokojná so šampónom BABE, majú rôzne typy...syn má vlásky aj vlas.pokozku krásnu, zdravú....mal dosť veľa mliečnej chrasty na pokožke hlavy, jeden druh šampónu mu to vyliečil,druhý taký modrý používame už stale
@anonym_65e45c nám tento babé práveže vôbec nepomohol☹️ dcérka má tu chrastu dodnes a už ma 3 roky
@kukuricka008 toto?
To dostal moj pubertak, ktory od mala mal aj seboreu, aj exem a teraz mal supiny ako moj brat co pamatam a ze toto pomaha. Pomahalo mu, ale neviem ci si pokozka zvykla, uz to nepomaha. Ze potom uz len nizoral pre neho.
Na mliecnu chrastu len olejcek som davala, zmaklo a jemne dala dole. Ale to mu po par mesiacoch zmizlo a bol az do puberty pokoj...okrem exemu.
WELEDA Nechtíkový detský šampón 200 ml https://www.benulekaren.sk/weleda-nechtikovy-de...
@kukuricka008 ahoj, teraz sa mi budeš asi smiať, ale keď mali moje deti mliečnu chrasty, tak sme dali (jeden krát, lebo to hneď zabralo a viac sa to neobjavilo) , obyčajný margarín.
NIE MASLO, ANI HERU, ale Palmarin.
Treba natrieť hrubú vrstvu,na chrasty, prikryť
Igelitovou tastičkou , čo si balíme pečivo v obchode, a dať čiapku. Nechať hodinku, hodinku a pol na hlavičke.Potom dobre umyť jemným šampónom a vyčesať.Po vyčesané ešte raz jemne umyť 😛
@anonym_65e45c nám tento babé práveže vôbec nepomohol☹️ dcérka má tu chrastu dodnes a už ma 3 roky
@anonym_663925 a co pouzivate?
@kukuricka008 ahoj, teraz sa mi budeš asi smiať, ale keď mali moje deti mliečnu chrasty, tak sme dali (jeden krát, lebo to hneď zabralo a viac sa to neobjavilo) , obyčajný margarín.
NIE MASLO, ANI HERU, ale Palmarin.
Treba natrieť hrubú vrstvu,na chrasty, prikryť
Igelitovou tastičkou , čo si balíme pečivo v obchode, a dať čiapku. Nechať hodinku, hodinku a pol na hlavičke.Potom dobre umyť jemným šampónom a vyčesať.Po vyčesané ešte raz jemne umyť 😛
@2691 nejde o mliecnu chrastu ani o babatko
@2691 nejde o mliecnu chrastu ani o babatko
@kukuricka008 , prepáč, ruka ma trochu zmiatla...

@kukuricka008 ja som veľmi spokojná so šampónom BABE, majú rôzne typy...syn má vlásky aj vlas.pokozku krásnu, zdravú....mal dosť veľa mliečnej chrasty na pokožke hlavy, jeden druh šampónu mu to vyliečil,druhý taký modrý používame už stale