icon

Diabetes u deti

mosotko
17. nov 2021
vulka
17. nov 2021

A? Majú ho, trápia a s ním a napokon žijú aj normálny život. Aspoň niektoré určite.

pribinak
17. nov 2021

@mosotko na fcb je skupina DIA mamičky, poradia a pomôžu, zdieľajú recepty, rôzne pomocky, …

pribinak
17. nov 2021

@vulka fakt empatická odpoved, hodná matky

stormie
17. nov 2021

@vulka kolko deti s diabetom poznas ked si dovolis tvrdit ze ziju normalny zivot ?? Ono nie je “normalne” ako “normalne” , neziju ako bezne zdravi ludia, pre nich je ta normalnost niekde inde ale dokazu zit plnohodnotny zivot

vulka
18. nov 2021

@stormie Keby som nepoznala, tak nepíšem. Mám vlastnú skúsenosť. A autorka napísala len nadpis. Nič sa nepýta.

vulka
18. nov 2021

@pribinak Autorka sa na nič nepýta. Napísala len nadpis.

stormie
18. nov 2021

@vulka takze podla teba je normalne meranie glykemie niekolkokrat za den, aj v noci a pichanie inzulinu?? Ano pre diabetika ale nie pre zdraveho cloveka… takze normalne nie pre kazdeho aj ked plnohodnotny zivot

stormie
18. nov 2021

@vulka uplna normalne toto ze?

vulka
18. nov 2021

@stormie Vidím, že si v absolútnom obraze( s tým pichaním), ale prečítaj si ešte raz, čo som napísala.

stormie
18. nov 2021

@vulka vlastna skusenost - takze nepichas inzulin?? 🤔 ano inzulinova pumpa a teda ked mas vlastnu skusenost tak isto vies ako “jednoduche” je sa k nej dostat …..

vulka
18. nov 2021

@stormie V dnešnej dobe Ti ju v Ľubochni dajú bez problémov. Aj dospelému, aj dieťaťu.

stormie
18. nov 2021

@vulka hned prvy den po diagnostikovani alebo je tam nejake to “ale” ? Lebo co viem tak na sr ti pumpu hned nedaju a ked si ju chcela mamicka kupit (niekolko 1000€ zalezitost) tak sa jej lekar vyhrazal vyradenim z evidencie takze asi tak a jej dcera si v skole na wc musi pichat inzulin lebo …. Ale aj to je asi sucast toho ako diabetici ziju “normalne” ….