icon

Dieťa bolí zub a má kiahne. Ako postupovať?

7. dec 2025

Ahojte mal niekto takuto kombinaciu? Myslite si ze nas niekto vobec vezme ? Ma tri roky a strasne sa trapime..objednane sme uz davno ....na januar...ale teda boliet ju zacal vcera a nemoze uz ani nic papat :( som zufala, nestastna...davam jej klincek, panadol..do toho kiahne ma tiez s nie najlepsim priebehom :(

lasona
•
7. dec 2025

Ak by vás aj zobrali, vydrží mat otvorene ústa? Ak budu robiť predmedikaciu, dieta musi byt zdravé...ja vôbec pochybujem ze ti ju niekto ošetriť..

majkabr
•
7. dec 2025
@lasona

Ak by vás aj zobrali, vydrží mat otvorene ústa? Ak budu robiť predmedikaciu, dieta musi byt zdravé...ja vôbec pochybujem ze ti ju niekto ošetriť..

@lasona Kebyže som zubárka tak Vás vezmem. 🙂

autor
•
7. dec 2025
@lasona

@lasona ona je extremne spolupracujuci clovek...na dieta .. neda sa porovnat so starsou...ale urcite mam obavy ci vydrzi mat otvorene usta..zvlast ked tie kiahne ma este aj tam...+ teraz je celkovo nervozna, ubolena...co ked je zdrava je naozaj zlata vo vsetkych smeroch

autor
•
7. dec 2025
@majkabr

@lasona Kebyže som zubárka tak Vás vezmem. 🙂

@majkabr 💚💙🩵

anonym_964228
•
8. dec 2025

@anonym_autor zavolať k Dr., povedať aká je situácia, minimálne ošetrenie prvej pomoci sa spraví, ak sa bude dať.