icon

Dieťa chodí po špičkách

mama4444
19. jún 2023

Dobrý deň prosím vás vie mi niekto vysvetliť alebo povedať v čom je problém ak dieťa dva a pol roka chodí stále po špičkách kráčať ne kráča stále iba beží alebo poskakuje nevie chodiť normálne 😂

irusa
19. jún 2023

no na to pozor... bude mať posťahované šľachy. Čím skôr na ortopédiu. Obúvať sandále, nech ukladá celú nohu na zem. No nie je to do smiechu , ale dosť vážny problém.

kornelies
19. jún 2023

@mama4444 Skratene slachy. Dieta asi malo chodi a to, ze bezi je uplne normalne. Nauci sa v skolke, lebo tam bude musiet kracat rovnako s detmi.

mudracucoriedka
19. jún 2023

Trénuje pre budúcu špionážnu kariéru. Chodí po špičkách aby nebolo počuť

deti95060810
19. jún 2023

niektoré diagn. špičkujú...

januska12323
19. jún 2023

Pediater o tom vie?

jaskolka
19. jún 2023

Boli ste s tým u lekára? Veď na poradniach a preventívke toto pediater pozerá (aspoň moja vždy chce, aby syn a teraz už aj dcéra chodili len v ponožkách po ambulancii) Lebo 2,5 ročne dieťa nemá špičkovat, má klásť celú plochu nohy na zem pri chôdzi. Čiže určite smer pediater, ortopéd, neurológ, neviem už v akom poradí, ale treba, aby ho vyšetrili.

mama4444
autor
19. jún 2023

@jaskolka treba od obvodnej listok a posle ma tam ci ta s tym nic nema ?

mudracucoriedka
19. jún 2023

Ziadna obvodna ale detsky

jaskolka
19. jún 2023

@mudracucoriedka veď asi to myslela pod tým pojmom, že obvodná. Ľudia to bežne tak volajú, že obvodná doktorka (detská obvodná)

jaskolka
19. jún 2023

@mama4444 áno, potrebujes výmenný lístok od pediatricky

misicka92
23. jún 2023

Môj malý tiež v tom veku zrazu začal špičkovať dr povedala že možno to je len obdobie máme ho napomáhať aby normálne kráčal a keby to neprechádzalo potom sa to bude riešiť..ú nás to bolo našťastie iba obdobie možno 2 mesiace to trvalo maximálne