icon

Dieťa na verejnom záchode

30. máj 2025

Ahojte, asi hystericim a stresujem. Boli sme na ihrisku, vedľa je taky pub. Sedelo tam docela dosť ľudí popíjali pivka, kofoly.. bola som tam so 4 ročnou a jej kamoškami 4, 8, 10 rocne a ich mamou. Oni išli hrať schovavacku. Išli sa schovať za kopec. Tak som ich išla pozrieť nech to mam pod kontrolu. Kým som tam dobehla oni boli v tom pube. Asi išli kúpiť zmrzlinu, som myslela. Keď vyšli tak hovorili ze Diana bola cikat. No ja malý infarkt. Tak som jej hneď vysvetlila, že keď bude treba na wc ma mne povedať a nie kamoskam. Ze nemôže sadat na wc ze tam bolo veľa ľudí...

Strana
z3
mamamasama
30. máj 2025

Veď ho neolizovala. 🤦🏻‍♀️Nechceš s ňou zabehnúť na pohotovosť?

lucia13022023
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
30. máj 2025

Čo???

nika23t
30. máj 2025

Ja Ti rozumiem, pre mňa tiež extrémne nechutná predstava. Dlho trvalo, kým som sa zmierila s tým, že na školských výletoch, v škole a celkovo všade, kde nebudem, si dcéra na wecko sadne... Ale tak len som poriadne poučala dookola, ako musí dodržiavať hygienu rúk a keď už boli starsie, ako cikať bez sadania 🤷🏻‍♀️

mamamasama
30. máj 2025

Skôr ma prekvapuje, že nehysterčíš z toho, že si nechala 4 ročnú s cudzími dievčatami ísť do pubu a pustila ju z dohľadu.

autor
30. máj 2025
@mamamasama

Veď ho neolizovala. 🤦🏻‍♀️Nechceš s ňou zabehnúť na pohotovosť?

@mamamasama nie nechcem

autor
30. máj 2025
@mamamasama

Skôr ma prekvapuje, že nehysterčíš z toho, že si nechala 4 ročnú s cudzími dievčatami ísť do pubu a pustila ju z dohľadu.

@mamamasama nie sú to cudze

kitycat
30. máj 2025

A to si sadate pipkou na tu doslu ci co?

Mozno keby si zeny nirmalne sadali na wc, tak by som ho nasla v peknom stave. Ale nie, fajnovky si podrepnete a hajzlik je ocurany uplne vsade 😭

autor
30. máj 2025
@kitycat

Mozno keby si zeny nirmalne sadali na wc, tak by som ho nasla v peknom stave. Ale nie, fajnovky si podrepnete a hajzlik je ocurany uplne vsade 😭

@kitycat toto je ten hnus že dúfam že to nebolo ocurane

janai1
30. máj 2025

Hmm, vždy som rozmýšľala ako môžu ženy ocurat dosku a zem okolo WC 😂 na koňovi sa človek kadečo dozvie

autor
30. máj 2025
@mamamasama

@mamamasama oni chodia si kúpiť zmrzlinu spolu obcas aký je to problém? Len teraz sa mojej chcelo zrovna na wc

mamamasama
30. máj 2025

Veď ty máš problém. Nevidela si dieťa, sadlo na dosku, skoro si dostala infarkt.

nika23t
30. máj 2025
@kitycat

@kitycat to, že Ty ocikaš wecko neznamená, že to tak robia všetky ženy. A 4 ročná sa pri svojej výške určite o dosku otiera, nakoľko nedosiahne pravdepodobne nohami na zem. A tiež sa drží rukami, keďže si musí pomôcť.

maranco
30. máj 2025
@janai1

Hmm, vždy som rozmýšľala ako môžu ženy ocurat dosku a zem okolo WC 😂 na koňovi sa človek kadečo dozvie

@janai1 riešenie je turecký záchod 🙂

autor
30. máj 2025
@mamamasama

Veď ty máš problém. Nevidela si dieťa, sadlo na dosku, skoro si dostala infarkt.

@mamamasama no to hej 😞

autor
30. máj 2025
@maranco

@janai1 riešenie je turecký záchod 🙂

@maranco bože to co je. To jak do vane. To by ma už odviezli. Keby tam padla 😀

autor
30. máj 2025
@mamamasama

@mamamasama podcenila som situáciu.

almia
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
30. máj 2025

Nemáš problém, vyrobíš si?

spenat9
30. máj 2025
@kitycat

@kitycat fuj 🤢 to ja som nevedela ze su realne aj nejake zeny co si na tie hajzle sadaju 🤢🤢 keby si na nejaky sadnem tak by som sa doma musela drhnut minimalne hodinu a spalit nohavice v ktorych som bola potom oblecena.. fakt hnus

oli18
30. máj 2025
@janai1

@janai1 ved minule bola tema, ze jej moč neide rovno, ale krivo. To asi ona ocurava dosky 😄

stellarstar
30. máj 2025
@spenat9

@kitycat fuj 🤢 to ja som nevedela ze su realne aj nejake zeny co si na tie hajzle sadaju 🤢🤢 keby si na nejaky sadnem tak by som sa doma musela drhnut minimalne hodinu a spalit nohavice v ktorych som bola potom oblecena.. fakt hnus

@spenat9 tak ale s tým spaľovaním nohavíc nepreháňaj 🤣🙈

terezkaarthuramax
30. máj 2025

Ani mne to neni prijemne. Casto ju mavam zaparenu.

aalt
30. máj 2025

Raz som videl taky dokument, kde zistovali, co je "najspinavsie". Vyhrali to nakupne kosiky, zachodove dosky boli az za kluckami a vypinacmi svetiel. Mozno este za volacim ...

ankare
30. máj 2025
@aalt

Raz som videl taky dokument, kde zistovali, co je "najspinavsie". Vyhrali to nakupne kosiky, zachodove dosky boli az za kluckami a vypinacmi svetiel. Mozno este za volacim ...

@aalt aj mobily si držia prvé priečky

oblecenie99
30. máj 2025
@aalt

@aalt tuším mobil ..
Dosky na verejných dámskych toaletách sú ocurane vždy. Teda, aby som neklamala, na 95 percent.

aalt
30. máj 2025

@oblecenie99 mobil si ale zapatlas sama. A tie wecka su zvycajne umyvaju castejsie ako spominane nakupne kosiky.

miadi
30. máj 2025

Ved ju okupes das morsku sol ( alebo obyc) a mas ju vydezinfikovanu . 😃

refly
30. máj 2025
@aalt

@aalt Jasne, ale toto je naučený strach a taký ew faktor. Je pravda že čo sa skutočnej hygieny a nebezpečia týka, tak veci, čoho sa dotýkajú ruky sú najšpinavšie. Si pamätám počítačové myši ľudí v kancli... po okrajoch a pri záhyboch bol až nános boh vie čoho. Každý deň chytané, nikdy neumyté. Ako často si ľudia dezinfikujú klávesnice? Kľúče? Deti nechajú tlačiť vozík a pochytať všetko, ale po verejnom wc idú páliť nohavice a kolabujú. Kľučku na wc velice otvárajú lakťom, alebo nohou a dvere o pár metrov neskôr úplne v pohode rukou. A potom idem do obchodu a skúsim si nohavice, tričko alebo ideálne... podprsenku... čo si predo mnou skúšal niekto iný. Pôjdem do reštiky a jem príborom a pijem z poháru, čo mal v ústach iný človek. A najem sa zeleniny, ktorá bola hnojená skysnutými kravskými... poviem to na rovinu... hovnami a chcankami.
Tiež nie som zrovna fanúšik verejných WC, ale argument že tam bolo veľa ľudí.... a kde nebolo veľa ľudí? Je to hnus? Samozrejme. Je to väčší hnus ako zbytok sveta? Ani nie.

spenat9
31. máj 2025
@refly

@aalt Jasne, ale toto je naučený strach a taký ew faktor. Je pravda že čo sa skutočnej hygieny a nebezpečia týka, tak veci, čoho sa dotýkajú ruky sú najšpinavšie. Si pamätám počítačové myši ľudí v kancli... po okrajoch a pri záhyboch bol až nános boh vie čoho. Každý deň chytané, nikdy neumyté. Ako často si ľudia dezinfikujú klávesnice? Kľúče? Deti nechajú tlačiť vozík a pochytať všetko, ale po verejnom wc idú páliť nohavice a kolabujú. Kľučku na wc velice otvárajú lakťom, alebo nohou a dvere o pár metrov neskôr úplne v pohode rukou. A potom idem do obchodu a skúsim si nohavice, tričko alebo ideálne... podprsenku... čo si predo mnou skúšal niekto iný. Pôjdem do reštiky a jem príborom a pijem z poháru, čo mal v ústach iný človek. A najem sa zeleniny, ktorá bola hnojená skysnutými kravskými... poviem to na rovinu... hovnami a chcankami.
Tiež nie som zrovna fanúšik verejných WC, ale argument že tam bolo veľa ľudí.... a kde nebolo veľa ľudí? Je to hnus? Samozrejme. Je to väčší hnus ako zbytok sveta? Ani nie.

@refly vsetko co si vymenovala je hnus, ide o to ze comu sa da vyhnut tak tomu sa vyhnem a vycurat sa na lyziara je najmenej a teda verejne wc radim medzi najnechutnejsie veci nakolko s rukami prichadzas do kontaktu bezne ale so spotenymi zadkami ani nie.. inak ale spolocne pribory, taniere, pohare to je tiez medzi prvymi prieckami, s tym bojujem uz dlho.. minimalne v nakupakoch jem zasadne len z umelych

Strana
z3