Dieťa niečo zjedlo
Prosím Vás stane sa niečo malému ak zjedol z tohto? 🤦♀️ foto v komente
Dobrý deň uistite ma ze všetko bude ôk 🙏 10 minút ju mal v ústach

Nič sa mu nestane.
Nielen, že nemáš zdravý úsudok, ze z tohto mu nič nebude, ale ešte aj Tvoja slovná zásoba je katastrofálna. 🤦🏻♀️
Nielen, že nemáš zdravý úsudok, ze z tohto mu nič nebude, ale ešte aj Tvoja slovná zásoba je katastrofálna. 🤦🏻♀️
@personality dik za tvoj komentar
Mame rovnaku flasu z DM-ky a teda tu slamku menim asi kazdy mesiac, lebo syn je ako skrecok 🥴, kusky som nikdy nenasla, takze predpokladam, ze nieco skoncilo aj v zaludku a je uplne OK.
Prepichnu sa mu čreva! Ihned chodte na pohotovost!
Ma to ostre hrany bude to nebezpecne!
Ma to ostre hrany bude to nebezpecne!
@personality
@tana999888 Vy dve ste na tom istom oddelení zavreté?
@personality
@loliki Neviem kto to je, ale podla tvojej odpovede ma asi pravdu
@personality co tam je také katastrofálne? Ze nenapísala slamka/rúrka etc ?
Skus pozrieť po zemi ci to niekde nevyplul 🙂
@personality co tam je také katastrofálne? Ze nenapísala slamka/rúrka etc ?
Skus pozrieť po zemi ci to niekde nevyplul 🙂
@darkarinka áno mne sa to zdalo katastrofálne 😀lebo musí človek otvoriť tému a takto by hneď vedel, že o slamku ide
@personality
@loliki preco na tom istom? Ved ja som napísala ze mu nič nebude 😀
@loliki preco na tom istom? Ved ja som napísala ze mu nič nebude 😀
@tana999888 Netráp sa, kto to je. Oddychuj, nereaguj.
@personality Načo vyplašenej mladej mamičke riešiš slovnú zásobu? Keby niekto kričal o pomoc, tiež riešiš, či kričí spisovne, či s nejakým akcentom? Veď stačí upokojiť, nie zhadzovať. 😉
moj syn tiez zjedol kusok plastovej lyzicky (co som ani netusila, ze sa da). Daj mu zajest chlebik s niecim mastnejsim. Maslom aby nemal prazdno v zaludku a pokial sa nebude stazovat na bolest bruska tak neries- vykaka.
Co by sa mu z 2mm makkej gumy malo stat podla teba? 🤷🏻♀️
aj moj to ohryzal pravidelne, nikdy mu nic nebolo.
Trochu empatie by ti nezaskodilo...tak sa boji o svoje dieťa! Čo ak mala k nemu dlhu a naročnu cestu...
@personality

Vykaká ... Nič sa mu nestane