Dieťa pije mlieko proti grckaniu a vôbec nám to nepomáha
Nám nepomohlo nič. Malá má 7 mesiacov a stále grcká. Teraz má prikrmy a kojím ju. Má to hlavne po kojení a keď sa prejedá. Je zvyknutá zaspávať pri prsníku a potom má veľa mliečka a grcá. Každý vraví len vydržať... Musím ale povedať že sa to zlepšuje. Papá Nutrilon AR? Ten sme skúšali my, aj po ňom mi grckala, ale nie tak ako materské. Neviem či vieš ale Nutrilon AR môže predpísať pediater a platí sa len cca 7€ na veľké balenie. Väčšinou o tom doktori čušia...
@lavender21 skus Babylove z dm.nam vsetky tie ARkove boli na prd a prvy krat som si vydychla po tomto mliecku.prestal uplne!
My sme používali bebu ar, z tej mi malý grckal snáď ešte viac potom sme prešli na nutrilon ar a super, samozrejme to neprešlo zo dňa na deň, ale určite to bolo lepšie.
@monnitta nam moc negrckala, ale mala hrozne koliky, preslo to az ked sme jej zacali davat bigaia/biogaia, probioticke kvapky. uplne sa jej upravilo travenie.. dostat v lekarni, je to dost drahe, ale davaju sa tusim len dve kvapocky denne, a nam to za par dni hrozne pomohlo, ziadne krce nic.. tak mozno aj na grckanie pomoze. a nedavate jej trosku prilis vela, vraj vyvratia babatka, ked spapaju privela...
Moji mali tiez reflux, davala som bebu ar. Po nej grckali menej. Reflux ustupil, ked mali 9 mesiacov
Ahoj,nasa malá mala reflux asi mesiac po narodeni.ked som ju kojila vsetko vygrckala tak som svoje mliecko odsavala a zahustovala nutritonom to jej pomohlo.a plus som dokrmovala nutrilonom AR ten bol super.skusali sme aj beba ar ale ta je menej husta ako nutrilon tak sa mi mala tak pogrcala az sa dusila.takze mi sme jednoznacne za nutrilon ar.pekny vecer.
Ahojte, ja uz mam deti sice velke, ale nedam dopustit na gastrotuss baby. Odporucila nam ho gastroenterologicka na kramaroch. Ziaden nutrilon, iba zapieko a grckanie pokracovalo. Tak skuste, pripadne sa poradte s pediatrom.

Nám pomohlo jedine polohovanie po papani. Keď vydržal tak ležal vo vyššej polohe alebo som ho nosila na rukach aspoň hodinu po jedle. Bude mať štyri mesiace A grcka minimálne. Špeciálne mlieko nám nepomohlo vobec.