Dieťa pokašlieva v noci
Ahojte.pred par dnami som písala ze mam kasel bez teploty a predtym ma bolelo hrdlo.Isla som na pohotovost a dali mi antibiotika lebo ten kasel bol katastrofa a mala som vysoke crp.Dcerka 2,5rocna začala v noci pokaslievat.Co by ste mi poradili treba jej niečo nasadiť? Berieme vitaminy od forever.K lekárovi netreba? Neodsudzujte ma som stresor a prvorodicka.A dcérka sa mi strašne zachádza najme pri lekároch a až sa pozvracia od placu lebo keď bola menšia hnis v krku jej zistil až 4 doktor a chudá od vtedy je to snou ťažké ísť k doktorovi.
@juliana1203 ku lekárovi. Keď má takéto zdravotné problémy možno aj pľúcne vyšetrenie- detská pneumologicka amb.
Naco k lekarovi? Zvlhcuj vzduch ,hlava vyssie
Ak je to v pociatocnom Stadiu nezisti nic .
@biglovemom načo ku lekárovi? Tiež som si to kedysi hovorila... teraz má syn CPAP prístroj na domácu neinvazivnu pľúcnu ventiláciu. Začalo to pred rokmi "nevinným" kašľom v noci ...opakované infekcie dýchacích ciest, v noci občas problémy z dýchacím. Netvrdím, že to musí byť prípad mamičky, ktorá písala
@veverkaa2 vidis ty pises Z tvojich skusenosti , ja z mojich 🤷🏼♀️
Tiez som dala malu pozriet moc skoro a vsetko bolo ok. Tyzden nato Bronchitida ako vysita.
Autorka nech sa rozhodne
@kp7333 napíšem dnes doktorke a uvidím co ako bude do rana.ona je zatiaľ v pohode beha ale pokaslieva
@biglovemom a teploty dostat ešte môže všakže.ja dom teploty nemala.myslim ze to schytala odomna.
@biglovemom každé dieťatko inak. Samozrejme, že rôzne mamičky majú rôzne skúsenosti.
@juliana1203 moze aj nemusi uvidis …😊
@veverkaa2 Ved Toto 😊

Mozes ju este den pozorovat, ale pre istotu by som isla k lekarovi. Je vysoko pravdepodobne, ze to chytila od teba.