Dieťa prehltlo vlas
Dobry den mala mi zhltla 1 vlas nestihla dom ho vybrat hocijak som sa snazila prehltla to moze sa jej nieco stat?
Mimo temy, ale pri prvych detoch riesime obavy z toho, čo zjedli... Pri tretom dietati uz len rozmyslame, ci ten piesok, co zjedli, staci, alebo treba aspon polievkou dokŕmiť. 😁
@jana_eyre_2 nerozloži 😁 moja koľko X zjedla nejako ani neviem kedy a len som jej ťahala vlas z prdele 😂 pár x
@klaudi77 dobrý deň, ja teda neviem aké riziko konkrétne by to mohlo byť, ale tiež by ma to zaujímalo, a preto som aj otvorila túto diskusiu, nakoľko kamarátke jej pediatricka povedala, ked si všimla že má na kabáte vlas a malý bol pri ňom : počkajte, máte tu vlas, to by nebolo dobré, keby to malý zjedol! Treba dávať pozor..
Takže! Milé ostatné komentujúce, čo tu strapnujete mamičku, ktorá otázku položila, to vy ste tie, ktorým bolo treba aspoň základný IQ test urobiť, predtým než ste sa aspoň do modrého koňa zaregistrovali!
Je mi už zle z týchto ľudí, povyseneckost, pýcha, urážky..
@jana_eyre_2 asi sa vám to teda nikdy nestalo, keďže vlas kyselina absolútne nerozlozi a vytiahnete ho zmotany v hovienku 😉
@dominikakubiculka vôbec to nie je absolútne, vlas je síce obmedzene a ťažko rozložiteľný, ale zase nie že sa rozložiť v zaludku nedá vôbec. Z jedného vlasu sa nič nestane či ho už žalúdok rozloží alebo nie 😉
@dominikakubiculka dakujem
@jana_eyre_2 vlas je nestráviteľny
Neboj, nič jej nebude, aj ja som pár krát našla u malej v stolici.
@snezienkaaa82 aj unás teraz tak

@klaudi77 Z jedného vlasu sa jej nič nestane, problém by bol ak by vlasy jedla vo velkom. Mohol by sa jej v žalúdku začať tvoriť veľký chumáč vlasov, ktorý by bolo možné odstrániť len operáciou.