Dieťa s kiahňami v čakárni u lekára
Maminky,som dost vydesena,prosim,ak mate skusenost,upokojte ma...
Dnes sme sli na ockovanie mmr s malym,dosli sme do cakarne,sidlia tam okrem nasej pediatricky dalsie dve,bola plna cakaren,tak sme boli vnutri asi pol minuty a potom muz zobral maleho von s tym,ze ja pockam a ked nas zavolaju,ohlasim ich,cely cas drzal maleho na rukach...vysla som von ich pozriet a tam starsi pan-dedko jedneho dievcatka nam vravi,nech sme s malym radsej vonku,ze vnutri vo vstupnej miestnosti je dievcatko s ovcimi kiahnami...ja v tom momente nervy,stres,cakali k druhej doktorke,nie k nasej,ale ani mu ani be,dievcatko vyhadzane a rodicia v pohodicke,povedala som to nasej doktorke,ked otvorila dvere,ta hned riesila s ich doktorkou,ze nech ich vybavi alebo riesi,lebo plna cakaren deti...my sme maleho k nadej dr.preniesli cez okno,aj von siel cez okno,vseho vsudy bol v cakarni asi pol minuty na zaciatku a potom cely cas vonku,zaockovali ho,no mna cele poobedie mata,ze co ked to chytil a co vlastne teraz?strasne sa bojim,mohol to podla vas chytit od toho dievcatka za tu chvilu?moze sa nieco stat,ked bol zaockovany?prosim.o normalne dieta,je to moje prve a zatial jedine dieta a som strasne vydesena...
Ja len nechapem nie je to rypanie kam s tym dietatom s kiahnami mali ist? Ved cakali u lekara kde maju byt s chorym dietatom?
@misaelka ja som kiahne riesila telefonicky a pen fotky poslala mailom neisla som sa s malou posadit na hodinu-dve do plnej cakarne ludi.prisli sme az po dolieceni na kontrolu.a rovnako po 2 tyzdnoch v piatok vecer ked som ich ja chytila od dcery a z nicoho nic mi navreli uzliny zacalo ma dusit som najprv volala na infekcne ci ma vezmu a neisla sa posadit do cakarne na pohotovosti.ved to aj sedliacky rozum musi napovedat cloveku.v cakarni moze sediet tehotna zena deti s autoimunitnym ochorenim nedajboze po chemo a podobne..
@simonaveselovska hrdinky, co by presli kiahnami aj ucinkami vakciny lavou zadnou, vlastne ich dieta, gratulujem.
Moje dieta malo po mmr vysyp 3mesiace, odvtedy ma ekzem. Kiahne mal take, ako by som nepriatelovi nepriala, od ust vnutri, cez pipik, chodidla, vsadeee kde sa dalo, aj oci.
Ak by dostal po mmr kiahne, ani nechcem pomysliet co by bolo...
Tolko k hrdinkam. Milujem MK a vsetky samozvane doktorky.
Infekcne decko, mozno s kiahnami, nema co robit v normalnej cakarni. My sme boli na infekcnom na kramaroch a dietatu co po nas prislo povedali, nech pocka von ak nemali kiahne.

a akože čo čakáte, že ich nedostane nikdy alebo čo? však buďte rada ak ich dostane čím skôr.... nepochopím.