Dieťa sa rozpráva samé so sebou
Je to normálne keď sa dieťa rozpráva samo so sebou?
Aj moj skoro 9r. to obcas robi a tiez mi to pride take divne. On si vacsinou nieco mrmle popod nos.
Ano, niektore deti pri hre "vystupuju" aj v roznych ulohach a vedu dialog.
Nas 5 rocny ked sa hra alebo pozera tv, ja tiez obcas sama pre seba nieco poviem. Noc zle v tom nevidim
Môj 52 ročný kolega si tiež rozpráva sám pre seba. 🙄😅
U dieťaťa asi v pohode.
Keď som naštvaná aj ja sa rozprávam sama so sebou a robím to tak od detsva.. neviem teda posúdiť či som normalna, ale tak... 🤷
@h2 inak.... ja keď niečo pokazím, tak si pekne sama sebe nahlas aj vynadám 😀
Ked som nastvana, tiez hovorim sama so sebou... a dcera tiez...
Ja stresujem, či to je ok..manžel mi hovori,"nechaj ho, je rad,že sa rozpráva s rozumným človekom"🙂🙂
@viestta mne doktorka vravela, že je to v pohode,ale to som sa jej pýtala keď mal syn 6 rokov,teraz ma 13 a stale ho to drží,(len večer pred spaním).Ked sa ho nato opýtam odpovie mi,"mamka, každý má nejaké zlozvyky"🙂
Nevidím na tom nič čudné. By si mala pocut mňa keď pozerám horor 😅
@kacenocka2 kym sa sam so sebou nepohada, je to v pohode. Ano, poznala som taku, co sa so sebou aj pohadala, ale tam to bol priznak niecoho ineho
Prečo nie? Je to fajn psychohygiena, terapia.
@kacenocka2 😅 Tak to má pravdu. Ja sa síce sama so sebou nerozprávam, ale rozprávam sa s mojimi mačkami. A keď píšem "rozprávam", tak to myslím tak, že si za nich odpovedám tenkým hláskom. Neverila by si, čo tie všetko povymýšľajú! 😆😹
@kacenocka2 moj sef sa tiez rozprava sam so sebou a inak je v poho…😜 podla mna je to ok
Ja sa denne rozpravam sama so sebou. 🙂 Podotykam, ze od mala.
Ja sa seba pytam,ci si dam kavu.a veselo si odpoviem ze jasneee😀
Aj ja sa rozprávam sama zo sebou( v duchu aj nahlas) a aspoň viem, že sa bavím s niekým inteligentným!🤣😊
@dusankomoj 👍😉

@kacenocka2 áno