icon

Dieťa sa rozpráva samé so sebou

kacenocka2
12. dec 2022

Je to normálne keď sa dieťa rozpráva samo so sebou?

Strana
z2
pribinak
12. dec 2022
veroniq85
12. dec 2022

Aj moj skoro 9r. to obcas robi a tiez mi to pride take divne. On si vacsinou nieco mrmle popod nos.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
12. dec 2022

Ano, niektore deti pri hre "vystupuju" aj v roznych ulohach a vedu dialog.

veroniq85
12. dec 2022

@viestta pri hre mi to pride v poriadku. Ale moj ide napr. do kupelne na wc a nieco si sam sebe mrmle popod nos.

viestta
12. dec 2022

@veroniq85 aj moj sa sam so sebou vykecava. Aspon si rozvija fantaziu. Aj ja si obcas mrmlem popod nos. Mam to teraz riesit?

123andy123
12. dec 2022

Nas 5 rocny ked sa hra alebo pozera tv, ja tiez obcas sama pre seba nieco poviem. Noc zle v tom nevidim

h2
12. dec 2022

Môj 52 ročný kolega si tiež rozpráva sám pre seba. 🙄😅
U dieťaťa asi v pohode.

veroniq85
12. dec 2022

@viestta netvrdim ze to mas riesit. Ja som len pisala ze mi to pride trochu zvlastne u mojho syna. Aj sa ho opytam s kym sa rozprava a ze on s nikym. Nemam s tym skusenost a je tu diskusia tak som sa pridala. Nemusis hned reagovat vztahovacne. Ja som teba vobec neriesila.

ivanka33
12. dec 2022

@h2 aj môj kolega sa takto sám so sebou rozpráva, akurát som to sem chcela napísať 🤣

jana_eyre_2
12. dec 2022

Keď som naštvaná aj ja sa rozprávam sama so sebou a robím to tak od detsva.. neviem teda posúdiť či som normalna, ale tak... 🤷

viestta
12. dec 2022

@veroniq85 to nebolo vztahovacne. To bola len recnicka otazka

panelacikova
12. dec 2022

@h2 inak.... ja keď niečo pokazím, tak si pekne sama sebe nahlas aj vynadám 😀

veroniq85
12. dec 2022

@viestta ja som len chcela pocut skusenosti aj inych kedze ja nikoho ineho v okoli nemam co si rozprava sam pre seba. Nikde som nepisala ze sa to ma riesit.

viestta
12. dec 2022

@veroniq85 ty nechapes, ze toto bolo len take nezavazne zamyslenie nado mnou? S tebou to nema nic spolocne.
Poznam aj deti aj dospelych, ktori sa obcas sami so sebou porozpravaju. Nevidim na tom nic mimoriadne. Ak by to bolo chorobne, to sa pozna.

katkaseiner
12. dec 2022

Ked som nastvana, tiez hovorim sama so sebou... a dcera tiez...

kacenocka2
autor
12. dec 2022

Ja stresujem, či to je ok..manžel mi hovori,"nechaj ho, je rad,že sa rozpráva s rozumným človekom"🙂🙂

kacenocka2
autor
12. dec 2022

@viestta mne doktorka vravela, že je to v pohode,ale to som sa jej pýtala keď mal syn 6 rokov,teraz ma 13 a stale ho to drží,(len večer pred spaním).Ked sa ho nato opýtam odpovie mi,"mamka, každý má nejaké zlozvyky"🙂

mimikarol
12. dec 2022

Nevidím na tom nič čudné. By si mala pocut mňa keď pozerám horor 😅

viestta
12. dec 2022

@kacenocka2 kym sa sam so sebou nepohada, je to v pohode. Ano, poznala som taku, co sa so sebou aj pohadala, ale tam to bol priznak niecoho ineho

valeria_h
12. dec 2022

Prečo nie? Je to fajn psychohygiena, terapia.

h2
12. dec 2022

@kacenocka2 😅 Tak to má pravdu. Ja sa síce sama so sebou nerozprávam, ale rozprávam sa s mojimi mačkami. A keď píšem "rozprávam", tak to myslím tak, že si za nich odpovedám tenkým hláskom. Neverila by si, čo tie všetko povymýšľajú! 😆😹

morgane1975
12. dec 2022

@kacenocka2 moj sef sa tiez rozprava sam so sebou a inak je v poho…😜 podla mna je to ok

limetka69
12. dec 2022

Ja sa denne rozpravam sama so sebou. 🙂 Podotykam, ze od mala.

isis234
12. dec 2022

@veroniq85 niektoré deti vidia zvieratká.. niektoré sa rozprávajú s hračkami... možno na niečo myslí a rozpráva si. Je to v pohode.

althejka
12. dec 2022

Ja sa seba pytam,ci si dam kavu.a veselo si odpoviem ze jasneee😀

viestta
12. dec 2022

@althejka aj ja. Nahlas si poviem "Moja zlata, je cas na kavu". Horsie je, ze obcas sa ignorujem

althejka
12. dec 2022

@viestta ja trvam na odpovedi 😃😃😃

dusankomoj
12. dec 2022

Aj ja sa rozprávam sama zo sebou( v duchu aj nahlas) a aspoň viem, že sa bavím s niekým inteligentným!🤣😊

isis234
12. dec 2022

@dusankomoj 👍😉

Strana
z2