Dieťa v noci neciká
Zdravím, chcem sa spýtať na skúsenosti. Môj syn má 2 roky 2 mesiace a 2 dni keď sa ráno zobudí má uplne suchú plienku je to normálne? Sú teraz aj horúčavy, potí sa veľa aj v byte máme horúco, pije dostatok vody, nemá žiadne ťažkosti, snažím sa ho dávať na nočník cez den ale nemá o to zatiaľ záujem..
@biankaaa2292 to je ok, už môžeš skúsiť odplienkovávať aj keď zatiaľ nočník ignoruje. Ale hormonálne už možno dozrel. Je to fyziologické, že v noci v takomto veku už neciká.
Vsak to by si mala byt praveze rada, ze uz je aj na case odplienkovat skusit…len treba skusat ten nocnik, je leto takze idealny cas
Však to je super, nie? Zachviľu mu plienku nebude treba vôbec.
Ved to je podla mna uplne super 😀 Kazda matka sa z tohto momentu tesi ze na noc dietatko z nebude musiet mat plienku 😀
z toho sa treba tesit 😀 super nabeh na odpliekovanie.
@biankaaa2292 ak minulý týždeň to tu riešila jedna mamička, že dcéra v noci nepišká a má suchú plienku
Veď buď rada preboha že sa takto pekne odplienkoval
Ďakujem vám za odpovede, len to je z ničoho nič nečakala som to 😅 skusime sa viac nastaviť na odplienkovanie, nedám mu plienku a snáď sa do toho dostaneme aby prijal nočník 😅
U nás presne v tom veku bol prvy pokus o odplienkovanie, asi 3 týždne nemala dcérka ani jednu nehodu ani v noci ani cez deň. Ale akonáhle sa na to prestala sústrediť, boli sme v samých nehodách a vrátili plienky. Odplienkovala sa nakoniec v 3r a povedala by som, že rýchlejšie na noc ako na deň (to malo prednosť hranie 🫣).
Ani moj polrocny syn v noci necika 😀😀😀 Je to uplne normalne, hlavne v tychto teplach.
To je super ze si jeho hlavička uvedomuje, ze sa cika do nocnika. Ak bude odmietať nočník. Skúste záchod. Nadstavec a schodik. Moj do nočníka odmietal ale záchod úplná paráda.
@biankaaa2292 u nas to bola signál na odplienkovanie.. v 2r tiez začal mávať suchu plienku na noc takže uz som nedavala.. kúpila som nepremokavu plachtu a občas sa stalo ze sa pocikal v noci ešte, ale to fakt malicko, takže drzim palce
Moja v spánku necikala hádam od roka. Keď sa zobudi hneď daj na nočník aby pochopil o com to je... zabav ho tam...nech sa vycika do nocnika
@biankaaa2292 samozrejme, že to je normálne, čas dať dolu plienku na noc, to je znamenie, že ju nepotrebuje

Jasné, že je to normálne. Ak vieš, že pije dostatočné množstvo vody, tak by som vôbec nemala obavy. Každý máme ten systém predsa iný.