icon

Dieťa v škôlke je nonstop choré

mama4444
11. feb 2023

?! Prosím vás maminky tie čo to máte naozaj vyskúšané aké vitamíny dávať svojim deťom aby neboli nonstop choré z tých škôlok a jasliciek ďakujem

mogaa
11. feb 2023

@mama4444 niekomu zaberie CBino, niekomu Imunolgukán či kolostrum a niekomu nič, len čas.....ono záleží aj od kolektívu aké deti do škôlky chodia.....stačí 1 bezpríznakový bacilonosič a dieťa ti môže byť choré celé 3roky nech robíš čo robíš....

mariamisko
11. feb 2023

@mama4444 pripajam sa moje to iste uz ju ani nedavam lebo par dni v skolke potom 2 tyzdne doma aj mandle nam odporucili nosne vybrat no nepomohlo nic aj po imunologickej stranke vsetko ok ...vkuse kaslia

luccija
11. feb 2023

@mama4444 ísť k imuno na odber.A z dostupných arkodefenses mi odporúčala lekárka

ninakajka
11. feb 2023

My to iste, syn uz druhy rok v skolke dva, tri dni a dva tyzdne doma. Mame za sebou imunologiu, nic nezistili, bral probiotika, broncho vaxom, imunoglukan, imunor, a jic, stale vsetko rovnako. Odporucili nam arkodefenses kids ale nemozeme ho nikde zohnat. Ja len dufam ze z toho vyrastie.

sasitimi17
11. feb 2023

Nedávam nič a je zdravá 😀 občas nejaký sopel, vtedy dávam echinaceu sirup, ale kašeľ a teplotu mala naposledy pred rokom

mariamisko
11. feb 2023

@sasitimi17 su deti ktore nebyvaju chore ine casto chore aj za tie zdrave 😀

sasitimi17
11. feb 2023

@mariamisko Neviem ako to súvisí s mojou odpoveďou 😀 moja tiež bývala často chorá, dávala som vitaminy na podporu imunity od výmyslu sveta a aj tak bola chorá, teraz nedávam nič a je zdravá 😀

stanulienkat
11. feb 2023

Nepomoze nic. Treba to vydrzat. Niekto byva menej chory, niekto viac. Dieta si buduje imunitu. Je to bezne v tomto veku.

zuzkaa1991
11. feb 2023

@mama4444 my uz 3r chodíme od 2.5r ochvilku. Ma 5r a.tento rom tahame aspoň 5 dni v skolke ja som vyskusala všetko na trhu ;) hrozí jej vyberanie nosnej mandli ale.nie.som stotoznena...uz beriem to ze.je to..stresom kedze nechce chodiť do škôlky nema ju rada...ma.cim.je staršia horsie znasa....krv imunitu ma velmi dobru aj tak.je často chora

mariamisko
11. feb 2023

@zuzkaa1991 presne to povedala dr. Dieta ktore nechodi s radostou do skolky byva casto chore lebo je v strese...moje deti ani jedno s radostou nechodi

vmiri
11. feb 2023

Ak máte v blízkosti soľnú jaskyňu, tak by určite pomohla jej pravidelná návšteva.

zuzkaa1991
11. feb 2023

@mariamisko preto neriesim tento rok vobec a od minulého týždňa zacala som davat len na poldna nebude sa trapit cely den len vo štvrtok musi byt cely den mam poobede skolu to vie a to babi po robote ju vyberá do predškolskej ide do inej škôlky tak uvidim ake bude ....našťastie nie je vazne chora len soplik a kasel co funguje v pohode pocas dna aj v noci

mizu89
11. feb 2023

@mama4444 u nás bolo to isté.vydrzal 3 týždne v škôlke a chorý.a stále dookola a ťahá sa to stále aj keď už chodí do školy (8r)
Stále dookola ten istý kolotoč.
Vždy je to len kašeľ a sopel.
Skúšali sme všetko možné imunoglukan,rinimun, céčko,teraz kolostrum,arkodefens,d vit,hlivu a neviem čo ešte a nič nepomáha že by vydržal dlhšie.asi bude musieť z toho vyrásť.
Som zvedavá ako menší dopadne keď nastúpi do škôlky.

danielockazihlavka
14. feb 2023

Bežné produkty z lekární majú malé množstvo účinných látok, ďalej je potrebné zistiť úroveň omega 3 v tele, čo robí jedine zinzino. Pokiaľ sa telo dostane na správnu hodnotu, bude viacmenej zdravé a schopné prijímať vitaminy aj zo stravy.

luci550
17. máj 2025

@mama4444 prosim Vas, reagujem na Vasu temu, lebo mam ten isty problem. Co Vam pomohlo?

ninakajka
17. máj 2025

Takze pisem znova vyssie som pisala (11.02.2023), a nam nakoniec pomohlo vybratie nosnej mandle. V oktobri 2024 synovi vyberali a je teraz maj a bol len 2x chory.