Dieťa v škôlke je nonstop choré
?! Prosím vás maminky tie čo to máte naozaj vyskúšané aké vitamíny dávať svojim deťom aby neboli nonstop choré z tých škôlok a jasliciek ďakujem
@mama4444 pripajam sa moje to iste uz ju ani nedavam lebo par dni v skolke potom 2 tyzdne doma aj mandle nam odporucili nosne vybrat no nepomohlo nic aj po imunologickej stranke vsetko ok ...vkuse kaslia
My to iste, syn uz druhy rok v skolke dva, tri dni a dva tyzdne doma. Mame za sebou imunologiu, nic nezistili, bral probiotika, broncho vaxom, imunoglukan, imunor, a jic, stale vsetko rovnako. Odporucili nam arkodefenses kids ale nemozeme ho nikde zohnat. Ja len dufam ze z toho vyrastie.
Nedávam nič a je zdravá 😀 občas nejaký sopel, vtedy dávam echinaceu sirup, ale kašeľ a teplotu mala naposledy pred rokom
@sasitimi17 su deti ktore nebyvaju chore ine casto chore aj za tie zdrave 😀
@mariamisko Neviem ako to súvisí s mojou odpoveďou 😀 moja tiež bývala často chorá, dávala som vitaminy na podporu imunity od výmyslu sveta a aj tak bola chorá, teraz nedávam nič a je zdravá 😀
Nepomoze nic. Treba to vydrzat. Niekto byva menej chory, niekto viac. Dieta si buduje imunitu. Je to bezne v tomto veku.
@mama4444 my uz 3r chodíme od 2.5r ochvilku. Ma 5r a.tento rom tahame aspoň 5 dni v skolke ja som vyskusala všetko na trhu ;) hrozí jej vyberanie nosnej mandli ale.nie.som stotoznena...uz beriem to ze.je to..stresom kedze nechce chodiť do škôlky nema ju rada...ma.cim.je staršia horsie znasa....krv imunitu ma velmi dobru aj tak.je často chora
@zuzkaa1991 presne to povedala dr. Dieta ktore nechodi s radostou do skolky byva casto chore lebo je v strese...moje deti ani jedno s radostou nechodi
Ak máte v blízkosti soľnú jaskyňu, tak by určite pomohla jej pravidelná návšteva.
@mariamisko preto neriesim tento rok vobec a od minulého týždňa zacala som davat len na poldna nebude sa trapit cely den len vo štvrtok musi byt cely den mam poobede skolu to vie a to babi po robote ju vyberá do predškolskej ide do inej škôlky tak uvidim ake bude ....našťastie nie je vazne chora len soplik a kasel co funguje v pohode pocas dna aj v noci
@mama4444 u nás bolo to isté.vydrzal 3 týždne v škôlke a chorý.a stále dookola a ťahá sa to stále aj keď už chodí do školy (8r)
Stále dookola ten istý kolotoč.
Vždy je to len kašeľ a sopel.
Skúšali sme všetko možné imunoglukan,rinimun, céčko,teraz kolostrum,arkodefens,d vit,hlivu a neviem čo ešte a nič nepomáha že by vydržal dlhšie.asi bude musieť z toho vyrásť.
Som zvedavá ako menší dopadne keď nastúpi do škôlky.
Bežné produkty z lekární majú malé množstvo účinných látok, ďalej je potrebné zistiť úroveň omega 3 v tele, čo robí jedine zinzino. Pokiaľ sa telo dostane na správnu hodnotu, bude viacmenej zdravé a schopné prijímať vitaminy aj zo stravy.
Takze pisem znova vyssie som pisala (11.02.2023), a nam nakoniec pomohlo vybratie nosnej mandle. V oktobri 2024 synovi vyberali a je teraz maj a bol len 2x chory.

@mama4444 niekomu zaberie CBino, niekomu Imunolgukán či kolostrum a niekomu nič, len čas.....ono záleží aj od kolektívu aké deti do škôlky chodia.....stačí 1 bezpríznakový bacilonosič a dieťa ti môže byť choré celé 3roky nech robíš čo robíš....