Dieťaťu býva ráno zle

1. okt 2022

Ahojte, mate niekto skusenost s tym, ze dietatu byva rano zle? Popisuje to ako lahku nevolnost, pocit ze mu je zle od zaludka, na zvracanie. Ale nikdy nezvracia. Ked sa naje, zvycajne to pomaly ustupi. Myslela som, ze by mohlo ist o nejaku intoleranciu ci alergiu, ale podla pediatricky mu je “zle od hladu”, a vraj to netreba dalej riesit, pokial prospieva a je inak v pohode.

deti95060810
1. okt 2022

cukor? nezobrala krv na rozbor?
tieto stavy mávam často aj ja od decka. ak večer zjem niečo čo mi nesadne - ráno býva veľmi ťažké... takže u MŇA po 18 h. najlepšie NIČ nejesť.
ak si nič nedávam tak okolo obeda to zvykne ustúpiť...

werony_n
1. okt 2022

Aký je vek dieťatka?? Podla mňa záleží aj od toho,čo jedlo večer, mne napríklad býva doteraz ráno zle, záleží od toho ,čo si dám večer pred spaním .

hedviga2
1. okt 2022

Mojej kolegyni dcerka mala ranne problemy. Po dlhom vysetrovani jej zistili nejake parazity-lamblie sa volali tušim.

hipuska
1. okt 2022

Môj syn mal toto....dva roky to trvalo. Po dvoch rokoch sme skončili na endoskopii, ale nič mu nezistili. Nasadili mu helicid, ktorý bral asi 3 mesiace a teraz je pokoj. Ale presne, ráno zle, najedol sa. Do školy išiel ešte s bolesťami ale potom ustúpili. Odsleduj si, či ti nemôže byť stres zo školy...či sú bolesti cez víkend. Odsleduj si vianočné prázdniny.....bo u nás to stále hádzali na toto. Tieto letné prázdniny bolesti nemal (konečne, ale bol po liečbe tým helicidom) a teraz nastupil do novej školy. Tak ktovie či to fakt bola psychika alebo zabral liek

deti95060810
1. okt 2022

skús dať synovi napiť bublinkovej vody - minerálky, niekomu pomáha aj cola. Keď sa mu odgrgne malo by sa polepšiť...
ja to riešim hladom... pomáha.

deti95060810
1. okt 2022

@hipuska môže byť aj psychika... poznám.

luccija
1. okt 2022

Neboji sa skolky, skoly?

dididudu
1. okt 2022

Ja som toto mala tiež vlastne to mam stale od decka.. Je to od hladu tiez ked si hocico zobnem je lepšie alebo staci kusok niecoho sladkého.. Ja som ako decko az odpadavala tak vzdy lahnut hore nohy no mala moja mamina veselo so mnou ked som bola väčšia som sa s tym uz naučila vedela som že ked pride ta určitá chvíľa co robit.

sunshine_18
1. okt 2022

Stres?

gabika0825
1. okt 2022

Koľko má rokov? Treba sa najprv uistiť či to náhodou dieťa neskúša, aby nemuselo ist do školy/škôlky.. predtým ako sa budeš naháňať za doktormi a platít neviem aké vyšetrenia. Ešte sa skusit porozprávať s ním či nemá v škole/škôlke nejaké problémy a či nemá stres práve kvôli Tomu lebo to môže byt aj psychika. Ak je mu zle od hladu, tak večer nech sa pekne napapa niečoho kalorickejsieho, podľa toho kedy ide spať. Alebo dať pohar mlieka s medom, kakao - pred spaním vypiť. A ráno hneď ako prvú vec nech sa niečoho naje, potom nech robí ďalšie ranné úkony. Keď aj po tomto mu bude zle, alebo by sa to zhoršovalo a nebolo by to len ráno, vtedy by som to riesila. Ak by malo dieťa intoleranciu, skôr by sa to ukazalo inak ako pocitmi na zvracanie, aj keď nezvracia. Skôr by tam bola prítomná hnačka alebo viac výrazne tráviace problémy, to by si hneď spoznala keby tam bol taký problém.