icon

Dlhodobá teplota u 12-ročného syna

5. mar 2023

Dobry vecer.Prosim poradte.Syn 12 r mava dlhodobo teploty do 37,3..Nema ich stale,ale napr po prekonani,,niecoho,, ho to drzi aj 3 mesiace.potom to odide...CRP aj moc ma vzdy ok.Jedine co ma su cysty v nose ale vyter bol negativny..Ale je pravda ,ze vzdy pred timi teplotami ma nadchu atd.Niekedy sa tak tahsie nadychava,musi dodychnut ustami,ale neviem ci to koli cystam alebo od pluc to ide..Velmi ma to trapi..Lekarka nas uz neriesi,vraj to niektore deti tak mavaju,ale ja viem,ze on to tak nemava.Lebo je vtedy aj viac oslabeny ked ma tu teplotu.Poradte prosim.Dakujem

scorpionflower1
5. mar 2023

Boli ste na ORL a imuno? Moj synovec (vtedy 7-rocny) mal taketo teploty kazde rano takmer rok v kuse. On prekonal boreliozu a cca odvtedy to zacalo. Vsetky vysetrenia mal ok, jedine na co prisli, ze bol anemicky. Ale inak sa neprislo na to, co mu je. Preslo ho to same. Jeden den ale pri obede mu vytiekol z nicohonic z nosa hnis a to mu predtym na ORL robili fibroskopiu aj sono dutin aj CRP. Neboj sa, prejde ho to.

luccija
5. mar 2023

Nemôže mať astmu, keď píšeš to dýchanie...

autor
5. mar 2023

@scorpionflower1 Boli sme aj na ORL aj imuno..a je to ok.No ORL povedal,ze su tam cysty v nose (podla rontgenu) ,ale vyter bol ok,tak to neriesil.Super,ze to synovcovy preslo same..Kiezby to aj mojmu synovy preslo ☹

autor
5. mar 2023

@luccija Neviem,lekarka ho len pocuvala tim fonedotoskopom(neviem jak sa to pise) a vraj tam nie je problem.Fakt uz neviem kam sa obratit...Ci dat odstranit tie cysty ci co...

scorpionflower1
5. mar 2023

A robili mu fibroskopiu? To je taka hadicka do nosa s kamerou na konci. Skontroluju tym sliznicu nosa a nosnu mandlu (on ale uz asi ani nema nosnu mandlu v jeho veku) Nemava anginy casto? Niekedy je problem v krcnych mandliach aj ked nevyzeraju na prvy pohlad. Len to by mal asi zvyseny zapalovy marker v krvi.
Ked bol mladsi tak sa mu to nestavalo?

autor
5. mar 2023

@scorpionflower1 Fibroskopiu nerobili.Nosnu mandlu ma stale.Maval kedysi casto sople atd.No po covidoch mu to zacalo hlavne tie teploty.No spomeniem aj tu Fibroskopiu lekarke.Dakujem

vorkola
5. mar 2023

musi sa hladat pricina co to vyvolava,komlexne vysetrenie celeho organizmu