Dlhodobé vyrážky po chorobe u dieťaťa
Prosím,je tu niekto,kto mal podobné vyrážky??Dieťa,3-r., bolo choré pred takmer 2 týždňami,asi chrípka,3 dni vysoké horúčky,potom kašeľ a sople.Keď po týždni začal výsyp, najprv hrudník a bruško, pedi videla,povedala ,že to má výsev po chorobe,trvá 3,4 dni.Ale dieťa to má už cca 10 dní,brucho stále drobná krupica .Tento týždeň prešlo na chrbát aj končatiny😞😞. Svrbí to ,už som skúsila x mastí,nepomáhajú. Kúpem už vyše týždňa v hypermangane. Čo je to za pliagu???

Zhodou okolností,riešim 2 dní niečo podobné
Hospitalizovaný bol v nemocnici kvôli chrípke pred 2 týždňami
Včera krupica, červena tvár ...
Dnes ráno to prešlo komplet na čele telo, intímne partie ...
Nejdem tu pridávať intímne fotky,len chrbát a podobu tých vyrážok.je to krupica a červené fľaky....má to všade,na rukách,bruško,hrudník, chrbát akurát nohy dnes len sem tam vyrážky..
Dnes sme boli u dr a buď vírusové to je alebo nejaký exem /reakcia na niečo.ale žiadny šarlach to ževraj nie je ani 5/6choroba podľa doktorky
Ale bola priklonena skôr tomu vírusu.
Ale radila mi absolútne žiadne krémy,ani hypermangan,nič.(Tebe sa tie vyrážky z tých krémov asi aj zapálili)
Dnes mi odporučila okúpať dieťa v tuhom neparfumovanym mydlom a čakať .
Fensitil akurát dávam 3 x do dňa..a dala mi nakoniec 1 nejakú masť ale nesmiem ho po masti obliect...tak musím vymyslieť ako mu to dať aby to nikde neutrel a nprechladol
A má aj zvýšenú teplotu.
A odporúčala mi po pár dňoch ho okúpať v kúpeli z ovsených vlociek
@fantaghiro21 uf ,tak to má tiež "pestré "😔 ďakujem za info,tak hypermangan už vylúčim, a masť máte prosím akú?nejakú zarabanú? Fenistil dávam aj ja.A povedala vám dr.kolko to môže trvať? Prajem rýchle zotavenie.
@fantaghiro21 skore uzdravenie, syn to taketo nema veru, ale tiez hútam co to je.
@ema22270 dnes sa mi zdá že to ma lepšie.
Umyli sme ho včera detským mydlom neparfumovanym,a dnes sa mi zdá zlepšenie,ale uvidí sa...
Má zvýšenú teplotu..
Skóre uzdravenie aj vám prajem a ďakujeme
@fantaghiro21 verim, ze uz to budete mat lepsie, len ked ma zvyzsenu teplotu, tak uvidit, ako bude dalej, nas uz lepsie, on ma tu 5 chorobu podla mna, ine mi z toho nevychadza a uvidime ci to chyti aj mladsi. Ale tieto vysevy po tele, no nepotesi to, ked sa to neda ani tak urcite, co to je vlastne.

Maste asi nie. Skôr antihistaminika. Auerius, zystec, zodac, …..