Do rodiny potrebujeme učiteľku posunkovej reči

7. nov 2021

Ahojte. V rodine potrebujeme učiteľku posunkovej reči. Kde sa máme obrátiť, koho máme osloviť. Neviete niekto poradiť ? Sme úplne bezmocní.

pribinak
7. nov 2021

Skús združenie Effeta, možno pomôžu

katulik123
7. nov 2021

Ahoj záleží ako a prečo potrebujete, ale napríklad Oz Nepočujúce dieťa mávali kurzy atď. Držím palce 🙏🏼 Najlepšie je sa spojiť s niekym kto je nepočujúci a doucuje. Lebo PJ, je najlepšie vedieť práve z komunity nepočujúcich

lilke
7. nov 2021

Odkiaľ ste? A kvôli akej vekovej kategórii to potrebujete? Možno budem vedieť dať tip. Sú časti Sk podchytené, tam nájdeš odborníkov aj nejaké kurzy. V tejto dobe ale asi problém.
Možnosť aj vyššie spomenutá, dospelí nepočujúci.
Alebo ak je to kvôli malickemu bábu, tam netreba hneď posunky, dá sa kvôli funkčnej komunikácii nadherne odraziť od znakov z baby sing, a možno pre pocujucich rodičov aj lepšie, pochopia niektoré zákonitosti rozvoja komunikácie.

autor
7. nov 2021

@lilke dieťa, Žilinský kraj...

kacena4
8. nov 2021

ahojko obrat sa na centrum vcasnej intervencie vo casom kraji. pomozu, poradia, zozenu odbornika. mne velmi pomohli s nevidiacim drobcom. drzim palceky a www. nepocujucedieta.sk je vela info

cairka
8. nov 2021

Skús túto skupinu na FB, je súkromná, ale keď napíšeš, určite ťa pridajú : https://www.facebook.com/groups/495174873926531 Sú tam nepočujúci, rodičia nepočujúcich ( s poruchou sluchu) detí a aj odborníci, určite ti budú vedieť poradiť.