icon

Dobrý deň, moja 4-ročná dcérka nechce nič prehltnúť. Trvá to už 2 dni, nechce ani jesť, ani piť. Pro

jhfujggu
Včera o 22:02

Dobrý deň, moja 4-ročná dcérka nechce nič prehltnúť. Trvá to už 2 dni, nechce ani jesť, ani piť. Prosím, vie mi niekto poradiť?

pribinak
Včera o 22:03

Pozrela si jej do ust? Do hrdla?

fok
Včera o 22:06

@jhfujggu môže mat zapalene hrdlo.

jhfujggu
autor
Včera o 22:07
@pribinak

Pozrela si jej do ust? Do hrdla?

@pribinak
@pribinak Bola som s ňou u doktora a povedal, že jej nič nie je, ale ona odmieta jesť aj piť a stále si dáva ruku na ústa.

pribinak
Včera o 22:21
@jhfujggu

@pribinak
@pribinak Bola som s ňou u doktora a povedal, že jej nič nie je, ale ona odmieta jesť aj piť a stále si dáva ruku na ústa.

@jhfujggu no tak zajtra si dáte stretko s pediatrom opäť
Môže mat afty, bolieť ju hrdlo, zub, ….

janinah
Včera o 22:36

Rano k pediatrovi.

anonym_1461c5
Včera o 22:51

4rocna a 48 hodin vobec nic nepila?

kajuska493
Dnes o 01:31

Rano k pediatrovi, najlepsie s mocom aj ked ci sa vycika je otazne. Pri takomto stave vas caka pravdepodobne hospitalizacia za ucelom infuznej liecby, pokial bude velmi dehydratovana.

jhfujggu
autor
Dnes o 01:44
@anonym_1461c5

4rocna a 48 hodin vobec nic nepila?

@anonym_1461c5 pije ale malo

alianko9
Dnes o 04:54

A predtým pila viacej? Iba teraz za posledné dva dni sa to zmenilo? Treba to isto riešiť, ak to je málo tekutiny, neriskovala by som to. Niečo jej musí byť, keď zrazu prestala piť

andreatytler
Dnes o 05:35

@jhfujggu Pozri jej na dasna, jazyk.
Moj syn mal pred rokom gingivostomatitis. Mal napuchnute cervene dasna, ktore krvacali pri najmensom dotyku. Mal tiez nesmierne bolestive afty na dasnach a jazyku. Je to vlastne ten isty vyrus co sposobuje herpes, ale je to v ustach. Nemyslim ze to ma tvoja dcera, kedze nema horucky, ale staci ak ma nejaku bolestivu aftu a to jej brani v tom aby jedla a pila.

martinka13
Dnes o 05:58

Tak 4-ročná už hádam vie povedať, ak ju niečo bolí. Ak je to dôvod, že nechce jesť a ani piť. Určite opäť k lekárovi. 2 dni bez tekutín už nie je sranda .