Dojčenie, citrusy a vyrážky u dcérky
ahojte ked mala mala 8mesiacov dala som si 2deci pomarancovej stavy a ona sa vyhadzala na hrudi. ked mala 10mesiacov skusila som 1mandarinku. toez sa vyhadzala na hrudi ale menej. okrem citrusov jej nic ibe v mojej strave nevadi. mate s tymto aj vy nejaku skusenost? prejde to jej vekom? ci az ked prestanem dojcit? mate nejake rady? dakujem
Ved preto sa citrusy detom ani pred rokom do jedalnicka nezavadzaju...takze budes musiet este chvilku pockat, ale to neznamena, ze kym budes dcerku dojcit, tak nebudes moct citrusy...neviem teda dokedy ju planujes kojit, ale ono sa to po roku moze kludne zmenit a zrazu jej to nebude vadit... takze ja by som pockala a skusila zas za par mesiacov...
Skus kľudne zase po roku 😊😊
Moja mala citrusy aj napr jahody medzi 4-6mes - ochutnávka- a pohoda ale kazde dieťa je iné.
@juliet86 ja som tak v prvom tehotenstve mala podobné. Mám atopicky exzem-teda nemôžem citrusove plody a keď som jedla hahody a kojila malá sa vyhadzala. Nesmela som a teraz tehu tiež alergia sa vrátila. Predtým v pohode mimo tehu .Tak aj keď kojis dávaj pozor na ovocie mne odporucili len zavarane teda kompoty.
Tak citrusy sú veľmi dráždivé. Mne mala jedla všetko, nebola na mm, a aj tak. Mala niečo cez rok keď prvý krát jedla mandarínky a vyhadzala sa a ešte aj hnačku chúďa takú mala, že zadok vystipany týždeň. Samozrejme prešlo to vekom, myslím ze už v jasliclach nežne. Citrusy jedli, aj ďalšiu zimu doma (cize cca 2 ročná)
@simca06022011 ja rozumiem nedavam to dietatu. dala som si to ja
@juliet86 je jedno ci sebe ci dieťaťu, ved to co jes sa vylučuje do mlieka.

@juliet86 nejedz to, keď jej to robí zle