Doma s dieťaťom počas choroby
Ahojte,synček nastúpil v septembri do škôlky.Doteraz vôbec nebýval chorý.V septembri bol týždeň doma mal sopliky.Teraz v októbri dva týždne doma,tiež sopliky a kašeľ.Do konca roka ešte som doma,som tak chcela pokiaľ si zvykne na škôlku a keď bude zo začiatku chorý aby som ho mohla nechať doma.V januári si budem hľadať novú prácu.Neviem ako to bude ďalej či bude aj po novom roku často chorý.Bojim sa keď budem často doma na ocr že ma vyhodia z práce.Moja otázka ako ste riešili choroby deti?Zaujímajú má hlavne také rady kde sa stará mama sama o dieťa.Kamosky mi radia že neriesia,ostanú doma do 6r dieťaťa,že chlap má uživiť rodinu aby mohla byť žena doma.No ja takú možnosť nemám.Ja chcem aj potrebujem pracovať a zarábať peniaze aby sme mali z čoho žiť.
Som si povedala aj pratanie nie je take zle...takze 40min ma nezabije zobrala som pratat ambulanciu co nie je velka spina apar eur mam....kedze normálne robit.este 2 r. Nemozem a muz by chcel aj druhe takze asi buduci rok.sa rozhodnem ak sa nato budem citit.....plus robím. Externe skolu takze ja príjem. Mam akoby som robila kedze.som na rodicaku.....ale velmi tazka doba je pre matky s malymi detmi je tazko nieco najst ani velmi nechcu nas..a to som simyslela ze nebudem mat problém si najst....kedze od matury po tehu som robila nonstop
V kancli- kreditny analytik.
No najst si len taku pracu na kratsie, ono tie sopliky budu kazdy mesiac to si neklamme, a neviem kde by akceptovali minimalne tyzden z mesiaca nechodit, jedine opatrovatelka, alebo starsie dieta ked bude moct strazit, ked sa inac neda, len potom ci sa ti to oplati a zarobis, ak mas platit aj strazenie
@zuzubb007 Však toto,darmo že mám si nájsť niekoho na stráženie,no aj tú osobu treba zaplatiť.

@jabadabadu Neviem koľko máš na mysli,no píšem sem prvýkrát.Ak si čítala podobný príspevok,aspoň viem že nie som sama na tom s mojím problemom.Pracovne ponuky sledujem aj teraz,takže som v obraze aké voľné miesta sú.No nastúpiť chcem až v januári.
@zuzkaa1991 Takisto ani mne nemá kto vybrať a nosiť dieťa do škôlky.