Doprovod syna na operáciu v čase, keď som tehotná
Ahojte, prosim vas potrebujem vas nazor/ radu. Mojho 3 rocneho syna caka operacia, musi tam byt snim rodic. Ja som tohto casu tehotna ( 7 mesiac). Isli by ste ako doprovod vy alebo poslali muza? ( silou mocou sa mi tam pcha svokra, hovori ze ma tam nepusti lebo zase mi tam bude zle jak naposledy- pred polrokom ho operovali tiez a v tom case som bola v 8tt takze nevolnosti som pripisovala tomu, najradsej by som tam sla ja len ci neuskodim babu ze budem stresovat)
Normálne choď ty so synom
ja by som isla, ak by som nemala zdravotne problemy a citila sa dobre. mama je mama. ak to nedas, nech ide muz.
A muž nie je rodič? Síce syna neoperovali ,aké keď ležal v nemocnici sme sa pri ňom striedali obaja.A to sme chodili do práce po medzi
@katka1323 ja som bola teraz s mojim drobcom 2 ročným a na oddelení boli maminy ale s jedným chlapčekom bola babka....muža som tam nevidela
Išla by som ja
Ja by som poslala muža, ležia tam aj deti so šiestou chorobu, ktorá je pre bábätko v brušku nebezpečná. Plus ďalšie - tam môžu byť gŕcanie/hnačky, to fakt nepotrebuješ v takto vysokom štádiu tehotenstva. Akože, tiež závisí od oddelenia, kde bude ležať, na detskom fakt môže byť všetko, chirurgia by bola slabé riziko pre teba. Mama je mama, chápem, ale už máte dve deti a musíš chrániť aj to druhé.
Ja by som išla
Išla by som ja. Alebo by som Poslala muža a svokre povedala, že je ti vaše dieťa a pôjde jeden z vás. A koniec debaty pre mna. Toto nie je miesto kde by mal byt niekto iný ako ja alebo muž. Teda pre mna
@katka1323 môj syn mal len MR vyšetrenie minuly rok,a musel ostať na hospitalizaciu, tiež som bola v 7mes. tehotna. Prvo pri prijme mi povedali že ak som tehotna nemôžem ostať kvôli covidu ale ja som povedala potom odmietam vyšetrenie lebo syna tu nenecham. Prednostka oddelenia potom dovolila aby som tam ostala, bez problemov sme zvladli 4dni v nemocnici
Môj syn mal teraz jedno vyšetrenie v narkóze, bol hospitalizovany 3 dní. Bol s ním normálne manžel,mali samostatnu nadstandardnu izbu (kvôli odstráneniu rizika infekcie po zákroku ) Je to takisto rodič, ja som bola v tom čase v 5 mesiaci tehotenstva, automaticky bolo jasné že ide manžel
Dost zalezi od teba, ako sa citis a ake mas tehotenstvo. Syna (tiez 3 rocneho) minuly mesiac akutne operovali. A sprvu tiez prva myslienka bola, ze idem ja. Ale mam doma este 6 mesacnu dcerku, takze napokon siel muz. A celkom som rada. Asi by som teda poslala muza na tvojom mieste. Hlavne kvoli tomu, aby (neviem ako vas v nemocnici) si nezostala pocas dna sediet na jednej plastovej stolicke, ako to mal moj muz. Nevedela by si si oddychnut. Okrem toho, drobec moze byt mojkavy a pytat sa viac na ruky. Ja som sice deti nosila na rukach aj v 9 mesiaci, ale nie dlhodobo. Nasho bolelo brusko a chcel sa stale mojkat
Plus.... syn aj muz v nemocnici chytili riadnu crevnu chripku, takze nevies co sa moze stat. A myslim, ze tu tebe ani babu v brusku netreba 😊 Plus. Stres pre teba. Maleho budu pichat, bude plakat, uvidis ho ako ho vezu na operacku, potom bude skoro cely den ospaly. Neviem aka si povahovo tvrda, ale moj muz to predychaval. Neboj. Zvladnete to 😊
@katka1323
Ked si dcera zlomila ruku a musela byt operovana, tak som bola s nou. Bola som na zaciatku 7.mesiaca s naordinovanym kludovym rezimom, ale ako sa poznam, viac by som nervacila doma ako pri nej v nemocnici. Muz ostal s druhou dcerou. Pri vyberani klincov som uz bola mesiac po porode, takze s nou siel manzel.
Ja som bola takto tiež so synom, keď som bola tehotná. Prvýkrát, keď dom bola v 10tt, to som kuse z vracala, hlava sa mi motala, ale zvládla som to a potom ešte na začiatku 9.mesiaca, resp 2 týždne pred pôrodom, keďže dcéra sa narodila v 38 tt. Keď sa na to necítiš, tak pošli muža.
Bola som so synom v nemocnici keď som bola v 7mesiaci. Zvládla som to, zaplatila som si nadštandard aby som sa vyspala aj ja pohodlne.
@katka1323 nie, nezvracala. Stresy som mala, bola som pri ňom, kým ho vzali na sálu, to už pod naladovkou takmer spal. Hneď po mi prišli povedať, že všetko je ok, ešte skôr, ako sa zobudil a potom, ako sa zobudil, už som bola s ním na izbe. Do aby som to asi nezvládla, to čakanie na spravy...

@katka1323 nech ide muž.