icon

Dovolenka po kiahňach

23. jún 2025

Ahojte, dcerka ma teraz kiahne, dost skarede, vsade po tele, silne horucky. v juni sme chceli ist k moru. To teda padne. Ale myslite ze mozeme ist niekedy v polovici augusta alebo to tento rok radsej zrusit?

lilianka28
23. jún 2025

V auguste úplne v pohode môžete ísť.

autor
23. jún 2025
@lilianka28

V auguste úplne v pohode môžete ísť.

@lilianka28 pretoze kamoska sestricka ma strasila, ze bude mat dlho oslabenu imunitu a nemal by sa ani kupat v bazenoch a ani v mori. Vraj ze toto leto nech na to zabudneme… tak sa chcem spytat ci ma niekto taku skusenost

pribinak
23. jún 2025

Prečo zrušiť? Však more dcére len a len prospeje ….ta tvoja kamoska je nejaká hystericka

Veď deti po kiahniach nirmalne chodia do skolky školy …normálne fungujú

Mala kiahne nie mor

ja_mama
23. jún 2025

To skôr pár týždňov po by som ju nebrala na slnko, ani do tych bazenov...bude mať možno dlhsie ešte jazvy po kiahnach cize bude mať citlivú kožu, tak aby sa nespalila. V auguste by som už ale k moru v pohode sla, slaná voda jej určite zle nespraví ale so slnkom by som bola stále opatrná- to ale v podstate pri malom dieťati aj bez ohľadu na kiahne. Medzi deti inak v pohode, moja sla hneď po kiahnach do škôlky...

senta_sofia
23. jún 2025

Boli sme hned ako detom opadali chrasty, morska voda lieci.

michaela329
23. jún 2025

Ja viem o dvoch týždňoch po prekonaní, že sa nemayna slnko a tak. Ale myslím si, že dva mesiace po už ani nebudete vedieť, že mala kiahne. Pokojne choďte.

pininka1
23. jún 2025
@pribinak

Prečo zrušiť? Však more dcére len a len prospeje ….ta tvoja kamoska je nejaká hystericka

Veď deti po kiahniach nirmalne chodia do skolky školy …normálne fungujú

Mala kiahne nie mor

@pribinak moje deti nikdy neboli také choré ako po kiahnach a to mali slabý priebeh. Kiahne riadne oslabila organizmus. Tiež by som sa nehrnula hneď cestovat. Je ine chodiť do škôlky, kde vieš kedykoľvek pre dieťa prísť a ste hneď doma

pribinak
23. jún 2025
@pininka1

@pribinak moje deti nikdy neboli také choré ako po kiahnach a to mali slabý priebeh. Kiahne riadne oslabila organizmus. Tiež by som sa nehrnula hneď cestovat. Je ine chodiť do škôlky, kde vieš kedykoľvek pre dieťa prísť a ste hneď doma

@pininka1 hneď? Reč je o auguste

jaskolka
23. jún 2025

V auguste úplne bez problémov,však to už ani nebudete vedieť,že mala kiahne. Áno, imunita je nejaký čas oslabená,ale zase netreba potom dieťa mať ako "vo vatičke"a more len prospeje

katulienkax
23. jún 2025

Moja dcera sla hned po kiahnach do skoly v prirode a nemala oslabenu imunitu.

jankalukasova
23. jún 2025

Išli sme tesne po a bolo to super. More to krásne dohojilo. Ale neboli sme v nejakom hotelovom komplexe a ani sme nešli lietadlom. Takže sa viac menej nebolo kde a čím nakaziť. Žiadna klimatizácia a podobne.

luccija
23. jún 2025

V auguste kludne

kiki68
23. jún 2025

More len prospeje, urcite k moru